Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 577340 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Da ne duljim. Očekujem da na PS3 ova simulacija ima produkciju na razina Shift 2 samo bez motion blura, vozni model TD Ferrari Racing Legendsa, real life staze iz obje igre kombinirano i još pokoju novu. Tko je probao navedene "igrice", zna o čemu pričam. I hoću to na godinu, a također i na next-gen konzolama.
http://www.teamvvv.com/en/news/comments/Project-CARS-snow-track-revealed-as-Caucasus-Mountains

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Da ne duljim. Očekujem da na PS3 ova simulacija ima produkciju na razina Shift 2 samo bez motion blura, vozni model TD Ferrari Racing Legendsa, real life staze iz obje igre kombinirano i još pokoju novu. Tko je probao navedene "igrice", zna o čemu pričam. I hoću to na godinu, a također i na next-gen konzolama.
http://www.teamvvv.com/en/news/comments/Project-CARS-snow-track-revealed-as-Caucasus-Mountains

Da, tako ce na konzolama bit, na PC ce biti puno napredniji, vec je SMS rekao da se konzole nemogu nosit s novom fizikom. Sto se tice ove snjezne staze, vodi se brutalna rasprava na forumu o snijegu, trebali li biti na stazi, odnosno koliko je to realno; snijeg je zakon kad je u pitanju EVO X i sl, al F1, Zonda R? Inace ovo je po meni najbolji dio + staza ce se suzit i do 60% na nekim dijelovima da bude izazovnija >

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
SMS me do sad nije razočarao, vjerujem da niti neće. Samo da ne budu sniježne staze kao u GT5, koje nitko ne vozi. Ova malo podsjeća na Snowy Ridge iz NFS 4 High Stakes.
NFS: High Stakes - Snowy Ridge

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ova gore staza otkaza (vjerovatno ce bit izdana kao DLC) u korist Stelvio passa, mislim da se nitko nece bunit  ;D

E da, Dubai Autodrome dostupan od danas. Najbolji track list u povijesti žanra možda?

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Dubai je isto super staza, ne znam koje sve dolaze, ali ako ubace sve iz Shift 2 bit će super. Nisam ljubitelj gradskih staza, ali London je tamo napravljen tako dobro da je to milina. Općenito staze koje radi SMS su mi fenomenalne, pune malih detalja koji čovjeka vesele, i jako zabavne za vožnju. Jako se radujem ovoj igri, nadam se da će izaći dogodine na PS3 i da će SMS pokazati za što su sposobni, a vjerujem prema viđenom i isprobanom da su sposobni za puno toga.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Prvi screenshotovi s PS3a > http://forum.wmdportal.com/showthread.php?10988-All-Console-Screenshot-Request&p=331084&viewfull=1#post331084

Zamolili su da se ne stavljaju okolo, mogu ih vidjeti svi registrirani na forum..

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Može na ikral9@gmail.com ? Obećajem da neću nigdje stavljati, a JAKO me zanimaju.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Može na ikral9@gmail.com ? Obećajem da neću nigdje stavljati, a JAKO me zanimaju.

Poslao sam ti :)

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Hvala!  :)
Izgleda super, bolje od očekivanog. Jedva čekam!

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Izgleda apsolutno fantasticno.

Ako uspiju postici istu optimizaciju kao sto ju ima Ferrari Racing Legends na PS3 vezano za framerate, pCARS ce biti spektakularan u svim zamislivim pogledima.

Offline Sinisa

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN : sina_zg

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Jesu, da

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
s obzirom da ću teško kupovat novi pc dobro razmislit koju ću verziju uzet dogodine kad to izađe, pc ili ps3...
s ovim detaljima meni je kvaliteta otprilike malo bolja nego na ps3 :/

jebiga grafička je kamen spoticanja ostalo je dobro :(
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Meni je ludost kupovati pc sad kad su nove generacije konzola iza vrata...
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Ne brini Pero, radit će dobro na PS3. Kao što je Amar napisao u recenziji, TD Ferrari, prva vožnja na kojoj ne smeta što je u 30fps, meni je osobno zatrzala samo na jednoj stazi, planinskoj. Vjerujem da će dosta članova ovdje makar isprobati PCARS, ako je suditi po TD Ferrari, čeka nas hit, jer ovdje SMS radi na igri od početka do kraja, i nema restrikcija od strane EA niti nekog drugog da završava igru. Mark my words.