Evo baš gledam i čitam mnoge forume za rfactor 2 i svi se slažu da je rfactor Bog racing simulacija...čistokrvni hardcore racing
Istina ili !!
U zadnje vrijeme većinu vremena koje provodim u vožnji se odnosi na rfactor. Definitivno najbolji izbor za svakog ko želi pravu simulaciju, modova ko u priči, staza isto. A još je uz malo truda i besplatan. Pa šta čovjek više da traži!
@ribafish: Od modova iz clipa probao Drm Revival 2.0b za koji sam stavio i filmić dok sam vozikao. Odličan mod, sirova snaga, turbo era, zvuk
.
Endurance series - sinoć vozikao na stazi elkhart lake, ekipa me ubila, jebiga neznam stazu. Staza je jako slična monzi sa dodatnim uzbrdicama i nizbrdicama. Mod odličan, uloženo puno truda. Porsche, corvette, astoni, le mans auti, saleeni.
Corvette by Niels - probao prije mjesec beta verziju, prije koji dan izašla 1.0v, ima besplatno skinut na virtualr.com, praktički cijela igra ide uz mod, samo treba crack i vozi. Odličan mod, frajer zna posao(mislim da surađuje sa Reiza studios, ima nekakav ludi diy volan, strašno jak, vrti kao blender
, kažu da se i frex može sakriti!)