Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 576930 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
Huayra... Slin...

Nisam isprobao još, ali čini mi se da SMS spremaju pravi dragulj...

Btw... Nitko mi još nije odgovorio... Da li je collision detection popravljen u odnosu na S2U? Ta je igra bila briljantna i jedino je taj glupi "magnetsko-ljepljivi" efekt kad se auti dodirnu upropastio ukupan dojam
Vozi miško

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Više od ovoga ne treba... Još da je roster auti kao u Forzi...  :P

Niti jedna igra ne moze imati roster auta kao sto je u Forzi jer se za to brinu nepregledni milijuni casha Microsoft Gamesa.

Forza 3 je do kraja (Ultimate Edition recimo) vec imala najbolji roster automobila ikad u jednoj video-igri, a Forza 4 je to sa svim dosad izaslim DLC pogurala do potpuno i apsolutno nedostiznih granica za bilo koga.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Niti jedna igra ne moze imati roster auta kao sto je u Forzi jer se za to brinu nepregledni milijuni casha Microsoft Gamesa.

Forza 3 je do kraja (Ultimate Edition recimo) vec imala najbolji roster automobila ikad u jednoj video-igri, a Forza 4 je to sa svim dosad izaslim DLC pogurala do potpuno i apsolutno nedostiznih granica za bilo koga.

Stingeru, očeš ti ili ja?  ;D ;D ;D ;D Šalim se  ;)
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
U pravu je...

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus

Živa istina... Teško će stići Forzu... Ali ajde... Meni dovoljno Pagani, Gumpert, Koenigsegg, Ultima, Bertone, Wiesmann, Mosler, Codatronca, RUF, TVR, Radical, Joss, Noble, Hennessey, McLaren i Lamborghini

Onda bi nekak progutao neimanje Ferrarija i Porschea :P
Vozi miško

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Pa ne kužim, imaju licencu za Ferrarijeve bolide. Pa jel problem neki bolid ubaciti? Gilleov? Prostov? Alesijev? Stavljajte!
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
Ja bih htio nekog iz active suspension ere, da probam kakv je to osjecaj za voziti, onako jedan FW-15 8)
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ja bih htio nekog iz active suspension ere, da probam kakv je to osjecaj za voziti, onako jedan FW-15 8)

Imao je Ferrari active suspension? Mislim da nema neke velike razlike koja se osjeti u vožnji, skužio bi tek kad bi odvozio 50 brzih krugova sa activom a potom i 50 krugova bez activa. Usporedba najbržih krugova bi bila fascinantna.  :D

Ayrton Senna

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Pa ne kužim, imaju licencu za Ferrarijeve bolide. Pa jel problem neki bolid ubaciti? Gilleov? Prostov? Alesijev? Stavljajte!

Hm nemaju.. Imaju Classic Team LOTUS bolide zasad..

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Da, vidio sam screen shot od Senninog Lotusa i to bi bilo sasvim dovoljno za mene...  ;)

Ayrton Senna

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
to ce biti sve isti kurac iz redova EA sto se tice auto simulacija ,sve bajno a bit ce isti kita ko shift..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
to ce biti sve isti kurac iz redova EA sto se tice auto simulacija ,sve bajno a bit ce isti kita ko shift..

Kakve veze ima EA s ovim? Jesi uopce probao igru il govoris napamet? Fizika i FF su vec sad daleko od Shift serijala, s tim da kroz par mjeseci dolazi novi tire model + jos god dana razvoja, sve ce sjest na svoje mjesto...

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
Sve si rekao. :)

Za nesto sto jos ima cijela godina razvoja, a koliko je doguralo odkad sam poceo igrati, svaka im cast.
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car

Tako se i meni cini. Kad gledam neki video Cars-a iz unutrasnjosti, fizika izgleda vrlo lose (ponasanje auta slicno Shiftu). Daj bog da sam u krivu.... Ali ne vjerujem....

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love

Kakve veze ima EA s ovim? Jesi uopce probao igru il govoris napamet? Fizika i FF su vec sad daleko od Shift serijala, s tim da kroz par mjeseci dolazi novi tire model + jos god dana razvoja, sve ce sjest na svoje mjesto...
volio bi da bude tako , samo po fizici sudim koju sam vidio nisam probao ,a sve ono bljestavilo dolazi s high end pc masina ,a ovdje vecina igra na plejkama i tu je jedini problem koji me muci trenutno.., ali igra se vrti i izgleda fantasticno graficki pere gt debelo ,samo da rijese tu glisersku fiziku ..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg