Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 577241 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
šteta...

Zasto steta? Imas AMD graficku? Mislim da u tom slucaju procesor preuzima physx na sebe..

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Skvikki
Ima dovoljno otvorenijih projekata koji rade na grafama i jedne i druge kompanije. Ali neću sada pizditi, vidjet ćemo na kraju kako će sve izgledati.

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
W.I.P. Utility man

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Multiplayer dostupan za Team membere, dojmovi su za sad odlicni :)

Capri ce biti dostupan vec mozda slj tjedan >

Zapocelo modeliranje 1967 Ford GT40 Mk IV >

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
jooooooj :D
jedva čekam fordove provozat.
ipak sam fordov fanboy i plačenik  8)
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Evo i prvog sluzbenog trailera nakon dugo vremena, slozenog od raznih dosad pokazanih community-filmova u promo-video sa po prvi puta licenciranom glazbom.

Video je Gametrailers "exclusive", a ovo je prvi korak ka siroj promociji samog projekta, sada kada je multiplayer komponenta otvorena za sve iznad Team Membera.

Do kraja procesa WMD-financiranja je jos malo ostalo (cilj od 3,5M eura je skoro dostignut), sada se krece u pravi posao sa pocetkom optimizacije igre, trazenja multi-platform izdavaca (publishera), itd.

http://media.mtvnservices.com/embed/mgid:arc:video:gametrailers.com:6ce56184-6555-40c2-bec6-3ae084d809fa

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Jako lijepo složeno. I taman pomislim neka ok pjesma i mooora biti taj šugavi dubstep ili koji već kuki je ::)
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
A mogli su i neku bolju montažu napravit, IMHO. Ono što su radili korisnici je poprilično bolje. Ovo je kaos i iritantna glazba...
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Jako lijepo složeno. I taman pomislim neka ok pjesma i mooora biti taj šugavi dubstep ili koji već kuki je ::)

Bilo je komplikacija u vezi licenciranja pjesama, navodno je Gametrailers jako strog po tom pitanju, ovu su dobili besplatno od autora pa su je iskoristili..

Do kraja procesa WMD-financiranja je jos malo ostalo (cilj od 3,5M eura je skoro dostignut), sada se krece u pravi posao sa pocetkom optimizacije igre, trazenja multi-platform izdavaca (publishera), itd.

Mislim da je cilj nesto veci, 3,75M, ma nebitno,, al zanima me zasto se zatvara financiranje, ako se nastavi ovim tempom cilj ce biti dostignut prije prosinca, do izlaska igre je malo manje od god dana, u tom vremenu mogli su skupit jos par sto tisuca eura sigurno..

Quote from: Andy Garton
A certain large German manufacturer (it's not Porsche, and I won't say who so don't bother guessing) actually contacted us today to ask if we'd like some of their cars in the game, so the tide could be turning :)

(No doubt their next step will be to tell us how much we have to pay, but still!)

^ brijem Opel...

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
RUF maloprije potvrdjeno da ce sutra potpisati. A ovaj veliki drugi je ili Mercedes ili Audi. Ja bih osobbo da je Mercedes, 110 godina povijesti, 60-80te modeli bi bili mrak.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
RUF maloprije potvrdjeno da ce sutra potpisati. A ovaj veliki drugi je ili Mercedes ili Audi. Ja bih osobbo da je Mercedes, 110 godina povijesti, 60-80te modeli bi bili mrak.

1987 CTR "Yellowbird" 8)
2012 CTR3
2012 Rt 12R
2012 RGT-8

Ruf Yellowbird and Ruf CTR 3 - CAR and DRIVER

;D Vrh

Volio bi mercedesa, treba nam 190e DTM kao kontra E30 M3 DTM.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Ovo mi se jako sviđa, tako su u GT5 mogli stavit jedan ili dva RUF-a da budu premium, kad već nema Porsche. Recimo u Shiftu 2 je izbor auta sasvim solidan, a nema ih ni 100. Bolje voziti jedan model dok ga ne usavršiš, pa preći na drugi, umjesto posjedovanja 500 auta koje nisi ni vozio. Oldtimeri ftw, svakako bih i ja volio stare Mece, poput ovog:

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
dobro da nije opel već ruf, ovo je odlično.
makar i munje imaju par interesantnih modela iako ih inače ne volim ni najmanje...
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
dobro da nije opel već ruf, ovo je odlično.
makar i munje imaju par interesantnih modela iako ih inače ne volim ni najmanje...

RUF nije veliki njemacki proizvodjac koji im se ponudio, to nema veze jedno s drugim.. Ja i dalje mislim da je Opel, SMS je sigurno "trazio" licencu za Audi(vec su u igri kao Asano) i Mercedes(njihovi modeli bi se odlicno uklopili SLS GT3, 190evo... ), tu nam onda ostaje jos VW kojem je ovo mozda dobra pozornica za njihovu motorsport diviziju, bumo vidjeli, sve u svemu mi smo na dobitku ;D

EDIT: http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-community-gallery-38/#more-2410