Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 577428 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
GT5 vs Project CARS - Comparison Wet Lap (Zonda R @ Suzuka)

Offline buby0706

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN ID:buby0706
Po kiši u Suzuki sa Zondama  za mene pobijeđuje GT5....

Offline Goldin

• Stazist Vulgaris
  • *
Focus RS: moderate reduction of lift-off oversteer on default setup

u ovome će da bude lift off oversteera a ne ko u gt5 nešto polu kuhano.
To mi nedostaje u GT5, vozim 206 pa znam kako se ponasa auto na cesti, i jako lagano ga navedes u lift off oversteer,ddok je tu igri sa S16 ili RC-om ,jako tesko i odmah se vraca na putanju, dok bi zaparavo u takvoj situaciji bilo jako veselo.
PSN ID: A_Goldin

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Project CARS po meni pobjeđuje. Zvuk, odsjaji, duga svijetla. Jedino je osvjetljenje i dojam stvarnosti bolji kod GT5, što nije mali pros ;)
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Forza 4 ima odličan model guma i ponašanje na kontroler. Moram od kuma posuditi volan za Box, pa vidjeti što nudi.

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
Focus RS: moderate reduction of lift-off oversteer on default setup

u ovome će da bude lift off oversteera a ne ko u gt5 nešto polu kuhano.
To mi nedostaje u GT5, vozim 206 pa znam kako se ponasa auto na cesti, i jako lagano ga navedes u lift off oversteer,ddok je tu igri sa S16 ili RC-om ,jako tesko i odmah se vraca na putanju, dok bi zaparavo u takvoj situaciji bilo jako veselo.

korespondiram
ja lagunu znači relativno velik i stabilan auto bez problema u lift off oversteer na mokroj cesti i pri dost maloj brzini, dok u gt nema teorije da išta ode u lift off
iako je zabavno staviti naprijed CS a iza CM gume pa onda bude realnije donekle

pCARS definitvno bolji zvuk i izgled same vode na stazi, za ponašanje aute nezz nisam vozio pcars čini mi se da nekako realnije skače preko pasica
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
da pcars super izgleda i zvuči a kako nisam na volan imo priliku vozit jer sam se rješio sica nebi znao reć al na tipkovnicu neke aute beza stability controla je nemogu bez da se izvrtim ili da čekam da se auto potpuno izravna pa po gasu.

a što se tiče lift offa da.
ja probam tu i tamo focusa na preglednim mjestima al dosta je stabilan pa se mora dosta brzo uć i jako volanom cimat inače neće pobjeć kraj. dok u igri focus st na comfort felgama će vjerojatno prek nosa otić a stražnje gume će se zacrvenit il barem jedna haha.
civic type r, mini i slični isto se nedaju. svi voze ko zaljepljeni za cestu.
oh well.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
da pcars super izgleda i zvuči a kako nisam na volan imo priliku vozit jer sam se rješio sica nebi znao reć al na tipkovnicu neke aute beza stability controla je nemogu bez da se izvrtim ili da čekam da se auto potpuno izravna pa po gasu.

a što se tiče lift offa da.
ja probam tu i tamo focusa na preglednim mjestima al dosta je stabilan pa se mora dosta brzo uć i jako volanom cimat inače neće pobjeć kraj. dok u igri focus st na comfort felgama će vjerojatno prek nosa otić a stražnje gume će se zacrvenit il barem jedna haha.
civic type r, mini i slični isto se nedaju. svi voze ko zaljepljeni za cestu.
oh well.

imate dobar asfalt, ovdje u istri kao staklo kad padne kiša
ima jedno raskrižje koje je jako pregledno i široko(kad sa obilaznice skrećete prema vidikovcu kod peharca iz smjera šijane prema verudeli, za one koji su bili u puli)
desni đir, uvjek u hladovini i kad je mokro uđeš sa cca 40kph u 2. zabiješ gas u pod auto ode preko nosa malo pustiš gas i zadnji kraj ode van ne puno al taman da ga osjetiš i onda opet gas da te izvuče van...
ima još klizavih cestica po istri gdje kad je mokro sa 70-80kph driftaš sa prednjim pogonom bez problema
a sa motorom ne trebam ni pričati koji gušti kad šamara posvuda.... 8) 8)
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
ima blizu mene jedan dio ceste baš jako širok i pregledan pa tamo odem kad nikog nema.
70-80kmh po suhom i toplom ode ali zavisi kolko sam cimnuo kratko ili uopće ne, po kiši ode malo više, sad po nižim temp na zimuljama to je već bilo nešto pogotovo ako je nešto malo padalo prije.
to je sa focusom mk2 dok mk3 ima esp koji se neda ugasit pa ovisno o raspoloženju (+papuče 17'' sportcontact 3) kad ode nakon par sekundi se upali esp i sam se počne ispravljat pa izgleda vjerojatno izvana da se auto živčano cima.

a pri nižim brzinama sam uspio jedino to kod rotora onih kod arene (naravno sve je bilo prazno jer je bila noć) sad kad su temp bile ispod nule, inače po ljeti not so much.

da kod vas dole je sklisko, ja dok sam u poreču bio kod rotora i centra svima su gume škripale puno i svako malo u rotoru vidio kako se ljudi cimaju kad im valjda počne bježat.

uglavnom morma build skinut da fočka probam.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
foki ima i napredniji ovjes od lagune, laguna ima polukrutu iza valjda jedini auto srednjoj klasi sa tim rješenjem...

onaj video sa meganom, jako loš zvuk tog auta...niti blizu stvarnosti
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
!

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
Sta mu je, zvuci kao da ima 10 turbina ;D ;D
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Izgleda gotovo fotorealistično, bojim se kako će izgledati GT6, budućnost je ljepa.  8)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Soon 8)

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Nisam vozio pCARS, ali zamišljam ga kao kombinaciju najboljih stvari iz SHIFT 2 i TD Ferrari plus dvije godine razvoja. Uz ove slike i video, nemam sumnje da će biti genijalan. Ponovit ću. Genijalan.