1. Šta je ono na 1:28?! Skok, volan u jednom položaju cijelo vrijeme i onda nateže auto ko na gumi par puta unutra, van
2. Kakav je to mode fizike koji voziš? Čini mi se da samo vuku preko nosa?
3. Da li možeš snimit jedan video u kojem bi na istom autu prešaltao nekoliko puta sa kamere na kameru pa da čujemo kako auto zvuči ovisno o pogledu koji se koristi (kokpit, bumper, hauba, od iza... ne znam koje sve uopće imaju)?
1. To je traction control, postavka je bila Real iz razloga jer sam htio video snimit na brzinu. Morao sam sa svakim autom napravit cijeli krug manje vise pa računaj da samo za to treba oko 40min.
2. Kao što napisah to je bio Real i gt3 auta imaju dosta understeera tad. Opcenito i kad je na off GT3 auta se bolje drže radi paketa aerodinamike i pustog downforcea. Ali imaju naglu točku pada gripa ako pretjeraš tako otprilike da sam taj dio na 1:28 vozio sa OFF vjerovatno bi bio na travi i u zidu. Kad je na OFF npr auta se više zanose na kočenju i imaju oversteer na izlazima iz zavoja itd. Onako kako bi trebalo bit ali uspoređujući sa rf2 dosta stabilnije i lakše za pohvatat.
3. Namjeravam snimit video sa replay kamerom, samo sam sad trenutno na AC jer je izašao patch i vozam La Ferrari non-stop
Ali budem pogledao kamere i kako se zvukovi mijenjaju pa javim ili snimim