Ovo mi izgleda jako dobro, fizika mi se cini puno bolja nego u pcars....sve je izglednije da cu se i ja prebacit na pc simulacije, ove godine ne sigurno ali sljedece svakako moguce. Do tada cekam i gledam da vidim koju igru cu uzet....gt je za mene otisao u krivom smjeru i trebao sam to odavno napravit al nema veze!
Klocna vidim da si probao pcars,rfactor i iracing? Koji ti najvise odgovara od tih 3 i zasto?
Najbolji online sistem - Iracing
Najbolji osjećaj vožnje - Rfactor ( DRM Revival - općenito nešto najbolje što sam doživio vezano za simulacije vožnje)
PCars - Ikral je najbliže opisao kak će to izgledat (moje mišljenje s tim da trenutačno po fizici i ffb-u nije ni blizu prethodno navedenima).
Trenutačno vozim Rfactor i Iracing ( iskoristio 6 mjeseci besplatnu promo akciju, preskup sport za mene), definitivno bi ti preporučio Rfactor jer se može skinuti besplatno, ako ima zainteresiranih član sam stranice koja ima program sličan Bittorrentu sa koje se mogu skinuti svi mogući modovi te staze koje možete zamisliti.To tvoj laptop vrti bez ikakvih problema na max postavkama, samo spoji telku s kompom.
Samo da spomenem vezano za Rfactor - postoji taj real feel plugin, opcija kod određenih modova. Kad izabereš auto biraš ffb postavke - piše real feel (ffb=0). Nešto fenomenalno, kad ulaziš u brzi zavoj kad je opterećenje na gume volan se stegne, sve je nekako jako prirodno, kao da si tam. Neznam kak bi opisao, predobro.