Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 534406 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Nemoj me krivo shvatit Ivo, daleko od toga da mi igra nije odlicna....mislim da ste napravili jeben posao, evo sad upravo otvaram pdf file sa postavkama feedbacka i idem to unijet u igru ali to opet ne znaci da nema prostora za napredak, nadam se da ce te nastavit radit na igri i konstantno je poboljsavat a kad smo kod toga, ima li kakve sanse da u vasoj igri zazivi online na principu iRacing liga i kategorija sa rejtingom i sustavom penalty-a, to bi bio pun pogodak ali kuzim da nije jednostavno izvest....

Naravno da se nastavlja rad i poboljsenja na igri. Project CARS je nas vlastiti IP, stvoren iz nule s ciljem da si omogucimo situaciju da radimo igre koje mi zelimo bez publishera da nas tjera na bilo sta. To nam je zasad uspjelo. Sad moramo nastavit gradit na ovo i pretvorit pCARS u veliku uspjesnu fransizu.

Za sad nemamo planove kopirat iRacing s sustavom ratinga i slicno. To je ogroman zadatak i totalno promjena kako MP funkcionira. Nazalost nema tu kruha, jako mali broj igraca ima ikakvih zelja nesto tako ozbiljno i struktuirano pratit. Sami iRacing se oduvijek borio s tim, puno ljudi to neprihvacaju i nevole takve utrke. Za njih postoje privatne lige gdje ljudi sai organiziraju svoja prvenstva, s svojim pravilima i sve ostalo. To se kod nas moze radit. Ali otvoren lobby s takvom strukturom nece proc.

Offline lepiakadodo

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Lepi_aka_dodo
Citam sve postove za ovu igru, al jos uvijek mi nekaj nije jasno: dal postoji opcija spremanja setup-a tipa na slot A, slot B (svaki slot za razlicit tip pogona) pa se onda promjenom vozila i pogona ucita slot po zelji i naprave manje korekcije? A ne svaki put isponova?
Nabavit cu igru oko ljeta, a nadam se i novi volan TM-a...
Možeš birat fakultet il cigla i cement, a i kad imaš fakultet čeka te cement opet, imamo kičme krive mišiće najveće, jer praznimo pive dok nosamo vreće...

Offline Mrav1337

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN id: Mrav1337
Ja sam veteran, jos malo 38.
Kad izadje GT7 cu si kupiti PS4.
Vrlo vjerovatno i pCARS ako ponudite ovo o cemu Zoky i ja pricamo.
Stock auto iz tvornice da je vozljiv i udri.
I GT6 me odbio sa power limiterima i hakiranim bolidima.

GT5 famozni gliser setup, napravljen za 15 minuta.
Pogledaj kako igra odlicno izgleda i odlicno se vozi i to milioni ljudi.  Kad se svi saberete na PC nema vas petina.

https://www.youtube.com/watch?v=jowlHHiwvsU

Probaj Trackmaniu :)

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
zanimljiva diskusija, nažalost nemam vremena igrati niti slagati setupove a niti para za novi volan
možda kad igra bude na popustu je uzmem čisto da vidim malo kako izgleda...
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
zanimljiva diskusija, nažalost nemam vremena igrati niti slagati setupove a niti para za novi volan

+1

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik

Do tad će ovo sasvim fino ispačirati pa će sve to bit ok ;)

Jebiga, ja igru ne ismijavam (mada onaj video je smiješan da ga jebeš). Shvaćam što Kengas hoće reći, mada malo na svoj način pretjeruje pa se neki ljudi osjete uvrijeđenima, ali to je to... Neki su navikli samo na jedno, teško im je prebacivanje, nekima je ovo sjelo što se kaže ko budali šamar.

Konzolaši izgleda ipak malo više pate, ali vjerujem da će to momci srediti s vremenom.

Mogu iznijeti svoj osobni dojam iako još nisam probao igru, jednostavno, nije moj tip jer sam probavao neke slične stvari. Ja sam "gotovan", nemam vremena ni volje za šarafljenje. Apsolutno poštujem sve one koje to vole i uživaju u igri. Probati ću prvom prilikom, mada će to vjerojatno biti na već "pošarafljenoj" igri tako da će izostati onaj dojam koji bi me zadesio da sam kojim slučajem imao volan i igru od day one. Tada bih vjerojatno pukao ko cvrčak, samo zbog nedostatka vremena da se svime tim zajebajem.

