Author Topic: (PC) rFactor 2  (Read 119019 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: (PC) rFactor 2
« Reply #90 on: September 08, 2012, 21:16:18 »
Pogle stranicu 4 ovog topica, Jadran ti si vec postao ovu sliku u 1mj  ;) S tim da je ova slika iz jako ranog builda, sama igra i fizika su daleko dogurali od tada, stvarno odlicno :)

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #91 on: October 20, 2012, 17:10:06 »
Ne znam di bi stavio, najlogičnije ovdje.

Evo probao snimiti vožnju u Rfactoru, kvaliteta je loša, star mobitel. To je tek tolko da dobijete predstavu kak to kod mene izgleda.

DRM Revival mod 2.0b, Porsche 935, staza je Zolder, all assist of,sklepao 2 kruga na brzinu, na kraju rasturio motor...lol.

Nadam se da nije preloše.

Zolder , Porsche 935, Drm Revival 2.0

Edit: vozim sa kvačilom, jebiga nemam h mjenjač pa šaltam na flapsove. Zeznuti dio nije kod šaltanja u višu brzinu nego u nižu.  Mora se prakticirati kočenje sa pikanje gasa pri šaltanju zbog usklađivanja okretaja motora sa nečim...iskoristio bi joker zovi - Crnojević javi se pa nam to lijepo stručno objasni!
psn-id: GTS-Klocna

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
« Reply #92 on: October 20, 2012, 18:03:33 »
Bravo klocna!

Uskoro ti se i ja pridružujem. Na PS3 nemam više što za voziti, osim trenutno F1 2012.

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #93 on: October 20, 2012, 18:10:21 »
Lijepo klocna 8)

@Safety
GT5 nula bodova?
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #94 on: October 20, 2012, 18:19:02 »
Lijepo klocna 8)

@Safety
GT5 nula bodova?

Ne trebam govoriti koliko je GT5 dobra simulacija, jedino što mi se ne da voziti offline sa glupim AI.
A online, koliko vidim, više ne vozimo. Tako da se prebacujem na PC (rFactor, iRacing). Za te dvije igre nije potrebno imati jak comp. Našao sam rabljeni za 1500 kn, i spojit ću ga sa 1080p plasmom i uživat. A kad drugu godinu dođu ovi novi naslovi, prodat ću ovaj za 1000 kn i kupit mašinu.

Offline ribafish

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #95 on: October 20, 2012, 18:26:31 »

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #96 on: October 21, 2012, 19:09:43 »
Evo malo bolja snimka,  sve isto što se postavki tiče.

DRM Revival 2.0 Zolder

Offline Zoky

• Too Fast For You
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: ZokyCRO
    • G4G
« Reply #97 on: October 21, 2012, 20:26:01 »
Ovo mi izgleda jako dobro, fizika mi se cini puno bolja nego u pcars....sve je izglednije da cu se i ja prebacit na pc simulacije, ove godine ne sigurno ali sljedece svakako moguce. Do tada cekam i gledam da vidim koju igru cu uzet....gt je za mene otisao u krivom smjeru i trebao sam to odavno napravit al nema veze!

Klocna vidim da si probao pcars,rfactor i iracing? Koji ti najvise odgovara od tih 3 i zasto?

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #98 on: October 21, 2012, 20:26:29 »
ovo na 2:47 je sjajno izvedeno... :)
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #99 on: October 21, 2012, 21:49:39 »
Zvuuuuk, to je ono što srce ubrzava  :D. I sviđa mi se što nema volana...

Jedva čekam  :P

Jedan lik mi ovo daje za 2200 kn. Mislim da je ok ponuda:
CPU INTEL CORE i3 540 3.06GHz,Memorija KingMax 2x2GB DDR3 1333,MB ASROCK H55M LE,VGA GT440 2GB DDR3,HDD Seagate 1TB SATA 2,DVD RW LG GH22NS50,Kuciste EVC6031,Napajanje EVC500W,Kabel Stero 3.5MM 2xRCA,5M.

Monitor je AOC F22 1080p.

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #100 on: October 21, 2012, 21:56:32 »
Zvuuuuk, to je ono što srce ubrzava  :D. I sviđa mi se što nema volana...

Je, zvuk je odličan i slažem se sa ovime što si rekao. Lijepa vožnja Klocna.
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #101 on: October 21, 2012, 22:20:32 »
Lijepa vožnja... :)
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #102 on: October 22, 2012, 00:33:33 »
Jesi iz prve odvozio?    ;D
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #103 on: October 22, 2012, 08:40:57 »
Ovo mi izgleda jako dobro, fizika mi se cini puno bolja nego u pcars....sve je izglednije da cu se i ja prebacit na pc simulacije, ove godine ne sigurno ali sljedece svakako moguce. Do tada cekam i gledam da vidim koju igru cu uzet....gt je za mene otisao u krivom smjeru i trebao sam to odavno napravit al nema veze!

Klocna vidim da si probao pcars,rfactor i iracing? Koji ti najvise odgovara od tih 3 i zasto?
Zoki, GT je samo nastavio putem kojim je išao oduvijek, ali da, trebali su krenuti u hardcore smjeru ako se mene pita, vjerujem da prodaja ne bi patila jer ljubitelja simulacija ima Što se nadolazećimih naslova tiče, nekako mislim da iRacing i rFactor zvuče najozbiljnije, dok će project cars ići na pomirbu totalne simulacije i user friendly vožnje. Izlazi na konzole, pa je meni jedini izbor, a ako imaš ikakav komp, možeš skinuti prvi rFactor i isprobati hrpu modova što se nude na netu. Ima stvarno odličnih stvari, i siguran sam da će te zabaviti dosta dugo.

Offline GTS_Klocna

• MOMAK
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #104 on: October 22, 2012, 09:17:58 »

Najbolji online sistem - Iracing
Najbolji osjećaj vožnje - Rfactor ( DRM Revival - općenito nešto najbolje što sam doživio vezano za simulacije vožnje)
PCars - Ikral je najbliže opisao kak će to izgledat (moje mišljenje s tim da trenutačno po fizici i ffb-u nije ni blizu prethodno navedenima).

Trenutačno vozim Rfactor i Iracing ( iskoristio 6 mjeseci besplatnu promo akciju, preskup sport za mene), definitivno bi ti preporučio Rfactor jer se može skinuti besplatno, ako ima zainteresiranih član sam stranice koja ima program sličan Bittorrentu sa koje se mogu skinuti svi mogući modovi te staze koje možete zamisliti.To tvoj laptop vrti bez ikakvih problema na max postavkama, samo spoji telku s kompom.

Samo da spomenem vezano za Rfactor - postoji taj real feel plugin, opcija kod određenih modova. Kad izabereš auto biraš ffb postavke - piše real feel (ffb=0). Nešto fenomenalno, kad ulaziš u brzi zavoj kad je opterećenje na gume volan se stegne, sve je nekako jako prirodno, kao da si tam. Neznam kak bi opisao, predobro.