Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 577141 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Dobrodosao na PC Fedro, ima ga svaka PC voznja, neke cak i oba unutrasnja ako zelis.

A imaju i sve opcije koje bi ti mogle trebati za organizaciju prvenstava, pogotovo one koje dozvoljavaju privatne servere.

Mozda je doslo vrijeme da se prebacis na novu platformu, ako ces cekati da na konzolama zazive napredne PC opcije, mogao bi se duuugoooo nacekati :)

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ovaj video što si ga postao mi je dovoljan razlog da se okanim konzola i pređem na PC, jer ja želim the real thing, a to ova simulacija, po svemu sudeći, je.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Meni nije vrag dao mira pa sam vrlo brzo sa Team Member presao na Full Member  ;D

p.s.
vidim da samo nekolicina vozika ovdje sa foruma,ostali nemaju statistike.... ::)

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Meni nije vrag dao mira pa sam vrlo brzo sa Team Member presao na Full Member  ;D

p.s.
vidim da samo nekolicina vozika ovdje sa foruma,ostali nemaju statistike.... ::)

Ja uopce ne igram, eventualno ako mi dodje ekipa pa malo s njima, cekam novi model guma da dodje u potpunosti za sva vozila..

+ WRC3 je tako prokleto zabavan, i ono malo vremena sto potrosim na simracing mi ode na njega..

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Brzi ulazak u zavoj i prelazak preko rubnjaka  ;D

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
< 1980 Ford Capri Zakspeed Group 5 kao i BMW modeliranje jako dobro napreduje  ;D

ˇ U novom buildu (b324, danas dostupan za TM+) dobivamo wet track reflections na 3 staze

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Jebem ti, kako to dobro izgleda! Znam da nije sve u izgledu, navozio sam se SMS-ovog Shifta i imam predodžbu što su oni u stanju napraviti ako hoće. Držim fige da ovo uspije, i da naprave dobru optimizaciju za PS3, jer stvarno nemam kupnju novog kompa u planu još dosta dugo. A đe Kazo?

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Evo moje mišljenje uz napomenu da se zahvaljujem jednom našem članu koji mi je omogućio da redovno isprobavam Pcars.
Danke, danke.

Pcars izgleda odlično, uz napomenu da za takav izgled treba pila od cca 5000 kn bez periferije.
Što se tiče fizike i ffb-a nemate za čim žaliti (još uvijek). Granturismo je još dosta dosta ispred Pcarsa što se toga tiče. Da ne pričam o Rfactoru i Iracingu kolko su ispred Pcarsa.

Ne želim pokrenuti rasprave tipa to je tek beta blablabla. Sve ja to znam, jednostavno oni mame ljude sa sjajnom grafikom jer to je ono što svi mogu vidjeti. Ja sad mogu pričati o ffb-u i fizici, a vi možete vjerovati ili ne, ali slike svi vidite.

Hoće li oni uspjeti u tome da to bude odlična simulacija prije službenog izdanja, možda. Ja nisam tako optimističan.Prije mislim da će to biti eye-candy mješavina arkade i simulacije koja neće dosegnuti razinu pravih simulacija. A na PS3 ne očekujem da može nadmašiti GT5 ni po grafici.

Al kako bi rekli živi bili pa vidjeli.

psn-id: GTS-Klocna

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
MOMAK ne ZAJEbavaj se ;)

da ffb i simulaciju kao takvu treba doradit i rade na tome. da sve to bude na razini gt5 malo bolje ili lošije to će bit odlično.
al u jednom segmentu je puno prije gt5.
auti se mogu krovirat i razbit :P

i stazeeeeeeeeeee
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline buby0706

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN ID:buby0706
Project CARS - Year After - Audi A4 DTM at Watkins Glen

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Kao sto sam i predvidio ove mokre staze su unistile moje performanse tako da sad na Imoli (koja je i ovako bila slabije optimizirana) fps mi pada i za 20ak slicica u sek..

Sto vise stvari oni dodaju (graficki) performanse mi jako pate.. Znam da se optimizacija svega radi na kraju, ali moja GTX560oc vise ne moze drzati ritam..

Offline buby0706

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN ID:buby0706
Jako ljepo .....

Project CARS Build 326 - Rain Reflections (Work in Progress)

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
Bolesno. Dojam brzine je zastrašujuć.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Bolesno. Dojam brzine je zastrašujuć.
U usporedbi sa GT5 pogotovo. U GT voziš 150, a izgleda barem duplo sporije.