Enivej, volio bih da ovi što aktivno igraju, na početku posta sa dojmovima o igri napišu na čemu igraju, jebiga, teško je pohvatati koju verziju tko igra. I molio bih da počnete pisati dojmove o online igranju, bilo o javnim lobbyjima, bilo o privatnim (ako je to moguće? sorry, ali još nisam ubrao da je netko pisao da može netko otvorit privatnu sobu i kako to funkcionira? vidio sam da što je drug Kizo pisao u svojim dojmovima, izgleda mi kao da je to iz javnih lobbyja zbog onog dijela o tome koliko mu treba podešavanje s jednog na drugo i da moli boga da se ne promjeni dok on našteli)?

Offline Rockatansky

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Rockatansky1978

Riječi da te nisam čuo protiv Trackmanije...prva i zasad jedina igra koju sam kupio original za PC :D

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Riječi da te nisam čuo protiv Trackmanije...prva i zasad jedina igra koju sam kupio original za PC :D

Kolko vas je poput mene radilo Nordschleife u editoru? ;D
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
Dobra simulacija se moze prepoznati i po tome koliko pravih RL vozaca izrodi. 
I to samo takvih majstora(hebe se njih kakvo je drvece oko staze)

Takvi trebaju iskusne telemetricare i mehanicare pa eto vjezbajte.
Mozda vas jednog dana zaposle.   8)
Gt veteran superstar u penziji

Offline ivann

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Ne spominjite Trackmaniu, mogu vam biti tutor!

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
Danas u karijeri imao milion bugova,sto me bas razocaralo iskreno. Jedno 15 puta sam restartao utrku jer me AI (70%/level) raznese u prvom zavoju, da ne kazem takne te AI i zavrsis na krovu? To me jednostavno udalji totalno, dok sam recimo u Clio CUPu uzivao. Istina to s volanima nije najbolje ali sad kad sam stavio one postavke s interneta radi super. Ono sto je stvarno zasada odlicno je online,evo i veceras nas je u jednom trenutku bilo 10-ak i ni najmanjeg problema nije bilo. Realno ne znam ni kolko je zavrsena igra, kad je Driveclub izasao svi su se derali poluproizvod, a po meni je ovo jos manje zavrseno, pa ne cujem bas vikanja, ne znam. Ono sto me bode u oci da jednog Megana RS jedva upravljas po stazi (klizi,jedva skrece-a zna se kakav je taj auto za zavoje no.1) a jedan M1 Procar koji ima ko zna kolko konja i kojeg sigurno samo znalci mogu upravljati ko i F40 primjerice, mozes vozikat kao da si u arkadi, pa mi to malo ne drzi vodu. Inace ostalo za sada sasvim solidno. U jednom trenutku prava simulacija i gust, u drugom simcade sa smjesnim situacijama. To je moje misljenje,igram na PS4 sa T300 volanom.

P.S. nasao sam jos jedne postavke za vozace na joystick pa evo nek proba tko joce,vjerujem da je bolje od default

http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?23167-Best-Control-Pad-Settings-All-Formats&p=893470&viewfull=1#post893470
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline Mrav1337

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN id: Mrav1337
Tko je rekao uopce da trackmania nije zakon. Ne dajem ja bezvezne preporuke ;D

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
Misli li ovdje jos itko da bi po defoltu trebalo biti namjesteno kao ovo sto je hendrix nasao za volane ?
Znaci upalis igru i vozis. Kome se prcvajza po postavkama bujrum

Periodicno neki TT sa vetom na setup auta i kupili ste me.

A toga koji si je dao truda da uljudi sve aute i prosvjetli mase dovesti u studio da se druzi i sa devom i sa kitom za PS4, PC itd.
Isto i za sve inacice volana.

Uzmite mene za Managera...nisam skup...znam i voziti..
Gt veteran superstar u penziji

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
Al imamo osjecaj da imas problema sa autoritetom......haa? ;D

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *