Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 578586 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
da se i ja nadovežem na sve ovo ko amar: šok i vjeverica.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Novi build za team member+ je vani od petka kao i inace :D

Neznam jel sam spominjao, al igra je odgodnjena do Q1 14, najkasnije Q2 < mozda da se izbjegne dvoboj s GT6 (?) koji po glasinama (?) izlazi na jesen/zimu..  :)

Fizika odlicno napreduje, FFB onak, nisam jos zadovoljan, al ajde.

Graficki nema se sta pricat, novi efekt od proslog tjedna lens flare, mozda i nije najrealnije, ali meni izgleda odlicno >

Project CARS - Pagani Zonda R (road tire, option -A) at Azure circuit - single lap (build 451)

^ oko 0:30 nadalje..

Od proslog tjedna (ili 2) u igri je dostupan Formula Gulf >

od sljedeceg dobivamo Formulu C >

Filmic najnovijeg builda >

Project CARS # Overlay Effect # Pagani Zonda R @ Nordschleife

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Novosti, imam Mercedesovu licensu :) http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-welcomes-mercedes-benz/#more-4189

Oni su inace uvijek teski za dobit i popis auta je odlican :)

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *

Ovdje je i original slika:
WMD Forum

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Novosti, imam Mercedesovu licensu :) http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-welcomes-mercedes-benz/#more-4189

Cestitike, sjajan izbor automobila, pogotovo moj najdrazi SEL ikad, 1971 300SEL 6.8 AMG ‘Rote Sau’.

Koje ces ti modelirati?

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ivo daj napiši ljudima novosti u vezi ps4 i pCars, ja sam na mobu, nemogu kopirat sve što je Ian jučer rekao ;)

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *

Cestitike, sjajan izbor automobila, pogotovo moj najdrazi SEL ikad, 1971 300SEL 6.8 AMG ‘Rote Sau’.

Koje ces ti modelirati?

Za sad jos neznamo tko ce koji, ali vecina nasih pCARS LODX auta rade Gustavo, JF i Pez. Oni su najveci strucnjaci. Ali svaki auto prode kroz ruke vise ljudi, oko 5-6 dok se cijeli nezavrsi. Vjerujem da cu imat posla s svakim od njih, kao i inace.

Druga velika vijest od sinoc. Evo cijeli Ian-ov post:

"Hello WMD and pCARS members.

Following lengthy discussions with the FSA and our lawyers and other professionals, we are going to make some changes to pCARS and WMD.

The finer detail has not been finalised but recent comments have made us decide to make one feature of WMD and pCARS very clear to all members.

That is that anyone who is a member can have their money back at any time.

As many of you know that has always been our policy - though we haven't promoted the fact, for obvious reasons. However whoever has asked for it has got it and we figured that you should all know you have that option.

If you want to you may choose to remove yourself from pCARS now or you may choose to stay - and if you want to stay then please give us a little time to put the finishing touches to the structure.

The choice, however, is yours.

If you would like to leave WMD and the pCARS development system now please inform Vittorio Rapa by PM who will arrange your refund.

Thanks for your support and thanks to our advisers for their advice over the last few months."

Dakle FSA nije nista mogla jer sve smo radili po zakonu. Jedino sto hoce je da jasno svima objavimo da ako zele novce nazad mogu ih dobit, ali to nam je bila politika od pocetka i vracali smo novce svima koji su htjeli van. To znaci da pCARS nastavlja kao i do sad, nema nikakvih kazni, sankcija ili zatvora za Iana, ali ni daljnjeg ulaganja u prvi projekt i 4 najavljene platforme, PC, PS3, Xbox 360 i Wii U.

Ali sluzbeno smo postali PS4 develeper i bit ce nova runda ulaganja u next gen platforme, PS4 i Durango (novi Xbox). Ovaj put ce ljudi bit pravi investitori i sve ce ic malo drugacije da FSA sve moze bolje pratit, ali teoretski ista stvar kao do sad. Detalji toga jos nisu odluceni i sredeni ali budu uskoro.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
... ali ni daljnjeg ulaganja u prvi projekt i 4 najavljene platforme, PC, PS3, Xbox 360 i Wii U.

