Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 576924 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Po svim videima do sada. za sada imam osjećaj da se auti ponašaju (možda ne isto) ali bar slićno kao u shiftu. A to je meni totalno ne vozljivo. Pa da ne znam kakva je grafika i ponuda auta i staza, uvijek ću prije izabrati fiziku.
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
Po svim videima do sada. za sada imam osjećaj da se auti ponašaju (možda ne isto) ali bar slićno kao u shiftu. A to je meni totalno ne vozljivo. Pa da ne znam kakva je grafika i ponuda auta i staza, uvijek ću prije izabrati fiziku.

Fizika nema veze sa Shiftom, pogotovo ako se usporedjuje shift sa PS3-jke. Čak se nemože usporedjivati niti sa PC shiftom.
PSN_ID: Dzidza1978

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Fizika nema veze sa Shiftom, pogotovo ako se usporedjuje shift sa PS3-jke. Čak se nemože usporedjivati niti sa PC shiftom.

Definitivno. Ja igram Shift2 PC s svim dostupnim modovima za fiziku i FFB i pCARS je nes skroz drugo,, onaj tko govori drukcije treba prestati gledati filmice :P i govoriti napamet i probat igru, isplati se ;)

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Ja po filmićima vidim da je fizika super. Očekujem igru bolju od GT5.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Definitivno. Ja igram Shift2 PC s svim dostupnim modovima za fiziku i FFB i pCARS je nes skroz drugo,, onaj tko govori drukcije treba prestati gledati filmice :P i govoriti napamet i probat igru, isplati se ;)

Ma nije da govorim da je fizika sranje, nego govorim da mi izgleda da je fizika sranje. Al naravno, ništa neću znati dok ne odvozim koji kilometar na zavojitim i grbavim cestama...
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Auuu 8) Kakve pile. Sve koje su obilježile F1, ali i Indy povijest- 25, 72 i na kraju bolid kojeg je Senna vozio :)
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
Ustvari 3 nova auta, imamo Leonuse na koje ce pretpostavljam staviti Lotus znacke...
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ustvari 3 nova auta, imamo Leonuse na koje ce pretpostavljam staviti Lotus znacke...

Yep, uz neke sitne izmjene to je to..

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
Nego... pošto ova simulacija dolazi i na X360... Mislim da nije realno očekivati konstantnih 60 fps, vjerujem da je cilj SMSa imati konstantnih 30 fps...
Ali što se fizike tiče, da li će input biti na 60fps (što je zapravo ono što je važno) i koji refresh rate možemo očekivati za proračune fizike? Forza 4 ima 360fps  :o

Vjerujem da uz input refresh rate od 60fps da ovih 30fps neće predstavljati veliki problem. Pogotovo kad uzmemo u obzir napredno osvjetljenje i dan/noć.

I još nešto... Koja je vjerojatnost da će ova igra dobiti Ferrari, Lamborghini, Koenigsegg, Bertone i ostale egzotične proizvođače :)
Vozi miško

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Jucer i danas su najavljene dvije nove staze, to su Ruapuna Park i Macau, pa da vidimo kaj imamo za sad, lista je vrh :D

Za sad imamo:

European Circuits

- Oschersleben 
- Monaco
- Hockenheim 
- Spa Francorchamps
- Circuit de Catalunya 
- Imola 
- Donington Park 
- Mugello
- Zolder
- Circuit de la Sarthe
- Bugatti Circuit
- Monza 
- Brno
- Silverstone 

American Circuits

- Willow Springs
- Watkins Glen 
- Laguna Seca
- Road America

Asian Circuits

- Zhuhai
- Suzuka 

Oceania Circuits

- Bathurst - Mount Panorama

Historic Tracks

- Hockenheim (Pre 2002)
- Rouen Les Essarts
- Monza (1967. GPL2.)

Oval Tracks

- Charlotte Motor Speedway 
- Dover
- Indianapolis Speedway
- Richmond
- Bristol

Country Roads

- California Highway
- Azure Coast

Fictional Tracks

- Test Track

Planned/Confirmed Tracks

- Solitude Rennstrecke
- Nordschleife
- Brands Hatch
- Oulton Park
- Snetterton
- Cadwell Park
- Ruapuna Park
- Old Spa
- Milan Oval
- Macau

In-game Kart Tracks

- Chesterfield
- Glencairn (Reverse, East, West)
- Summerton

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Ako ovo izadje nagodinu za PS3, ne treba mi GT6...staze su zakon.

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
Više od ovoga ne treba... Još da je roster auti kao u Forzi...  :P
Vozi miško

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
45 staza... I to kakve staze, sve poznate!

Ayrton Senna