Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 579090 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Project CARS - Gamescom Trailer

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Project CARS - PS4 - Gameplay w/ direct audio Gamescom 2014

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Inace ne hvalim svoju igru na forumu, i sluzbeno nesmijemo jos pricat o Oculus DK2 implementaciji, ali posto netko vec je moram ovo share-at.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=126195455&postcount=5327

Project CARS on Oculus Rift DK2

Imam svoj DK2 doma vec tjedan dana, i stvarno je cudo. Osjecaj da si u pravom 3D svijetu je nevjerovatan! DK2 jos uvijek nema dovoljnu rezoluciju sto svi vec znaju, ali kad consumer verzija izade s vecom rezolucijom i ostalim poboljsanjima ovo ce postat buducnost igara i tesko cu ista moc igrat na monitoru. Samo vas upozoravam ;)

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Molim te reci mi kako izgleda kada zatvoris jedno oko? Pitam to zato jer mi samo jedno oko radi :P

Mogli bi se mrvicu potruditi pa optimizirati i opciju da Oculus baca samo jednu sliku pa da tada udvostrucite i efekte (npr. FPS) te jedne slike tj. oka ;)

Bacite i neki PR kako ste hendikep osvijestena kompanija... IZUZETNO BISTE DOPRINIJELI RAZVOJU TE SVIJESTI KOD DR. KOMPANIJA JER STE PRVI I SVI CE OBRACATI POZORNOST - TJ. VI SADA UPRAVO POSTAVLJATE STANDARDE :-*
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Project CARS - Real Helmet Cam Effect (Formula A @ Mount Panorama)

Ovo s Morpheusom/Riftom ce biti  :o

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
Ovo izgleda stvarno vrhunski. Se zna možda cijena koja bi mogla biti kad izađe u prodaju?
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Molim te reci mi kako izgleda kada zatvoris jedno oko? Pitam to zato jer mi samo jedno oko radi :P

Mogli bi se mrvicu potruditi pa optimizirati i opciju da Oculus baca samo jednu sliku pa da tada udvostrucite i efekte (npr. FPS) te jedne slike tj. oka ;)

Bacite i neki PR kako ste hendikep osvijestena kompanija... IZUZETNO BISTE DOPRINIJELI RAZVOJU TE SVIJESTI KOD DR. KOMPANIJA JER STE PRVI I SVI CE OBRACATI POZORNOST - TJ. VI SADA UPRAVO POSTAVLJATE STANDARDE :-*

Jedno oko ti izgleda upravo ovako kao na videu, samo puno glađe u 60fps  :P
Neki bar odmah mogu znat kaj dobivaju...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Hvala, Djurice... Samo na videu kao da ima mutnog preklapanja kao kad u kinu gledas 3D film bez naočala (crveno/plavi rubovi)... A TEK s naočalama sam (gledajući 3d film) s tim jednim okom imao klasičnu "2d sliku".

Bitno mi je izgleda provjeriti da li igra podržava za Ocullus/Morpheus SAMO 3D projekciju ili ipak i 2d?

mislim na ovaj Vossov video:

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
Znaci jos par godina pa ce i ovo biti dovrseno ;D ;D

Sorry na off ;)
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Taj fimlic je snimljen s mobitelom dok gleda kroz lece od DK2. Da bi postigli veliki FOV moraju sliku deformirat dosta sto presstavlja problem za optiku. Na rubovima slike kroz lece se vidi chromatic aberration (http://en.wikipedia.org/wiki/Chromatic_aberration) i da bi to popravili software od Oculusa napravi inverzni aberration da to izgleda bolje dok gledas. To nazalost nije 100% ucinkovito i za iduci rift to ce bit bolje rijeseno, neznamo tocno kako ali najavili su.

Nebrini slika nije tako mutna i taj CA nije uopce vidljiv, ali rub slike je mutniji nego sredina pa se moras naviknut da pomices glavu a ne samo oko da gledas oko sebe.

Sto se tice 3D i jednog oka, nece ti ni to bit problem. Ovaj 3D je stvoren kao dvije zasebne slike, lijevo i denso oko ima svoju sliku renderiranu iz svog kuta, 3D nije raden kao Anaglyph 3D sto su one stare naocale s plavim i crvenim filmom. Dakle s jednim okom u Riftu neces vidjet cudnu sliku, ali neces ni vidjet pravi 3D, kao sto u pravom svijetu s jednim okom nemozes imat pravu 3D dubinu. Ali cim pomakes glavu u bilo koji smjer s riftom cijeli VR svijet se mice i onda dobijes tu 3D dubinu, bas kao sto se vidi na filmicu s YouTuba.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there

mislim na ovaj Vossov video:

Ja sam kupljen ovim videom. Za ovo čuvam vid, jednog dana kad odlučim preći na novi nivo, bit će to VR. Do tad, PS3 sasvim dovoljan.

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
e sad je vrijeme za ojro đekpot i duži godišnji

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Hvala, Voss :) i na strucnom i na prijateljskom odgovoru! A jos mi se i savrseno svidja ;)

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Aberacija se događa kad sustav leća nije dobro ugođen ili su jeftine leće. Fotografi i snimatelji to najbolje znaju... Jel imamo kakvog takvog ovdje?
Fedro, sorry, na to nisam ni obratijo pažnju...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.