Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 534845 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
A ja mislio da su svi skontali zašto sprdnja oko simulacije automehaničara i ovog kengasovog filmića...

Ako želiš dobar force feedback, moraš ga namještati posebno za svaki auto i posebno s tim autom za svaku stazu (ovo zadnje se, srećom, može izbjeć)...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
OK, ovo mi je puno pomoglo u nečemu što sam već dugo slutio ;D

Amare, kad će recemzija?

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
Da,za svaki auto. To se moze u garage rjesavat. I preporucio bi svima. 100 puta bolje, jedino sam si ja stavio FFB na 85, a tamo sugeriraju 100 sto je meni bilo previse. Kad to sve nastelam cu tek pocet igrat ozbiljnije jer bez toga nema smisla.
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Čekaj,  a da li sami auti imaju setup? Ono, većina auta su trkaći, štelanje ovjesa, getribe, aerodinamike?

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Čekaj,  a da li sami auti imaju setup? Ono, većina auta su trkaći, štelanje ovjesa, getribe, aerodinamike?
Stinger da ti skratim muke. Previše je to za tebe pod stare dane. Mani se ćorava posla!  ;D
psn-id: GTS-Klocna

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Pa mogu valjda pitati... to da je meni sve previše mi je davno bilo jasno. Čak i kad sam bio mlađi, nikad nisam volio šarafit 8)

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
za svaki auto možeš sve štelat od tlaka u gumama pa do matice na amortizerima...čak aerodinamiku možeš rihtat za svaki dio kola posebno

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
  Uglavnom,za naše kežual druženje, postaviti aute i volane nije neka velika filozofija kad se skuži što je što.
Ima nekoliko bagova sa tim postavkama, kad to riješe, nadam se brzo, bit će druga pjesma.

Prije smo za gt5 i 6 najavljivali koje aute da ljudi kupe i pripreme, sad je ista stvar samo je manje auta i malo više čaćkanja oko postavki volana.
Kad se namjesti volan za pojedini auto, po meni je dovoljno samo namjestiti breik balans i vozi.
Druga su stvar prvenstva, tu je volja svakog ponaosob, koliko će vremena provesti u štelanju.
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
A ovo je ipak PC sim prebacen na konzole - mi koji se uglavnom vozimo na konzolama nismo na te sve postavke navikli

Izgleda da su oni jednostavno isporucili "nulte" postavke za svaki auto i ostavili svakome da podesava kako zeli i zna

Da su to trebali drugacije napraviti - bome jesu. Ovako je ispao opci kaos.

Ali jbg, opet je tocno da se jednom namjesteno vise ne mora dirati.

Ono sto je realan izazov je to da se svaki auto moze podesavati za svaki mod do besmislenih detalja, kao i sam volan. To je ono gdje se brise linija izmedju logike i upotrebljivosti i iako ce hard-core mehanicari (Jadran, na tebe mislim :)) uzivati u ovome, mislim da ce to odbiti realno 95% ostalih igraca, pogotovo za kompetitivne stvari.

Zoki moze vise reci o tome, ali ukratko, mehanicari ce sada doci na svoje, a svi drugi nece :)

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ma jedna kvacica sve rijesava.
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
No, ovdje je thread na službenom forumu gdje su i developeri, upravo zbog ovakvih primjedbi ili ideja...

http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?24291-Much-Needed-Multiplayer-Changes

Pri dnu prve stranice sam već jutros naveo naš ;D zahtjev za "kvačicom", pa ga quotajte i nadopunjujte i napumpavajte radi svih nas
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline hendrix

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: Roni-HR
Evo nakon par sati štelanja za sve aute uspio sam rješit i namjestit i mogu reći da je sada totalno druga priča. Osjetim svaku grbu i apex. Tako da svi koji očajavaju ili nisu zadovoljni obavezno probajte te postavke (par postova iznad link)   :)
Ferrari''Company that produces dreams''

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Vrlo rado, hvala :) cim igra prestane "prepoznavati" vecinu Fanatec volana kao kontroler, bez ikakvih opcija kalibracije, bez pola opcija setupa volana, i bez ogromnog deadzonea :)
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Nije ovo igra za dugo godišnje vozače GT serijala koji nisu na duže vrijeme zaigrali bilo šta drugo. I naročito za one koji se ne misle pozabaviti sa svime, igra je rađena iz 0 i nitko nije do sada napravio nešto poput ovoga. Čitam tu neke komentare o tome kakva je igra a nisu ni probali zaigrati a onda najviše od svega i vrhunac je da to uopće niti ne žele. Pa šta onda uopće ispituješ kakva je ako te ne zanima, da bi se naslađivali kako je GT bolji ili nešto. GT je plugnplay simulacija. Ovo je nešto sasvim drugo što je ne bi niti nazvao simulacijom. Ovo je Project Cars i to bi se trebala uvesti kao opisna varijabla.
FEDRO:Moram dodati da je ZG apsolutni kralj pretjecanja, instinkt i sposobnost kojom si on postavi idealnu situaciju je vanzemaljski :)
"Understeer" is when you hit the rival with the front of the car.
"Oversteer" is when you hit the rival with the rear of the car.
"Horsepower" is how fast you hit t

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Nije ovo igra za dugo godišnje vozače GT serijala koji nisu na duže vrijeme zaigrali bilo šta drugo. I naročito za one koji se ne misle pozabaviti sa svime, igra je rađena iz 0 i nitko nije do sada napravio nešto poput ovoga. Čitam tu neke komentare o tome kakva je igra a nisu ni probali zaigrati a onda najviše od svega i vrhunac je da to uopće niti ne žele. Pa šta onda uopće ispituješ kakva je ako te ne zanima, da bi se naslađivali kako je GT bolji ili nešto. GT je plugnplay simulacija. Ovo je nešto sasvim drugo što je ne bi niti nazvao simulacijom. Ovo je Project Cars i to bi se trebala uvesti kao opisna varijabla.

Pitam jer me zanima, nemam se što naslađivati ili ne naslađivati... svakom njegovo veselje.

Da li je moguće staviti prohibited tuning? Dakle, da je svaki auto na nuli i da se otvori privatna soba di bi svi vozili potpuno isti, netaknuti auto kao što se to moglo u GT_u?

U prijevodu, nađe se 10 ljudi s foruma, otvore privatnu sobu, izaberu stazu, svi u potpuno isti netaknuti auto i peglaj?