Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 578592 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Izgleda da ćemo GT6 voziti prije ovog? Ne bunim se, taman ću imati što vrtiti u konzoli cijelu iduću godinu, pošto do GT6 moram još ispeglati WRC3, Forza 4 i TD Ferrari, onako pošteno. A PGR još nisam ni probao, auu...

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Odjebeš te prve tri i odmah kreneš sa PGR 8) 

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Moram pažljivo dozirati, da dulje potraje, taman se na PS4 nakupi dobrih budget naslova dok ja sve riješim što mislim. Žurba je ubila onu neku živinu vele, ne znam sad koju. B-)
A i dobre su ovo igre, jako dobre čak.

Offline nrgpower

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
E pgr je bia stvarno fenomenalan. Mozda ti sad nece bit toliko al zamisli tek kad je izasa xbox vidit onako dobro i realno napravljena auta sa detaljnim pogledom iznutra. Ultra realni (za to vrime) okolisi i efekti. Pa setnja garazom.
Uff to mi je bia jedan od drazih serijala

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
PGR će mu bit bolji od svih ovih sranja koja je nabrojao, da ne spominjem ove što je do sada igrao ;D

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Trenutno vozim MotoGP 08...
znaš ono, sretan je tko ne treba puno.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Project C.A.R.S. - TGC-GTS championship event promo

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
[176] Project CARS - Build 457 | Multiplayer Impressions ( WIP )

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Dobar interview s Andy Tudorom, creative director u SMS

http://www.gamereactor.es/grtv/?id=105711

Offline kengas

• 22ms
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID gtsurgeons.com
Gt veteran superstar u penziji

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Koristim ovu priliku da kazem kako je u novom, 9. broju REBOOT magazina objavljena velika ekskluzivna tema o Project CARS.

Na punih 10 stranica je prikazano trenutno stanje projekta, a posebno zahvaljujem nasem Vossu koji nam je omogucio eksluzivne intervjue sa Ianom Bellom, vlasnikom i producentom Project CARS i Andy Tudorom, direktorom projekta.

Naravno, Voss je i sam dao intervew i ispricao nam dosta toga oko samog rada na igri i svom poslu.

Posebno napominjem kako ce u nadolazecem vremenu svi interviewi biti eksluzivno objavljeni i online u cijelosti - za casopis smo izdvojili detalje - kako bi mogli procitati sve sto su Ian, Andy i Ivo ispricali - a toga ima dosta.

Do tada, hvala svakome tko ce podrzati nas mali, ali vrijedan casopis, koji u novom broju donosi i puno drugih vijesti iz gaminga. Jos jednom veliko hvala Ivi na strpljenju, trudu i svemu sto je napravio da ovaj interview bude objavljen, ukljucujuci i ekskluzivne rendere Lotusa 49 samo za ovu temu.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Bas i citam, svaka cast.  8)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Dobro da si to napisao, inace ne bi kupio casopis. Mislim, ohladio sam se od svega toga, osim od racing simova.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Ma ja kupujem časopis iz navike i zbog podrške ekipi. Amarovi tekstovi su jedna od rijetkih dobrih stvari tamo, ostalo uglavnom ne pročitam.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Ja kupujem bas zbog ovakvih stvari, recenzije su manje vazna srvar u casposu, vecina prije izlaska igre zna hoce li kupit neki naslov ili ne(preporuke sa foruma, yubito itd.) samo sto vise ovakvih stvari, a i retro mi je bitan dio casopisa.
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo