Jučer sam vozio jedinicu. Na Grobniku sa nekim autom, ne znam kak se zove. Atmosferac, limuzina, 8000 okr, 166kw. Fizika je odlična. Meni bolja nego u GT5. Nekako prirodnija. U biti, fizika guma se najviše ističe. Vozio sam besciljno krug za krugom. Jednostavno me tjeralo da kružim. Zvuk je fenomenalan na visokim okretajima. Kod svake promjene u višu, jedva sam čekao da okretomjer dođe do 7000, pa da se vrti do 8000. Tu je zvuk jednostavno perfektan (od promjene brzina do zviždanja diferencijala, i zvuk guma je prirodan).
Oduševilo me između ostalog podešavanje sjedala (to ja još nisam vidio u igrama). Gore dole naprijed nazad (naravno, vozim iz kokpita). I još nešto, kad sam po noći vozio, auto iza mene mi je osvjetljavao unutrašnjost, efekt kao u RL (ni to još nisam vidio na nijednoj simulaciji).
I nevjerojatno je koliko ima podešavanja. Ne samo setup, neko i sve ostalo. To isto još nisam imo prilike vidjeti. Treba dosta vremena da se sve pregleda i isproba. Izgleda da PC simulacije imaju dosta prednosti u odnosu na konzole...