Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 577003 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Dvije poslastice koje dobivamo u danasnjem buildu >

BMW M1 Procar

BMW Z4 GT3

8)

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
PSN_ID: Dzidza1978

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Mljac

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Stvarno igra brutalno izgleda ( mada ne mogu na max settings igrati) , još da srede fiziku i ffb. Al nekak sve manje vjerujem u to...
psn-id: GTS-Klocna

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Stvarno igra brutalno izgleda ( mada ne mogu na max settings igrati) , još da srede fiziku i ffb. Al nekak sve manje vjerujem u to...

Fizika će se tek srediti kad dodje novi model guma. A za FFB imaju trenutno neku fajlu koja se treba poštimati, uz opcije u igri.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Fizika će se tek srediti kad dodje novi model guma. A za FFB imaju trenutno neku fajlu koja se treba poštimati, uz opcije u igri.

Mislis da one custom plugins "FFB tweaked" fajlove  ;D Od ovog builda mislim da tog vise nema, dobili smo novi FFB koji sigurno nece biti WOW u ovom buildu, ali ide nabolje, kad sjedne novi model guma to ce biti to..

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Neznam, nekak nisam uvjeren u to. Bilo bi super, odlično. Imaju nekakve postavke za pojačat (da se tak izrazim) ffb u opcijama igre. Probao, isti ffb samo jači (kao što je u gt-u skala od 1-10) otpor na volanu. Al ostaje onaj isti, poludovršeni signal koji dolazi do volana.

Tebi je ok fizika i ffb?
psn-id: GTS-Klocna

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Neznam, nekak nisam uvjeren u to. Bilo bi super, odlično. Imaju nekakve postavke za pojačat (da se tak izrazim) ffb u opcijama igre. Probao, isti ffb samo jači (kao što je u gt-u skala od 1-10) otpor na volanu. Al ostaje onaj isti, poludovršeni signal koji dolazi do volana.

Tebi je ok fizika i ffb?

Ja sam je jako malo probao, tako da ne mogu pretjerano komentirati,a i s obzirom da još fali taj model guma, onda niti nema smisla išta komentirati.

EDIT: Izgleda da je u današnjem buildu došao i novi FFB, i 95% ljudi je jako zadovoljno, da je napredak u odnosu na prošli :-)

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
for fucks sake :o :o :o

ja sam mislio da je prva slikica(m1) real life 8)
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Evo jedan fantasticno napravljen fan-video:

Pocinju testiranja za online opako, u nadolasku je posve novi fizikalni model i nove skripte za AI.

Kroz mjesec-dva ce postati prezanimljivo.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Savršeno, a pogotovo posli 1:35 kad sve postaje fotorealistično.

kako mi je drago što C.A.R.S. toliko podiže ljestvicu u svemu... Drugi nemaju druge nego ih pratiti i nadmašiti. Sjajno za nas ljubitelje trkačkih igara...
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Video nabrijava, nema šta. I sviđa mi se ova vijest o novom fizikalnom modelu :)
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
video je super.

drago mi je što sam uzeo full member.
nažalost laptop nije neka sreća pa grafika je ko shift 1 na ps3 :P

osjećaj za feeling na volanu malo nedorečen reko bi ko f1 od codemastersa al bolje od toga.
ostalo sve 5, kad izađe ovo će bit uf.

a staze jao ijao.  ;D
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
ja stavio skidati patcheve i ostale updateove, cca 4GB i sada se instalirava, puno su radili dok ja nisam uopće palio igru.
FEDRO:Moram dodati da je ZG apsolutni kralj pretjecanja, instinkt i sposobnost kojom si on postavi idealnu situaciju je vanzemaljski :)
"Understeer" is when you hit the rival with the front of the car.
"Oversteer" is when you hit the rival with the rear of the car.
"Horsepower" is how fast you hit t

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ja sam uzeo mali predah od igre, cekam dok bar jedna od ove 3 stvari (multiplayer, novi AI, nova fizika) ne budu dostupni, taman da se malo pozelim  :)