Author Topic: Project C.A.R.S • World of Mass Development projekt community simulacije  (Read 578632 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Baš sam pročitao tekst u Rebootu, svaka pohvala Amaru i SMS teamu, baš se radujem igri.
Nego (ovo govorim kao veliki obožavatelj Shift i TD Ferrari igara), zapela mi za oko činjenica da naš Ivo radi i na animaciji pokretnih dijelova auta, pa pitanjce. Hoće li se u PCars i dalje tresti retrovizori u onolikoj mjeri kao u navedenim igrama? Malo je nerealno to bilo, kao da će svakog trenutka otpasti. Inače, grafički su mi igre odlične, žao mi je što nemam jači komp da ih vozim u punom sjaju, iako je i PS3 jako dobro pokazao viziju ekipe kako bi vožnje trebale izgledati i ne mogu dočekati PCars. Kudos!

Offline Voss

• Slightly Mad
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Baš sam pročitao tekst u Rebootu, svaka pohvala Amaru i SMS teamu, baš se radujem igri.
Nego (ovo govorim kao veliki obožavatelj Shift i TD Ferrari igara), zapela mi za oko činjenica da naš Ivo radi i na animaciji pokretnih dijelova auta, pa pitanjce. Hoće li se u PCars i dalje tresti retrovizori u onolikoj mjeri kao u navedenim igrama? Malo je nerealno to bilo, kao da će svakog trenutka otpasti. Inače, grafički su mi igre odlične, žao mi je što nemam jači komp da ih vozim u punom sjaju, iako je i PS3 jako dobro pokazao viziju ekipe kako bi vožnje trebale izgledati i ne mogu dočekati PCars. Kudos!

Animirani djelovi unutrasnjosti nisu kao u Shiftu. Tamo su bili pretjerani, a kako to izgleda u pCARS mozes vidjet u raznim youtube filmicima. Nazalost nemam sad niti jedan link ali valjda se mogu lako nac.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Super, hvala na odgovoru! Evo jedan prigodni pošto Bathurst dolazi u GT6.
Project CARS Build 461 - Mercedes SLS AMG at Bathurst

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Project CARS vs Real Life - Caterham 7 (Race) @ Donington Park

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Par detalja  ;D

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
ProjectCARS Ruf RGT-8

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ribafish, jesu sredili fiziku RUF-a? Ćini mi se u videu da lik nema nikakvih problema s autom.   :)
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Ribafish, jesu sredili fiziku RUF-a? Ćini mi se u videu da lik nema nikakvih problema s autom.   :)

U odnosu na kakva je bila fizika je puno bolja, odvezao sam par krugova na Imoli, skroz nelose :) I cini mi se da je FFB malo bolji..

U danasnjem buildu je dosla jos jedna staza, Silverstone 1975 >

Project CARS Build 480 - NEW Silverstone Classic 1975

i potpuno novi zvuk za Zondu R, brutalno zvuci >

pCARS B480 - ZondaR sounds

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
A što lijepo pucketa auspuh... Uf!  :D :D :D

I hvala na info o Porscheu  ;)
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Upravo pročitao intervju u rebootu. Svaka čast Amaru i Ivi!

8)

Moram priznati da me sad malo nahajpo intervju :D
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
možda piše negdi ranije,ali da ne vrtim.... hoće li igre poput ove assetto corse,rfactor-a i slično bit na ps3?

Offline Jadran73

• The Wheel Master
  • GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
Cisto sumnjam....

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Nova staza u danasnjem buildu >

Project CARS Build 489 - NEW Fort Felix Circuit (Ford Capri Zakspeed)