Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 577019 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Duvorynn

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Komp mi bas i nije neki pa stoga -> "Jel' ovo cudo izlazi za X360/PS3?"
Izgleda jeeeeeebeeeeenoooooooooo!
Either snow, sun or rainy day, FAIR PLAY forever and all the way.

You don't know the true meaning of speed if you didn't travel faster than sound!!!

PSN-ID: Duvorynn
Xbox Live: Duvorynn

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Komp mi bas i nije neki pa stoga -> "Jel' ovo cudo izlazi za X360/PS3?"
Izgleda jeeeeeebeeeeenoooooooooo!
Izlazi, ali čini mi se da su rekli da će verzija za X360/PS3 biti prilagođena u pogledu grafike i fizike.
psn-id: GTS-Klocna

Offline Duvorynn

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
To nisam ni sumnjao, ali izgleda stvarno fenomenalno...doduse za takvu grafiku ti treba stvarno jaka kanta.
No nema veze, samo neka izade za konzole i ja sretan.
Either snow, sun or rainy day, FAIR PLAY forever and all the way.

You don't know the true meaning of speed if you didn't travel faster than sound!!!

PSN-ID: Duvorynn
Xbox Live: Duvorynn

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Izaci ce za konzole ove generacije + WiiU, to je dio kompletnog poslovnog plana za WMD.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
Steta sto dolazi na kozole ,grafa nece ni priblizno dobro izgledati kao na piceku
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Nastavak ce doci na iduce konzole, tako da ce za 3 godine biti isto za sve.

A treba doci na ove konzole u svakom slucaju, bez obzira. Da nam se povrati investicija i da se etablira ime na velikom broju korisnika.

Bit ce to super, ja sam bio vrlo skeptican prema tome jer mi je Shift bio u glavi cijelo vrijeme, ali sada kada igram njihov Ferrari Racing Legends, vidim koliko u stvari mogu dobro napraviti voznju u 30fps - prva voznja u 30fps da mi to doista ne smeta - sve dok drze ovaj "cisti" izgled kao u pCARS, a ne rade sve one glupe efekte motion blura i slicno.

Bit ce to bolje nego svi misle.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
I Dirt 3 ide super u 30 fps, iako nije sim, ali stvarno se tečno vozi. Joj Ferrari, da mi ga je nabavit...

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Nastavak ce doci na iduce konzole, tako da ce za 3 godine biti isto za sve.

A treba doci na ove konzole u svakom slucaju, bez obzira. Da nam se povrati investicija i da se etablira ime na velikom broju korisnika.

Bit ce to super, ja sam bio vrlo skeptican prema tome jer mi je Shift bio u glavi cijelo vrijeme, ali sada kada igram njihov Ferrari Racing Legends, vidim koliko u stvari mogu dobro napraviti voznju u 30fps - prva voznja u 30fps da mi to doista ne smeta - sve dok drze ovaj "cisti" izgled kao u pCARS, a ne rade sve one glupe efekte motion blura i slicno.

Bit ce to bolje nego svi misle.

A zasto ne bi mogli cim nove konzole izadju napraviti i puki PORT prvog nastavka? Pa one bi taj port trebale progutati bez po muke!
ZASTO NE?
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Pa zato sto ce od izlaska za PC (Q2/Q3 2013) do izlaska novih konzola (Q1/Q2 2014) proci neko vrijeme tijekom kojeg se sigurno biti dopune sadrzaja i svega.

Trenutno je na roadmapu izlazak za PC i konzole ove genracije + WiiU. Sasvim je sigurno da ce i nova generacija doci na red kad izadje.

Narvno da niti jedan developer trenutno ne smije gotovoriti nista o PS4/NextBoxu, pa tako niti itko od nas ne zna nista za nextgen. Uopce nema sumnje da ce doci i nextgen izdanje, ostaje samo vidjeti koliko SMS ima novaca kupiti developer kitove i financirati taj razvoj. Trenutno niti WMD nije do kraja ispunio cilj (prikupljeno je 3 od 4 milijuna eura) i financiranje jos traje. Ovaj cilj je dovoljan za financiranje trenutnog roadmapa. Kad se ipsuni roadmap, vidjet cemo sto ce se postaviti kao iduci cilje za novi WMD.

Pa ce i odgovor na "ZASTO NE?" moci biti konkretniji.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Nisam jos stigao pogledat, nadam se da je dobar interview >

EDIT:

@ Amar kolike su sanse da ce se G27 moci koristiti na WiiU? Jel se uopce zna sta o tome?

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Novi filmic - Project Cars Vs Real @ Nordschleife - Comparative

Jedino mi nije jasno zasto ovaj koji je snimao video nije nastelio volan kako treba  ::)   .....

Par slija   :P

Evo danas probao zadnji update vozikat.....JEBENO   ;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Jadrane, koje si clanstvo uzeo?

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Team Member  ;)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Okej, ajmo onda vidjeti tko od nas sve sudjeluje. Zasad imamo ovako, koliko pratim:

Dzidza (Senior)
Mr. Steady (Full Member)
ZG (??)
Ribafish (Team Member)
Jadran (Team Member)
Troma (Team Member)
Sagitarius (Senior)

Fino se skupljamo, svaka cast svima. Tko jos? :)

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ja sam team member isto, pocetkom 10mj cu se apgrejdat na full membera.

EDIT:

Ovo me jako razveselilo, za sve nevjernike ;D (ovo je izjavio prije par dana)

Andy Garton, development director: Just to make sure we're on the same page - the current direction for pCARS is 100% pure sim, nothing will be more accurate/realistic than us (at least, that's our goal). We firmly believe this doesn't exclude the mass(ish) market though, both through the use of appropriate optional driving aids and difficulty modes, class leading console gamepad support, and through recognition of the fact that simply driving a car around a circuit isn't that difficult (driving it really really fast is though!).