Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 579088 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
A nista imaju jednog sigurnog kupca manje ovu zimu,ne mislim jos novi volan uzimat sigurno!

Ko ti je kriv što si prodao trojku 8)

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
A shit... Nema veze.. Ipak kupujem PS4 :) - a više mi se isplati apgrejdat komp nego novi volan, pa će onda sjest i neka Maxwell nVidia (žena će razumjeti :) za pCARS  na kompu
Vozi miško

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Sad će ispast da će većina ekipe odustat od ovoga ne zbog GT6 već zbog volana ;D

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
To nije konacni popis podrzanih volana, samo one koje su za sad najavljeni. Taj popis ce se povecat, ali trebamo cekat da Logitech i Fanatec najave njihove planove.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
“@Gregz0r: You’re not supporting the Logitech DFGT on PS4?!?” <- We support every wheel for which the manufacturers have provided drivers

To je ukratko to...

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
To me znaci da nece, treba sacekati razvoj situacije.
PSN_ID: Dzidza1978

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
http://www.wmdportal.com/projectnews/win-cool-thrustmaster-gear-with-project-cars-3/

^ eto prilika za osvojit novi volan, ne treba bit najbrzi, dovoljno odvest cist krug i nadat se..

+

random video iz novog builda >

Project CARS Build 767 - McLaren P1 at Monza

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Pozdrav, ljudi, kako ste... :-*

Nego, sklon sam uvijek reći da je trezveni Stinger uvijek u pravu oko vakih stvari...
“@Gregz0r: You’re not supporting the Logitech DFGT on PS4?!?” <- We support every wheel for which the manufacturers have provided drivers

To je ukratko to...

Pa valjda je vidljivo da su i Fanatec i Logitech sa zadovoljstvom dali drivere za PC, zato zaista, ali zaista sumnjam da oni ucjenjuju WMD da im da neki veći dio love od konzolaške prodaje... (iako je za mene vrlo jasno da bez Logi/Fanatec firmwarea ne kupujem ni CARS ni DC, a bogomi ni Destiny :P )

Očito je problem u zahtjevima koje "gospodari" SONY i MS postavljaju za podršku periferija. Objeručke su se slizali s Thrustmasterom dok sve ostalo na giljotinu... Za GT7 bih možda kupio drugi volan, možda.
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Ajmo reć da je Logitech i sam kriv za tu situaciju... te su odustali, te možda neće, ovo, ono.

Pošto je T300RS postao službeni, sasvim je jasno da postoje neke kočnice da se na konzoli omogući neki drugi volan. Kako bilo, sumnjam da će tu biti kakvih promjena, bar ne u skorije vrijeme.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ne Fedro, za trenutnu ne-podrsku za Logitech je "kriv" sam Logitech.

Poanta je da SVI Logitechovi volani koriste "TouchSense" patente od tvrtke koja se zove Immersion i kojoj treba placati patente za svaku platformu na kojoj se koriste proizvodi koji te patente koriste.

Ergo, dok Logitech ne plati Immersionu licence za koristenje njihovih volana na PS4, nema podrske za Logitech volane na PS4. Stvar je brutalno jednostavna. Dok se 2007. nisu platile licence i patenti Imerssionu za PS3, niti je bilo FFB volana na PS3, niti je bilo kontrolera koji se tresu.

Kada Logitech plati Imerssionu, njihovi volani ce "magicno" proraditi na PS4.

Naravno, onda jos Logitech mora platiti i Sonyju neku pinku za licenciranje PS4, ali to je manja lova u pitanju.

Thrustmaster je upravo zbog te situacije sa Immersionom puno godina razvijao svoj vlastiti FFB engine - koji se zove HEART i koji koriste T500, TX i nadolazeci T300 - i oni nemaju probleme sa Immersionom. Cm su potpisali sa Sonyjem licenciranje za PS4, njihovi volani su uvrsteni na popis kompatiblinih.

Situacija je jako jednostavna, realno.

Sve dok se Logitech ne odluci "vratiti" u igru s volanima (bilo novim, bilo starim), necemo znati sto ce se dogoditi s tim, jer u oba slucaja MORAJU platiti Imerssionu.

Naravno, rjesenje za Logitech bi bilo da novi volan vise ne koristi TouchSense, vec da su razvili svoj vlastiti FFB engine i onda "samo" moraju potpisati ugovor sa Sonyjem za licenciranje i eto njih nazad. No, u tom slucaju, nema opet podrske za stare volane.

I iskreno, ali fakat iskreno, ja osobno mislim kako Logitechu uopce nije u interesu da stari volani rade na PS4, jer kome ce onda prodati novi volan (ako ga bude)?

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ok, ali također, kad već nije pitanje uvjeta koje bi Logitechu/Fanatecu postavljao Sony/MS - onda je pitanje kolike novce traži Imersion tj.koliko realno se postavlja on sam i zašto.

Uglavnom, svi se slažemo, mali izgledi za to sve da bude na našu dobrobit...

No, koji kuki onda ne dogovore sa Sonijem da sami krajnji korisnik plati pare na recimo psn storeu kako bi samo na svoju konzolu downloadao firmware - JEBOTE LED OD MENE BI ISKEŠIRALI 50EUR U SEKUNDI
(dovoljno para da se svi oni najedu ;D )

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Osnove cijelog tog posla jest da tjeraju ljude da kupuju nove stvari... ako to svih ovih godina niste uspjelo shvatit, onda jebiga :)

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
Nema logitecha u igri?, ako je tako ovo se preskace , sad bi treba kupiti novi volan, ma mars u tri pm...
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
Nema logitecha u igri?, ako je tako ovo se preskace , sad bi treba kupiti novi volan, ma mars u tri pm...
Morat ćeš onda cijelu generaciju preskočit :-(. Pa šta ti nemaš T500RS!?
PSN_ID: Dzidza1978

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Osnove cijelog tog posla jest da tjeraju ljude da kupuju nove stvari... ako to svih ovih godina niste uspjelo shvatit, onda jebiga :)

Ja i kazem da sam spreman preko "psn-a" (npr.) platiti za Imerssion licencu + Logitech firmware, neka ga vezu drito na moju MAC adresu ili sto god hoce... (njima je interes i taj da otezaju Thrustmasteru preuzimanje njihovog dijela trzista, plus te novce mogu uloziti cak i u daljnji razvoj)