Author Topic: Fallout serijal  (Read 35469 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Re: Fallout 3
« Reply #15 on: November 07, 2011, 19:05:11 »
Stvarno Ti Zavidim!
New Vegas mi jednostavno nije isporučio TU atmosferu, a ko zna kad će pravi nastavak i koliko pravi će biti...
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #16 on: November 07, 2011, 20:38:25 »
Nastavci, ahh...
Ja se brusim na Oblivion, ME2 i DA, nakon ovog. It's good to be a King..)

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #17 on: November 08, 2011, 14:32:58 »
Oprostite sto double postam, ali moram podijeliti sa zaednicom da vec dugo nisam igrao nesto ovakvo. Mislim, dodjem iz nocne i ne mogu se prisiliti da idem spavat, te cupkam na mjestu zadrzavajuci pishanje ne bih li jos malo odigrao...lud sam skroz.13 sati bez znakova dosade, zamora, napora...it must be love, lo-lo-love! Napokon igra po mom ukusu.

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #18 on: November 08, 2011, 14:52:38 »
Moram se složit sa svim navedenim. Ja sam ga prošo triput... I imam platinum i 100% s GOTY verzijom  ;D
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #19 on: November 09, 2011, 12:28:21 »
20 sati igre, rjesavam sve sidequestove sto mi daju, samo sam ubio mr. Burkea kad je upucao sherifa, ostalo sve imam dobru karmu. Mislim da cu dogurat do 100 sati do proljeca.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #20 on: November 09, 2011, 12:36:38 »
20 sati igre, rjesavam sve sidequestove sto mi daju, samo sam ubio mr. Burkea kad je upucao sherifa, ostalo sve imam dobru karmu. Mislim da cu dogurat do 100 sati do proljeca.

Burke je samo dobio sto je zasluzio... Zar je ubio sheriffa?! Ja sam mu bogme odmah u baru pred svima smjestio metak u celo, minutu nakon sto mi je predlozio onu gadost!!! Bila je gusta borba, ali good guy wins ;D

Vec osjecam da cu ti se i ja uskoro pridruziti 8) bit ce to prva stvar na ps3 koju igram drugi put!

edit: ne racunajuci neke pucacine koje ti ni ne daju odmah krenuti s najtezim postavkama

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #21 on: November 09, 2011, 13:15:58 »
Ja sam, ko fol, prihvatio njegovu ponudu, pa mu onda dosao sa serifom da ga sprovedemo u corku. Tu je serif prdno na rosu, a ja dobio (ajde, lootao) njegov kaput i sesir. Da, vidim da ima materijala za ponovo prelazit sa drugim odlukama. Naaajss!

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #22 on: November 09, 2011, 13:24:46 »
Ja sam na zadnjem igranju potrošio preko 200 sati...
Pa si vi mislite...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #23 on: November 09, 2011, 13:31:52 »
Pretpostavljajuci da ti je na poslu dostupan ikakav komp il bar 10g.stari laptop, najtoplije preporucam da cisto okusis F1 i F2... ekstra fantazija i totalno igrivo po svim stavkama, a mozes si downloadat sa mog gog.com accounta (kao shareati ;D )

borbe su ''turn based'', za posao idealno

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #24 on: November 09, 2011, 15:08:35 »
Pridružujem se Fedru što se tiče preporuka F1 i F2. Fallout prvi dio mi je jedna od najdražih igara ikad. Taj ugođaj, priču, glazbu, sve - nikad neću zaboravit. Urezalo mi se u mozak još kao klincu i zauvijek ostaje. Dok se dvojke nikad nisam pošteno prihvatio. Šteta.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #25 on: November 09, 2011, 15:39:55 »
Pridružujem se Fedru što se tiče preporuka F1 i F2. Fallout prvi dio mi je jedna od najdražih igara ikad. Taj ugođaj, priču, glazbu, sve - nikad neću zaboravit. Urezalo mi se u mozak još kao klincu i zauvijek ostaje. Dok se dvojke nikad nisam pošteno prihvatio. Šteta.

:) i jos to sto jedino u f1 postoji i deadline, prvi dio questa moras obaviti prije nego... a ne znas ni na koju stranu ovog svijeta postapokalipse krenuti...

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #26 on: November 09, 2011, 15:55:52 »
Mislim da su taj deadline rijesili s nekim patchem, ako zelis igrati neograniceno...
Ja sam nabavio ono DVD-reizdanje oba prva dijela i Fallout Tactics, bilo na kiosku za 40kn, a utrpali su na to, pazi, sluzbeno izdanje, sve community patcheve. Zivila zajednica!

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #27 on: November 09, 2011, 16:08:45 »
Možeš igrati vječno neograničeno, nakon što na vrijeme spasiš svoj vault od... ...jer ionako sadržaja ima bar 10x više nego što se može stići prije tog deadlinea, a i mainquest se zapravo nastavlja

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #28 on: November 09, 2011, 16:28:41 »
Da, taj deadline se isto isticao, stvorio određenu atmosferu također - stvarno se lako moglo uživiti u lika, okruženje, svijet...

Inače, 40 kn za ova tri dijela... Fantastično, nisam znao za to.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #29 on: November 10, 2011, 12:14:01 »
Prvi i drugi cu mozda nekad u buducnosti igrat, sad stvarno ne mogu naci vremena. Eno na forumu coek prodaje ME2 za sto kn, popizdit cu. Sreca pa nemam mjesta na hdd za sve te igre, nisam ni BF3 jos skinuo. Ni GT5 ne odrzavam vise na 200%, samo ponekad odvezem F1 i to je osim Fallouta 3 sve. Koji sam ja junkie.
EDIT:
Evo, da ne bumpam temu (kog zanima pročitat će), ponosan sam jer sam riješio quest "strictly bussines" na dobar način, iako sam se bojao da se ne može tako. Sad sam u dječjem selu i hrabro kročim naprijed rješavajući sidequestove. Sate igre ne brojim, nemam vremena za to.  ;)