Author Topic: NEXT GEN KONZOLETE  (Read 165129 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
Re: NEXT GEN KONZOLETE
« Reply #150 on: December 06, 2012, 17:32:23 »
Meni miriše GT6 na PS3, a po izlasku PS4 GT7Prologue, ne čini se ne mogućim, tako da ljudi budu u raskoraku, Prologue za demonstraciju snage, a GT6 za voziti na široko.  8)

Nema više smisla izdati gt6 na ps3, ako ps4 izlazi 2014, ako. Tko će kupiti ps4 ako sada nabavi gt6, a svi znamo da većina ps-a se prodaje zbog GT serijala. Mislim da je Soniju bitnije onda novu konzolu gurati preko gt-a nego da sad poberu pare. To je moje mišljenje.
PSN_ID: Dzidza1978

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #151 on: December 06, 2012, 17:39:53 »
Jedino Gran Turismo odlučuje o kupnji nove konzole. I zato se nadam da će 6 ipak izaći na ovoj, a 7 kasnije na novoj konzoli. Tko će dat toliko para jebote ::) ;D

Slažem se sa tobom,sva tri PSa sam kupio upravo povodom izlazaka GTa,no razmišljam i o onih 50% vlasnika Playstationa koji baš i ne igraju GT.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #152 on: December 06, 2012, 18:33:37 »
Ma da se ima novaca bilo bi mi svejedno. Ali ovako nikako nije svejedno. Razlog kupnje nove konzole mi je samo GT, a da izađe uz konzolu, to bi bilo bar 5000 kn... nemam jebote ;D

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #153 on: December 06, 2012, 19:57:11 »
Ma da se ima novaca bilo bi mi svejedno. Ali ovako nikako nije svejedno.

Upravo to. Zato i ja želim GT6 još na ovoj konzolici. Pa da ga onda opet ne igram... ;D
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #154 on: December 06, 2012, 20:16:21 »
Ja sam uvjeren da se GT6 može prodati na PS3 i na PS4 istodobno, ali neću sad u analize i strategiju tvrtke. Ono čega me strah (baš i ne, ali ajde) je da neće izaći na PS3, a na PS4 ćemo ga čekati 2-3 godine. Što reći, jednostavno su se pokazali sporima, a kad napokon izađe to što najavljuju naša su očekivanja tolika da nema šanse da budemo zadovoljni. Zato Project Cars izlazi, nadam se dogodine, pa me neće tangirati što nema GT-a, a vjerujem isto tako mnoge ovdje, kad vide što SMS radi kad imaju odriješene ruke.

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #155 on: December 06, 2012, 22:12:07 »
A pa zbog toga što kao ni Sting nemogu riknut 5k novaca za novu konzolu mi u neku ruku odgovara odmak 3-4g u životu konzole za novi GT,tad ipak konzola dođe u dosežnu količinu dlakavaca.

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Skvikki
« Reply #156 on: December 06, 2012, 23:21:34 »
Ovo s GPGPU i Cell-om mi je malo smiješno... Naime, tvrde da je Cell kompliciran, a onda trkeljaju kako je GPGPU supercool i jednostavan, a u biti je ista stvar, samo pomaknuta na drugo mjesto u sustavu...
Naime, Cellovi SPU-ovi su u stvari koprocesori generalne namjene s vlastitim segmentom memorije (mogli bismo to nazvati i cache, ali je malo permanentniji od toga). Procesorske "podćelije" u GPGPU su isto to, samo na grafičkom procesoru. Sad mi jedino nije jasno kak je to jednostavnije od Cella, ako ih na njemu ima 6 koji se upotrebljavaju, a na GPGPU ih ima stotine... Samo će programere još više bolit glava i žalit će se da im je još kompliciranije...

Šta ne upada HSA tu u igru? Nisam baš siguran da sam dobro skužio što je točno HSA, ali nekako mi se čini da bi trebalo olakšati programerima korištenje GPU-a?
http://www.tomshardware.com/reviews/fusion-hsa-opencl-history,3262-8.html

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #157 on: December 06, 2012, 23:54:03 »
Meni miriše GT6 na PS3, a po izlasku PS4 GT7Prologue, ne čini se ne mogućim, tako da ljudi budu u raskoraku, Prologue za demonstraciju snage, a GT6 za voziti na široko.  8)

Nema više smisla izdati gt6 na ps3, ako ps4 izlazi 2014, ako. Tko će kupiti ps4 ako sada nabavi gt6, a svi znamo da većina ps-a se prodaje zbog GT serijala. Mislim da je Soniju bitnije onda novu konzolu gurati preko gt-a nego da sad poberu pare. To je moje mišljenje.
Jel' bilo smisla izbacit GT4 pred izlazak PS3?!
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Skvikki
« Reply #158 on: December 07, 2012, 00:15:22 »
Onda bi trebali izbaciti u H1 2013. ako bi PS4 izašao u H2 2014.? Barem je tako bilo sa GT4 i PS3. A nemamo još nikakvih naznaka da će se slično dogoditi. Svejedno se nadam takvom scenariju :-\

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #159 on: December 07, 2012, 08:39:52 »

Jel' bilo smisla izbacit GT4 pred izlazak PS3?!
nakon koliko je izasao ps3 poslike gt4?

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #160 on: December 07, 2012, 09:17:10 »
dvi godine poslije..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #161 on: December 07, 2012, 10:10:19 »
dvi godine poslije..

Znači ako gt6 izdaju sljedeće godine to je samo 1 godina od izlaska ps4. S tim da feature koje Kazo misli staviti u gt6, jamačno nemože u ps3, jer bi to stavio u protivnom i testirao za gt6.

Ja osobno, da mi Kazo izda gt6 na ps3 i ps4 (po izlasku konzole) ne bi bio sretan, a i ostala većina, jer bi to bio ogroman trošak. Mislim na ljude koji uzimaju konzolu samo zbog GT-a. Prema mom mišljnju sada je prekasno za izdavanje gt6. Radje neka popravljaju pomalo gt5, a ponajviše ponašanje guma.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #162 on: December 07, 2012, 11:20:25 »
Ma nema šanse da GT4 izađe na obje konzole jer bi time sebi pucali u noge...

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #163 on: December 07, 2012, 11:31:14 »
Ma nema šanse da GT4 izađe na obje konzole jer bi time sebi pucali u noge...

Misliš GT6, pa to i kažem.

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #164 on: December 07, 2012, 11:33:08 »
Da, GT6... triba kavu popit prije pisanje ;D

Uglavnom, nikakve logike u takvom potezu. Imaš hit igru koja bi mogla drastično povećati prodaju nove konzole, a ti ćeš je dati na staroj konzoli... zašto bih ja onda kupio novu konzolu?