! Pop-up objava za prispjeće nove privatne poruke trenutnonije u funkciji pa povremeno provjerite poštanski sandučić !
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Ja da kucnem nemam problema... nisam ni popupove viđao
Odite na rockstar social stranicu i da se dodamo za frendove, i da svoju bandu napravimo
Quote from: Dzidza1978 on September 18, 2013, 09:41:42Odite na rockstar social stranicu i da se dodamo za frendove, i da svoju bandu napravimo Ovo je moj link http://socialclub.rockstargames.com/member/sting_er pa se izdodavajmo, a onda ćemo se zajebavat kad proradi online
Quote from: Dzidza1978 on September 18, 2013, 09:41:42Odite na rockstar social stranicu i da se dodamo za frendove, i da svoju bandu napravimo ...sad sam na mukama,sa kojim acc početi igrati? Jer imam drugi sa kojim igram CoD. i onaj za GT i na jednom i na drugom vas ima brdo koji igrate GTA V, muka mi je od svega,asasini 3 sam stao na pola zbog Last of usa sad cu njega sijebati na pola zbog GTA, pa sve redom... Uuu pičk...mat...i igre i sve.....koji kurac godinu dana ništa i u mj.dana 15 igara u dan....
I kad sam napokon skinuo imam onaj error da stane na 14%. Nije mi jasmo kako se vama drugima koji ste skidali to ne dogada, a veliki je problem na PSN communityu