Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 577438 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Jos jedno iznenadjenje, u petak stize 2012 M3 GT4. Iznenadjenje je u tome sto on nije bio najavljen s ostalim BMWima, isto kao i s Focusom RS koji se pojavio niotkud..

Samo podsjetnik, u petak stize i 2013 RUF RGT 8.

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Kad vec toliko trkacih auta ima , i koliko ce ih na kraju biti implementirano u igru, valjda ce i fizika zadovoljiti.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
zbog ova dva auta i još par njih se ova igra kupuje...samo da fizika bude na razini barem gt5
zanima me kakva će biti ps3 verzija...to je ono šta čekam u biti
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Vjerujem da će izvući najviše što mogu iz PS3, u okviru 30 fps. To nije loše, F1 igre se vrte u 30 fps, TD Ferrari (!!!) se vrti u 30 fps (i to stabilnih, a čak SMS nije ni uložio sav trud u tu igru), mislim da će PS3 verzija biti odlična. Ono što je Shift 2 trebao biti, nadam se da će uspjeti pCARS-u. Još kad bi imali sve staze iz Shift 2, uff...
Nego, bilo bi odlično da igra bude cross-platform, pa da na launchu PS4 izađe ultimativna verzija, sa svim ljepotama next-gen fizike i grafike (a i zvuka). GT za PS4 onda može čekati.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Bathurst

Prva staza koja je dobila full 3d drvece po cijeloj stazi, pasmater ubilo mi performanse :D

2012 Ruf RGT-8

Auto me hoce ubit cijelo vrijeme, baca zadnji kraj ko lud, amortizeri nepostojeci, na grbavoj stazi kao ring ga je nemoguce vozit.. Al je zabavan ;D (Zvuk brutalan)

2012 BMW M3 GTS GT4

Uvjerljivo najbolja fizika u igri, mozda i dalje. Vec sad bolje od GT, Forze, R3E, rF2 i iR donekle... San za vozit, zadnji kraj baci po potrebi, dosta neutralan na kocenju, vrh..

Ostali auti > SLS zajebancija, taj auto samo hoce driftat, 2000okretaja, 4 brzina, udjes mrvicu jace u zavoj, zadnji kraj bye bye, zabavan je, al sigurno nije realno.. Focus i megane odlicno napravljeni, torque steer se osjeti na volanu, precizni su, mozes ih smjestit di hoces, focus baca zadnji kraj na jakim kocenjima, jako zadovoljan.. E30 M3 understeer understeer understeer i onda hop oversteer, generalno je dobar za vozit al treba jos poradit na njemu.. Z4 GT3 i M3 GT2 su jako dobri, mozda im fali malo gripa, ne vjerujem da trkaci auti s tolikim slikovima imaju tako malo gripa pozadi..

Sve u svemu, fizika je sto se mene tice prestigla GT i na pragu je najboljih na PCu, sve te price o Shift enginu i sl su gluposti i oni koji ne igraju nek im bude zao..

Najvise posla ocekuje zvuk (uvjerljivo najvece razocaranje igre, osim RUFa vise manje sve ostalo zvuci pre digitalno) i FFB koji ima tek zadovoljavajuce ocjene kod mene (rF2 je daleko ispred).

I evo jos dvije slike zato kaj mi je dosadno >

^ Konzolaši samo čekajte :P, za nas je next gen vec stigao, native 1080p 8)

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Konzolu platim 500 eura i miran sam...  :P
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Previše para bi me koštao gaming PC, koliko god ovo bilo privlačno. Jednostavno ću nabaviti PS3 verziju i uživati u njoj koliko se može. PS4 bi trebao biti sasvim dovoljan za ovakve simulacije, pa je to jedan od glavnih razloga što se veselim novoj generaciji.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Evo danas kod frenda napokon probao CARS. Sve što ću reći, kao jedan od većih fanova GT serijala, da je ovo nešto nevjerojatno.

Fizika je odlićna, sve se na volanu osjeti! Sjajno... Provozao kockicu, DTM audi, Sennin Lotus i Zondu R. Najviše me baš kockica oduševila, stavio Nordschleife i kišu. ZVUUUUUUUK!!! :D :D :D

Onaj zavoj prije karussela... Lagano namirno scandi-flick da ode u overteer i onda tapkat po gasu dok guza bježi... Neopisivo :)

Jako jako sam iznenađen koliko je igra dobra... I dosta staza ima na izbor!
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
^ Zvuk ti je dobar zato kaj dolazis s GT serijala ;) :P *dont kill me* :-X  ;D reci frendu da skine R3E, besplatno je, pa probaj Judd 134 BMW na hillclimbu, to mi je sad referenca za zvuk u simulacijama..

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
^ Zvuk ti je dobar zato kaj dolazis s GT serijala ;) :P *dont kill me* :-X  ;D reci frendu da skine R3E, besplatno je, pa probaj Judd 134 BMW na hillclimbu, to mi je sad referenca za zvuk u simulacijama..

Poslana mu poruka  ;)

EDIT: Kad sam ja vidio kako taj moj frend vozi meni padne mrak na oči... Da on ima takav komp i tu igru a ne može kontrolirati zadnji pogon  :-\

DAMN!
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Na slike. A bome i na dojmove, ako bude Cross-gen, imat cu osmijeh od uva do uva ;D
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Za dobro jutro ;)

iRacing Vs Project cars Vs Real Life @ Laguna Seca - Comparative

+

http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-community-gallery-50/

+

mozda vec u petak > Evo X FQ (fucking quick) 400 verzija

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Jedva cekam next-gen konzole.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
Jedva cekam next-gen konzole.
Nisi jedini, a sve najbolje o ps4 od strane developera ..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Situacija se zakuhava :D Ian (šef SMSa) jucer rekao da se polako pripremaju na zavrsetak dodavanja novih stvari i poliranje igre, da nebi bilo da uopce ne izadje ove godine.. Nadalje ganjaju punu licencu za NASCAR, DTM i LeMans. Nije jos sluzbeno potvrdjeno ali dobili su licence za Renault, Mercedes i Nissan i jako jako zanimljive aute su odabrali, svidjet ce vam se (budem napisao kasnije tocno koje, neam sad vremena).. Prica se i o DLC sadrzaju, tu me zasmetalo jel ce npr. 3 classic lotusa koji su vec dovrseni biti dostupni kasnije kao DLC, a ne odmah. SMS je mozda to pametno odigrao jer imaju licencu za 10 Lotus classic bolida pa ce to izbacit kao DLC paket kad svih 10 bude modelirano..

Svi koji sudjeluju u projektu nek pogledaju

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?13424-Latest-Car-Career-Proposal

http://forum.wmdportal.com/showthread.php?13421-pCARS-feature-closure-and-outlook-discussion-(from-Better-Trees-thread)

I da, novi build je vani..

;D