Ali sluzbeno smo postali PS4 develeper i bit ce nova runda ulaganja u next gen platforme, PS4 i Durango (novi Xbox). Ovaj put ce ljudi bit pravi investitori i sve ce ic malo drugacije da FSA sve moze bolje pratit, ali teoretski ista stvar kao do sad. Detalji toga jos nisu odluceni i sredeni ali budu uskoro.

Sorry, ali pitat cu te javno, da bude svima jasnije - jer ovaj dio mi nije jasan, citao sam i na WMD i na Gafu i dalje mi nije jasno.

Sto se sad dogadja s tim "ulaganjem u prvi projekt", ovim u cemu smo dosad svi sudjelovali? Sto se dodagja s novcem, sto se dogadja s investicijom i sa samim tim "Projektom"?

Mogu li ja recimo prebaciti svoje ulaganje iz prvog u drugi projekt? Zar i do sad nismo bili "pravi investitori" ili smo dosad bili "krivi investitori"?

I drugo, zasto se uopce to razdvaja - nije li logicno da se samo nove platforme dodaju? Ili cemo svi jednostavno zaboraviti "prvi projekt" i nazvati ga "technical alphom" za ovaj novi *PRAVI* drugi projekt, koju smo svi isfinancirali?

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
S dosadasnjim ulaganjem i projektom se nista nemjenja, sve ide dalje kao originalni plan. Svi koji su ista dosad platili i dalje imaju te svoje novce u projektu, i na kraju ce dobit dio zarade kao sto je originalno receno. Jedino stoje FSA trazio od nas je da svima javno ponudimo opciju za izlazak i vracanje novaca. Nista se drugo ne mijenja.

Nemozes prebacit iz jednog projekta u drugi jer ce ovaj drugi bit drugacije organiziran i samostalan. Mozes uzet novce van iz prvog i ulozitu drugi ako hoces.

Dosad nisi bio pravi investitor u legalnom smislu, jer mi nismo ovlastena investicijska kuca. Zbog toga su izmisljeni ti tools paketi i zato nas je FSA iztrazivala. Svima je jasno da su svi ljudi u pCARS investitori, ali to nismo mogli tako prikazivat zbog zakona.

Moraju razdvojit jer ovo kako smo dosad radili nije bas drago FSA, iako nije ilegalno i nista nemogu. Ali u buduce ce se investicije skupljat drugacije, da budu svi sretniji,i ulagaci i FSA.

Dakle super vijest, nitko neidu u zatvor, nitko nemora placat kazne, i svi koji su platili ista i dalje imaju te svoje novce u projektu i dobit ce nesto nazad kad je igra gotova i pocne zaradivat :)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Cool, thanx :)

Onda cu iduci paket uloziti u PS4 development.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
SLS GT3, sljedeci tjedan >

Offline nrgpower

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Nisan bas pratia ovo ulaganje, jel imaju procjene koliko bi se moglo komada prodat i koliko bi to znacilo u lovi za investitore i opceniti podaci koju su nudjeni potencijalnim investitorima.
Je li se i dalje moze uloziti u prvi krug.

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Za prvi krug vise nema ulaganja, ali bit ce za next gen konzole.

Nitko nista nemoze garantirat naravno, ali koliko se sijecam da bi pokrili troskove i dosli na nulu treba se prodat oko 250-350 000 komada. Sve nakon toga je zarada.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Samo? Pa to je odlicno, toliku očekujem day 1 prodaju :D

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
SMS je prodao 9 milijona Shifta zajednop, ali to je velika franziza i EA je ulozio puno u marketing pa to se nemoze gledat kao cilj. Mi se nadamo oko milijon za pCARS, i to nije nemoguce. Dakle s toliko prodaja svi dobivaju 3 do 4 puta onoliko koliko su ulozili. Nisu bezveze neki ulagali vise desetaka tisuca eura, najveci ulagac Roger ima 250 000 eura u igri!