Author Topic: NEXT GEN KONZOLETE  (Read 128589 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Re: NEXT GEN KONZOLETE
« Reply #45 on: April 02, 2012, 00:19:15 »
MIsliš GT7?

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #46 on: April 02, 2012, 11:32:11 »
Na dan izlaska, tako je bilo sa PS2, PS3 2-3 mjesaca kasnije... Od 89' uvijek je jedna konzola u kuci. Iako osobno mislim kako ljudi nece tako brzo hrlit na novu generaciju. Zbog PS3 i online zabave, zato smatram da ce im trebat jaki naslovi na sam dan izlazak konzole, recimo GT6-7P...
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #47 on: April 02, 2012, 13:12:27 »
Pa sto izadje ove godine je izaslo, od iduce godine vise nece biti novih "velikih" igara za ovu generaciju.

First Party studiji vise gotovo nista i nece izdavati u 2012., dakle svi se pripremaju za 2013., a tome u prilog govore i business-vijesti o restrukturiranju u svim first-party studijima.

Svi veliki naslovi za PS3 - ajmo sada o njemu pricati - za 2012. su prakticno third-party: Risen 2, Resident Evil 6, Call of Duty Black Ops 2, Tales of Graces, Borderlands 2, Far Cry 3, Dragon's Dogma, Max Payne 3, GTA V, Darksiders 2, Assanin's Creed 3, Xcom, Metro 2033, Hitman Absolution, MGS: Rising, Tomb Raider, Medal of Honor 2, Final Fantasy XIV, BG&E 2, Epic Mickey, uz klasicne FIFE, NBA, NHL, NFL i PES... jedini first-party naslov je Rachet&Clank, ali i to nije prava *velika* R&C igra.

Sve te igre izlaze i za XB, a tamo su samo dva velika first-party naslova za 2012: Halo 4 i Forza Horizon.

Ova generacija zavrsava ove godine, gornji popis igara pokazuje koliko ce jaka biti 2012., ali nakon toga dolazi next-gen i sve ove fransize sele na nove platforme. To je tako uvijek bilo i uvijek ce biti.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #48 on: April 02, 2012, 13:15:07 »
Pa sto izadje ove godine je izaslo, od iduce godine vise nece biti novih "velikih" igara za ovu generaciju.

First Party studiji vise gotovo nista i nece izdavati u 2012., dakle svi se pripremaju za 2013., a tome u prilog govore i business-vijesti o restrukturiranju u svim first-party studijima.

Svi veliki naslovi za PS3 - ajmo sada o njemu pricati - za 2012. su prakticno third-party: Risen 2, Resident Evil 6, Call of Duty Black Ops 2, Tales of Graces, Borderlands 2, Far Cry 3, Dragon's Dogma, Max Payne 3, GTA V, Darksiders 2, Assanin's Creed 3, Xcom, Metro 2033, Hitman Absolution, MGS: Rising, Tomb Raider, Medal of Honor 2, Final Fantasy XIV, BG&E 2, Epic Mickey, uz klasicne FIFE, NBA, NHL, NFL i PES... jedini first-party naslov je Rachet&Clank, ali i to nije prava *velika* R&C igra.

Sve te igre izlaze i za XB, a tamo su samo dva velika first-party naslova za 2012: Halo 4 i Forza Horizon.

Ova generacija zavrsava ove godine, gornji popis igara pokazuje koliko ce jaka biti 2012., ali nakon toga dolazi next-gen i sve ove fransize sele na nove platforme. To je tako uvijek bilo i uvijek ce biti.
jupi
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #49 on: April 02, 2012, 13:35:32 »
uuu, pa ima zanimljivih naslova... :D

Valjda će biti dovoljno...
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #50 on: April 02, 2012, 14:28:54 »
Ahhhhhhhh....zar već nova generacija? Kako vrijeme prolazi, ja sam još duhom u 2000-oj i prelasku sa PS na PS2. Ustvari, odbijam prijeći na next gen, kad završim sve na PS3 kupit ću X360 i igrat se kao da sutra ne postoji...

