Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 576838 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
A pa moraju izmišljati toplu vodu i biti originalni ::)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Pa i nisu bas *originalni*, taj tzv. Helmet Cam s "podstavom" i vizirom postoji u zanru barem 15 godina, a vjerovatno i duze.

Ja se recimo sjecam dva koja su bila izvrsna - prvi je bio u Formuli 1'97 (Psone) gdje je helmet cam cak trazio da imas posebnu tipku dodjeljenu za skidanje folije sa vizira, na koju su se u tom pogledu lijepile musice i prljavstina (uz naravno limitiran broj folija, a sad se ne mogu sjetiti jesi li dobijao *nove* kada si isao u pit, ako cu imati volje to pogledati kad dodjem doma, javim).

Drugi je bio u fenomenalnoj Ubisoftovoj Formula 1 Racing Championship, gdje je bio bas onako, hard-core - vidno polje je bilo dosta suzeno, a rubovi pogleda su bili "zamagljeni" da simuliraju izostanak fokusa van FOV.

Ja uvijek podrzavam opcije, sto vise opcija, to bolje. Uz mogucnost zakljucavanja opcija naravno, pogotovo vrste vidnog polja, ali necemo sad o tome ;D

Offline AgentGreen46

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: AgentGreen46
Onda opet, od hrpe kaciga kojih sam imao na glavi, ni jedna nije bila za F1...  :-\

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ali malo su predaleko otišli da se vidi svaki šav unutar kacige ;) Kao da se vozačevo oko ne fokusira dovoljno na stazu, druge aute, zastave... pa mu se i oči moraju konvergirati na podstav ::)
Ali da je lijepo za vidjeti 8)
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Pa fokusiraš se na sredinu ekrana, ne gledaš šavove. Ionako nitko neće vozit s tim pogledom, kokpit kem je zakon.

Offline nrgpower

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
EDIT:
tia sam napisat kako mi je cudna kaciga al vidim da ste se vec raspisali ;D

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
Uglavnom ljudi... Savjetujte me... Da li da si kupim Forza 4 season pass ili da ovdje postanem Team Member...

Prije svega me zanima koliko glatko bi se sve ovo izvodilo na nekim medium detaljima sa C2D 8400 3GHz, Radeon 4870 512MB i 4 gige rama...
Nisam neki tip koji mora imati FSAA i anisotropic filtering, samo da mi je glatki framerate...

Isto tak, vidim na WMD websiteu da postoji leaderboard lap timeova... Da li je taj mode sličan rivalsima u Forzi? Jer u Forzi uopće ne igram normalni MP, samo rivalse :)
Vozi miško

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
dečki kad bi trebao otprilike izać project c.a.r.s. za xbox 360? se zna?
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Za ljeto 2013. je najavljen izlazak za sve platforme. Ali priblizan release date se nece znati sve do kraja godine.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Znači i ps3? opaaaaaa
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ala bit ce nereda :D
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Što će vam to pored GT6?!  ;D
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Što će vam to pored GT6?!  ;D

Izlazak ovako moćne franšize (potencijalno) još dok traje PS3, samo povećava nužnost da Sony izgura GT6 istovremeno i umanji "štetu"... nema tu štete za nas, juhu 8)

nego, oće li biti cross platform online ili segregacija na djelu?
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Ne vidim kakve tu PD može imati štete... možda da izbace neki super uber jebački fizikalni engine, al sumnjam u nešto takvo.

Al' nemam ništa protiv da ovo "požuri" GT6 8)

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Ne vidim kakve tu PD može imati štete... možda da izbace neki super uber jebački fizikalni engine, al sumnjam u nešto takvo.

Al' nemam ništa protiv da ovo "požuri" GT6 8)

slažem se :)

što se tiče štete, daljnja prodaja primjeraka GT5 će pasti na "0", a i ikakvi daljnji dlc-i za GT5 značajno gube na interesu - možda zato i PD nije ni motiviran raditi previše na tome u okviru GT5 (ovo nakon Akademije je vjerojatno posljednje - jer je puno isplativije sve moguće ideje preusmjeriti i znatno plodnije naplatiti u sklopu GT6)
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.