Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 578862 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
Nego, Voss... Da li će pCARS na PS4 podržavati Fanatec volane? Ili ako ne njih, onda barem G25 pa da ga mogu koristiti na isti način kao što to radim i sa GT?
Thx

Pitao sam bio na fanatec threadu na WMD portalu, ali nitko mi nije odgovorio
Vozi miško

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Nego, Voss... Da li će pCARS na PS4 podržavati Fanatec volane? Ili ako ne njih, onda barem G25 pa da ga mogu koristiti na isti način kao što to radim i sa GT?
Thx

Neznam odgovor, ali pretpostavljam da će radit ako i ostale igre na PS4 mogu koristit postojeće volane. To nije do nas nego do PS4, a koliko znam bit će sve dobro sto se toga tice. Jedino je Xbone u banani s tim.

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
Thx

Neznam odgovor, ali pretpostavljam da će radit ako i ostale igre na PS4 mogu koristit postojeće volane. To nije do nas nego do PS4, a koliko znam bit će sve dobro sto se toga tice. Jedino je Xbone u banani s tim.

Ma pitam zato jer je fora sa PS4 da nativno ne podržava volane koje je PS3 podržavao, osim thrustmastera, ali je developerima ostavljneo na izbor da podrže volane koje žele, tako da ja ovdje sve ovisi o vama
Vozi miško

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Koga zanimaju vremena na stazama moze vidjet ovdje http://cars-stats.wmdportal.com/index.php/records

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
S CESa:

n

Kakav setup :o ;D 4 Titan grafulje, tri 4K monitora

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
Kaze ovo ne može na konzolama i da su 4k tv-i u 30Hz i da je panasonic tek izbacio 60Hz 4k.
Ko tu koga ?

2012 godina
Gran Turismo 5 4K demo
Gt veteran superstar u penziji

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
S CESa:

http://www.youtube.com/watch?v=P3wpgjM2Tic#t=126

12.000,00 $, a s telkama i svim 27.000,00 $, već opaka pila u real life za track day sa pun k.... fps-a

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
S CESa:

http://www.youtube.com/watch?v=P3wpgjM2Tic#t=126

12.000,00 $, a s telkama i svim 27.000,00 $, već opaka pila u real life za track day sa pun k.... fps-a

Da ali to na CES-u je preseravanje, nitko netreba 3 4K televizora. 3 1080p telke i jedna 780 grafa je dosta da se to vrti na 5670x1080 s 60 fps. Sve skupa $3 000 a ne $30 000.

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
i to je previše za igranje

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Nova galerija i random gameplay iz novog builda >

http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-community-gallery-78/

Project CARS (2014) ~ Ruf RGT-8 @ Dubai Autodrome

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *

B654 (TM+) 03/02/2014

Build 654 (03/02/14, Team Member+) - 295.5 MB
    x64:
    * x64: Set default floating point model to 'fast' in x64 Release and Gold props
    * x64: Set default instruction set to SSE2 in x64 Release and Gold props
    * x64: Disabled optimisations when compiling Wheel::CalculateTrackDistance due to x64 compiler crash
    Render:
    * Enable Fast GPU kick offs in non Monolithic XB1/DX11. fix for Monolithic lock issue
    Penalties:
    * Racing flags updates: Racing flags adds track position scalar (from PaulH), send yellow and green flag events to physics, processing of flag events in trackStatus, accessors to flag events in trackStatus
    Pitbox:
    * Partial fix for "Oil Warning". Added "PIT IN" text to the placeholder scheduled pit icon
    Multiplayer:
    * Fix for MP race running wrong race mode + logging to trap future issues
    Physics:
    * Tires: Longitudinal no-grip fix. FA r4
    * Tires: R6 and r7 FC ; fixed the non-FP tire pressure issue
    * Updated computation of vehicle metrics timestamp, to include time covered by latest simulation substep.
    * Updated physics replay system to not attempt recording of vehicles while replay is in progress.
    * Updated vehicle reset signal timeout to be driven by simulation time.
    * Elapsed simulation time is no longer affected by replay.
    * Updated computation of elapsed simulation time to avoid accumulation of floating point precision errors.
    * Removed unused simulation time accumulator.
    Tracks:
    * New trackside vehicles: Viewer instanced assets (exports and art source files)
    * Loire: Further works on outer terrain, added latest assets from Jan and Tomas, closed gaps in terrain. baked broad map, added sideroads and tinted grass, fixed intersecting trees, new texture maps, 1st commit
    * Brands Hatch GP: Fix of floating trees, 3D trees added

Known issues:
    - Azure Coast (Full/FullRev/Stage1): CTD happens when reaching the end of the track
    - Derby Park: Strange artifacts in 3 sections of the track

Offline Mrav1337

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN id: Mrav1337
Nisam baš pratio temu, vjerovatno negdje piše. Znam da na steamu ima igra ali samo određeni broj ljudi može testirat.
Dali je to istina i dali bi ja kako mogao doći do igre dok je u testu ?
Hvala ;D

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
Nisam baš pratio temu, vjerovatno negdje piše. Znam da na steamu ima igra ali samo određeni broj ljudi može testirat.
Dali je to istina i dali bi ja kako mogao doći do igre dok je u testu ?
Hvala ;D

testirati mogu samo oni koji su investirali u taj projekt, dok se moglo investirati. Tako da, sad pa do daljnjeg, mislim, da se nemoze uci u taj projekt.
PSN_ID: Dzidza1978