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #51 on: April 02, 2012, 14:41:51 »
....kada sutra bude jucer, a ti budes tko zna gdje...  ;D

by Arsen Dedic "Takvim sjajem"
PSN ID: poiux

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #52 on: April 02, 2012, 14:56:44 »

za mene samo dvije igre od svih nabrojanih, gta i hitman
ostalo niti ne doživljavam
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #53 on: April 02, 2012, 15:26:27 »
Samo next gen dolazi u obzir, jer kad vidim nasto lice igre tipa f1 itd jos vise prizeljkujem sto prije izlazak orbisa ili x720, jos me samo zanima igra od naugty doga last of us koju cu zaigrati na sadasnjim konzoletama ako bude na ps3 sve ostalo nebitno totalno..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #54 on: April 02, 2012, 15:29:36 »
E da, vidis, The Last of Us sam zabravio, moja greska - to je realno jedini veliki naslov za 2013. od first-patyja koji znamo trenutno, a uz opciju da i GT6 bude za PS3 krajem ove ili pocetkom iduce. Ali to je onda vise-manje to.

A GTA je sasvim sigurno za ovu generaciju, ocekuje se potpuni reveal na E3 kao glavni multiplatform uz CODBO2. A sad kad ce ga izdati... ili krajem ove, ili pocetkom iduce. Na E3 ide zadnje veliko snizavanje cijena i za PS3 i XB, padaju na 200$ obje vjerovatno i krece zadnja godina "zivota". Siguran sam da Rockstar to mudro ceka, kako bi sto vise roditelja djeci kupilo takve napokon jeftine konzole, pa da djeca mogu u miru ubijati ljude, mlatiti kurve, dilati drogu i raditi sve ono sto vec GTA nudi nasim najmladjima, sunca nasa.

Nintendo ce ove godine prikazati zavrsni WiiU i izdati ga vjerovatno za Bozic ili pocetkom 2013. Na iducem E3 su najave i za PS4 i za XB3 i obje izlaze krajem godine.

U iducih 12 mjeseci sto izadje za ovu generaciju je izaslo - od travnja 2013. ovaj gen sluzbeno vise uglavnom ne postoji.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #55 on: April 02, 2012, 15:47:55 »
pa da djeca mogu u miru ubijati ljude, mlatiti kurve, dilati drogu i raditi sve ono sto vec GTA nudi nasim najmladjima, sunca nasa.
;D ;D ;D ;D

U meni vlada osjećaj kao da je PS3 i dalje tako nova jaka stvar. Kao da sam ga jučer kupio, a prošlo dvije ipo godine...
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #56 on: April 02, 2012, 16:08:39 »
vidiš i last of us mene isto zanima, to je 3 sveukupno
meni dosta za sljedeće 3 godine

a onda može i gt6 ili šta već na ps4

pa da djeca mogu u miru ubijati ljude, mlatiti kurve, dilati drogu i raditi sve ono sto vec GTA nudi nasim najmladjima, sunca nasa.

haha ;D ;D

kod mene plejka3 već 4.5godine, još uvjek debeli 60gb 8)
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #57 on: April 02, 2012, 16:11:10 »
I max payne bi moga ubosti ,svidiili su mi se prvi gemelplay traileri.., i zaboravi na god of war 4 bili su neki traileri ali jos nista se ne spominje..??

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #59 on: April 02, 2012, 21:54:08 »

za mene samo dvije igre od svih nabrojanih, gta i hitman
ostalo niti ne doživljavam

hitman je jedna od najhebenijih igara što sam igra na ps2... Proša par puta, što je još važnije: jednom skroz u hitman stylu a jednom masakrom. (baš da vidim kako će mi lice raspoznati) hahahaha
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna