GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Quote from: lepiakadodo on May 05, 2015, 12:36:29Posto sam u subotu kupil auto, nemrem bas dat prevec para za fanatecove dzindze, se isplati ovo igrat na kontroleru? Graficki igra je mrak, a zvuk (obaj video na nurbu sa bembarom) je zapanjujuc..A za Thrustmasterove đinđe?
Posto sam u subotu kupil auto, nemrem bas dat prevec para za fanatecove dzindze, se isplati ovo igrat na kontroleru? Graficki igra je mrak, a zvuk (obaj video na nurbu sa bembarom) je zapanjujuc..
A kaj PC nitko???
Quote from: ZG2016RS on May 05, 2015, 21:49:55A kaj PC nitko???Ne daje mi se soma ojra da bi mogao pcars pokrenut,a da izgleda ljepo ko na ps4
Očito da nisam jedini koji će samo čitati na forumu kako su napravili sobu
Ako Kimi nemože ,jer još nije prešao na ps4 ,ali ti Žele možeš na pivkana vikendom u birtiju uletiti...a ko zna možda g25 i g27 prorade uskoro ..
I što je najbolje, nemam pojma da li bi mi se igra uopće svidjela
A kako da gljedam?
i za to ima riješenje ,PS4 je svemoguć ,netko od nas će strimati (amar ili zoky ili bilo tko ) ,eto sve je riješeno samo ti treba hladna piva i dobra volja!
Quote from: kizo_uzi_1 on May 06, 2015, 16:07:13i za to ima riješenje ,PS4 je svemoguć ,netko od nas će strimati (amar ili zoky ili bilo tko ) ,eto sve je riješeno samo ti treba hladna piva i dobra volja! Mda... čuo sam da ti strimovi kod nas jako dobro idu btw... misliš da će otvorit igru dva dana ranije?
Quote from: STINGer on May 06, 2015, 15:13:25A kako da gljedam?i za to ima riješenje ,PS4 je svemoguć ,netko od nas će strimati (amar ili zoky ili bilo tko ) ,eto sve je riješeno samo ti treba hladna piva i dobra volja!