Gaming Headquarters > Forza Motorsport Surgeons

GTSurgeons Croatia (GTSU) Car Club • sluzbena tema

<< < (2/9) > >>

marac_gt:
ja ću definitivno vozit, ako ne prije onda sigurno čim rješim volan  ;)

STINGer:

--- Quote from: amar on October 19, 2011, 12:14:41 ---Ajd ne pametuj, vec se fin pridruzi kad ti stigne igra pa da sharamo aute i da se natezemo u Rivalsima ;)

--- End quote ---

Ne pametujem već zajebavam 8)

Nego, može mali opis što su ti rajvalsi i čemu šeranje auta i tako to jer stvarno nisam u toku niti me se da sad čitati neke romane o tome. Napiši u par rečenica samo ako nije problem :)

btw... da li će mi za to trebati gold pretplata? Jer ću novce radije investirati u još jedna dlc za gt5 samo da imam one aute za salon 8)

sagitarius:
Uf, trebat ce ti gold, da..

Rivalsi su zasebni mod igre u kojem se zaradjuje opasna lova i prakticno potpuno online karijera gdje imas razne vrste utrka i vozis protiv ghostova frendova.

Najbolji mod igre IMO.

A mozes investirati koliko hoces u salon, ali zasad je samo jedan DLC po profilu i kako se cini tako ce i ostati :)

STINGer:
Hmmm... mislim da će taj gold ipak pričekati jer čisto sumnjam da će za ozbiljno igranje ostati išta vremena. GT je ipak primar

Aries:
Ja sam mislio šacnut Forzu, baš kao i prethodne dvije, ali teško da će bit vremena i prostora. Prve se ne sjećam jer je bila vani u isto doba kad i GT4, osim toga u to doba RalliSport Challenge 2 još je uvijek bio najbolja vožnja na Boxu. Nedavno sam slučajno uključio stari Box i zaigrao to tek da vidim što i kako. Dobro je uvijek dobro.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version