Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 576483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline buby0706

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN ID:buby0706
Čekaj a šta nije več dogovoreno da če ovi dogsi što imaju shift 2 biti izdavači CARS-a

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
Kaj fakat SMS mora EA ostaviti svoje 3D modele auti i staza što su izmodelirali? To me iznenadilo :(
Vozi miško

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Ovisi o ugovoru koji imaju, ali u praksi sve sto napravis dok si zaposlen kod nekog ostaje u njegovom vlasnistvu, ti si dobio placu i to je to. Ali moze biti i drugaciji ugovor, iako sumnjam posto je EA u pitanju.

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
A u praksi ovak izgleda... Ako si ugovor o djelu... Dakle da sam osiguravas svoje radno sredstvo (kompjutere i softver), onda najcesce tebi ostaju nusprodukti, a narucitelj (EA) dobije gotov proizvodi... Ako ti EA osigura i sredstvo rada (kompjutere, softver) onda su i modeli i teksture njihovo vlasništvo.

Pošto SMS ima dosta asseta koje prenosi sa projekta na projekt (npr. fizikalne tablice koje "tweakaju" po izboru naručitelja) mislim da su svi oni modeli i teksture ipak ostali njima... Druga je stvar što vjerojatno EA ima prava na one fiktivne staze iz Shifta (zanimljivo... fiktivne staze kao što su El Capitan i Grand Valley u GTu, Ambush Canyon i Glendale u Shiftu i Maple Valley i Bernese Alps u Forzi su mi puno veći gušt za voziti nego Hockenheim, Donnington, Brno i sl.)
Vozi miško

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
Jel se moze update-ati na novi build bez da se opet skida 3GB igre? Ako da, kako to radim? ???

Znaci sad sam na 184, a dosao je 189 i sad skidam 3GB kao kad sam tek kupio igru...
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Jel se moze update-ati na novi build bez da se opet skida 3GB igre? Ako da, kako to radim? ???

Znaci sad sam na 184, a dosao je 189 i sad skidam 3GB kao kad sam tek kupio igru...

Moras skinut 3GB, nazalost nema updatea. + svaki build je sve veci i veci :/

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
OK, hvala! :)

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Drago mi je da ova igra postavlja nove standarde... npr ta staza po američkoj ili francuskoj obali. Kazo će valjda vidjeti to, pa će staviti u GT6, kao i ono lišće što leti razbacano. To su te sitnice koje sad daju mnogo veći gušt tijekom igranja. Još da se ubace mehanički kvarovi (kao što je u LFS-u i rFactoru) pa deformacija guma, neki ultra dobar damage model i došli smo do savršenstva! Samo neka oni svi rade i dižu standarde i granice!
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Kakva će to igra biti!!
FEDRO:Moram dodati da je ZG apsolutni kralj pretjecanja, instinkt i sposobnost kojom si on postavi idealnu situaciju je vanzemaljski :)
"Understeer" is when you hit the rival with the front of the car.
"Oversteer" is when you hit the rival with the rear of the car.
"Horsepower" is how fast you hit t

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Kakva će to igra biti!!
Knock on wood. Jednom smo se razočarali nakon ovakvih velikih očekivanja, stvarno bih volio da ovo bude pogodak u metu. Pa nek izađe nagodinu za PC, X360 i PS3, a onda na next genu u punom sjaju. Uglavnom, drago mi je da je SMS digao standarde, ni Polyphony ne može to ignorirati (znači GT6 će razvijati 12 godina).

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
Mislim da sadasnji gt5 engine moze pez problema vrtiti sve ovo mozda i ljepse ,to cemo tek zaznati kad izadje ps4
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Build 192 je izasao, 3GB je tezak, izmedju ostalih poboljsanja donio nam je novu stazu Zolder i helmet cam :) Jedva cekam da probam h cam, nadam se da nije "ekstremna" kao u Shift2.

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
A nije ni petak! 8) Jos sutra "imam slobodno" pa vec skidam, Zolder-Heusden Zolder-Heusden Zolder-Heusden Zolder-Heusden, da ju zapamtim kad budem trazio ;D

Offline buby0706

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN ID:buby0706