Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 579372 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Project CARS: NEW Gameplay Details - Driver Network, Photo Mode, Le Mans

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Svidja mi se sto igra moze pratit trenutne vremenske uvijete na stazama i prenijet ih u igru.
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
Nije da me smeta no pri kraju snimke mi je upalo u oko da kod vožnje po kiši je odličan efekt razilaženja kapljica po viziru od brzine no pri prolasku druge formulice naprijed ona NEdiže vodenu prašinu sa mokre staze? Opet kažem da me ne smeta ali mi je čudno jer to GT ima na ovoj generaciji konzola, ali igru uzimam svakako.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Mene najvise raduje to sto bi se sa ovim moglo cekati na GT, cak i ako treba godinu duze, znaci za 2 godine u 11mj nek dodje GT.

Po svemu sudeci ova igra bi mogla puno toga ponudit u tom periodu. Nekako ne bi ni valjalo da imamo 2 simulacije istovremeno. Barem ja to tako vidim.

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
s ovim možesš čekat gt do kad ga ne usavrše.....a ko zna možda nam svima ovo bude bolje od GT-a

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
da , ovo izlazi savrseno
Gt veteran superstar u penziji

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Zanimljivo da se dosta nas slaze :)
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
Kazo se mora jako potrudit ak hoce ovo potuc....al mislim jako

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
I što je najbolje, ovo je multiplatform. Zabava za cijelu obitelj (a nije incest  :P )!

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Kazo je se mozda i opustio jer nije imao konkurenciju na konzolama i mogao je kako je htio, ja ne sumnjam kako ce GT na PS4 biti gotovo fotorealistican. Ali nadam se da ce Kazo napravit GT sa stotinjak auta i desetak staza recimo nesto kao GT3. Pa onda nek sadrzaj dolazi polako, kao sto dolazi na GT6.

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
Ma meni ovo izgleda OK , ali nisam ničim pretjerano oduševljen osim možda gomile opcija koju obečavaju za offline i online, a dosta toga trebao je već davno imati i jebeni GT6 kroz Community i Quick Match opcije.

U ovim videima me najviše smeta što AI izgleda nije ništa bolji od onog u GT-u. Na Brands Hatchu vidi se da lik i nije neki vozać ali sve AI aute pretiće kao da su oni u nekakvom krugu zagrijavanja. Možda je ovo nekakav Easy mod? Uglavnom , izgleda jako obečavajuće ali tek treba vidjeti što i kako će se to voziti.

A Amar je davno rekao , boli Kazu neka stvar za sve ovo , on i dalje pila po svom. Iako također mislim da u PD-u moraju popraviti mnogo stvari a prvenstveno se odlučiti odlučiti hoće li igru ubuduće praviti za amerikance (arkada) ili za europljane i japance (simulacija).

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Bolilo ga je briga jer je bio glavni i sve je bilo podrdjeno njemu.

Malo ce se oni zamislit, samo da se ovo pokaze dobrim. Jos to visi u zraku.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Vrijeme izlaska je ključno. Ovo će se pošteno izvoziti dok GT dođe, sigurno pridobiti i vojsku fanova, te će pravi rat fanova početi vjerojatno između GT7 i pCARS 2. Pametni će uživati u obje franšize, pa i u Forzi, a konkurencija je samo dobra.

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
     Kao  svima vama i meni je ovo sasvim ok ,(vizulano ) ,e sad treba još dočekati to i isprobati,
  100% postoji nekakva razlika između ove igre i GT-a ,trebati će neko vrijeme privikavanja ,

... meni se osobno iz ovih videa , nije dopalo ono kad je lik izletio u pijesak i pre,pre lako vratio na stazu ,u GT-u bi se zakopao do koljena i nema tako lako povratka na stazu , na mokroj travi ne proklizava , itd.... ali dajem joj šansu ,bumo vidli...

<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Meh... Ja još vozikam GT6...  :P
Ali ovo je jako dobro kao koncept projekta, posebno onaj početak dok im nisu zaribalI crowd funding...
Kad se skupi kritična masa, unaprijed znaš kakva ti je publika, nemaš gredu s financijama i možeš dat sve od sebe...
A sve ostalo što dotekne na stol su princes-krafne...
Samo se nadam da se neće igrat kao standardna PC trkaća aplikacija... Pola štimam, pola Šarcu dajem...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.