! Pop-up objava za prispjeće nove privatne poruke trenutnonije u funkciji pa povremeno provjerite poštanski sandučić !
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Uopće nisam nabrijan na next gen konzole To ću kupiti (ako budem kupovao) kad izađe novi GT. Do tada su odjebani
Quote from: STINGer on November 04, 2011, 12:57:23Uopće nisam nabrijan na next gen konzole To ću kupiti (ako budem kupovao) kad izađe novi GT. Do tada su odjebaniI ja sam istog mišljenja, GT i PS4
Nije trosak, vec nema sanse da ijedan proizvodjac da auto u igru GTA tematike.Driver je jedno, ali ovo je krvoprolice sasvim druge vrste i mirisa.
Pa bar su se u GTA serijalu auti uvijek mogli prepoznati, naročito u GTA IV. Prave lincence nećeš nikad vidjeti, pa ni tada
http://www.youtube.com/watch?v=eewX3uhCNkQ
komotno mogu odbacit rl ako krenem igrat ovak šta. da ne pričamo o hrpetini rpg-ova koje sam propustio zadnjih pet ili više godina. kako je prije sve bilo jednostavnije.screenshoti inače izgledaju uzbudljivo
Ja jedva čekam... s obzirom da nemam previše vremena igrati meni ovakve igre traju mjesecima Samo se nadam da će postojati i dosta terena van grada, mada sumnjam da će ponoviti nekakvu veliku mapu kao u SA