zanimljiva diskusija, nažalost nemam vremena igrati niti slagati setupove a niti para za novi volan
možda kad igra bude na popustu je uzmem čisto da vidim malo kako izgleda...
Do tad će ovo sasvim fino ispačirati pa će sve to bit ok
Jebiga, ja igru ne ismijavam (mada onaj video je smiješan da ga jebeš). Shvaćam što Kengas hoće reći, mada malo na svoj način pretjeruje pa se neki ljudi osjete uvrijeđenima, ali to je to... Neki su navikli samo na jedno, teško im je prebacivanje, nekima je ovo sjelo što se kaže ko budali šamar.
Konzolaši izgleda ipak malo više pate, ali vjerujem da će to momci srediti s vremenom.
Mogu iznijeti svoj osobni dojam iako još nisam probao igru, jednostavno, nije moj tip jer sam probavao neke slične stvari. Ja sam "gotovan", nemam vremena ni volje za šarafljenje. Apsolutno poštujem sve one koje to vole i uživaju u igri. Probati ću prvom prilikom, mada će to vjerojatno biti na već "pošarafljenoj" igri tako da će izostati onaj dojam koji bi me zadesio da sam kojim slučajem imao volan i igru od day one. Tada bih vjerojatno pukao ko cvrčak, samo zbog nedostatka vremena da se svime tim zajebajem.
Enivej, volio bih da ovi što aktivno igraju, na početku posta sa dojmovima o igri napišu na čemu igraju, jebiga, teško je pohvatati koju verziju tko igra. I molio bih da počnete pisati dojmove o online igranju, bilo o javnim lobbyjima, bilo o privatnim (ako je to moguće? sorry, ali još nisam ubrao da je netko pisao da može netko otvorit privatnu sobu i kako to funkcionira? vidio sam da što je drug Kizo pisao u svojim dojmovima, izgleda mi kao da je to iz javnih lobbyja zbog onog dijela o tome koliko mu treba podešavanje s jednog na drugo i da moli boga da se ne promjeni dok on našteli)?