Author Topic: NEXT GEN KONZOLETE  (Read 128604 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline cold

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: NEXT GEN KONZOLETE
« Reply #75 on: April 06, 2012, 13:24:48 »
Moje misljenje je da trebaju nesto full radikalno ponuditi na nextgen konzolama.

PS2 se jos uvijek prodaje, koliko ce onda PS3 jos biti aktualan pogotovo sa svojim ostalim sposobnostima ( multimedija... ) osim za igranje.
Tehnologija napreduje, ali ne vise tolikom brzinom kao nekad.

Najbolji je primjer 3D bombardiranje u zadnje dvije tri godine, nemaju nesto revolucionarno pa s tim 'dave' ljude.

U zadnje vrijeme jedino sto mi se svidja je dolazak OLED-a.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #76 on: April 07, 2012, 09:47:51 »
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #77 on: April 07, 2012, 16:55:16 »
To, pod uvjetom da je tocno, je samo spec Devkita.

Nema veze sa stvarnom konacnom specom hardvera, Devkitovi su obicno i dvostruko jaci od konacnih verzija konzola.

Prerano je za sve glasine, ako su oba roadmapa zacrtana tek za kraj 2013 - sto je ocito slucaj - prve stvarne naznake hardveraja dobit cemo tek za godinu dana od danas.

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Skvikki

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #79 on: April 13, 2012, 19:14:09 »
Čitajući postove zadnje 2-3 stranice, vidim samo koliko mi ne znamo i trkeljamo razne teorije... ;)
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #80 on: April 13, 2012, 21:09:38 »
A, uvijek se mlati prazna slama dok se netko službeno ne oglasi.

Iako nema se šta puno pravit pametan, vidjet ćemo grafički skok kao u svakoj prethodnoj generaciji i to je to.

Nema više 2D drveća, 2D ljudi pored staze, oštrih rubova, objekata koji iskaču u daljinu...
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline dr_Primus

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN: dr_Primus
« Reply #81 on: April 14, 2012, 11:12:27 »

Iako nema se šta puno pravit pametan, vidjet ćemo grafički skok kao u svakoj prethodnoj generaciji i to je to.

Nema više 2D drveća, 2D ljudi pored staze, oštrih rubova, objekata koji iskaču u daljinu...

2D drveće i 2D ljudi me uopće ne smetaju... To je nevažno kod vožnji... Ono što je puno važnije je da svaka igra ima konstantnih 60 FPS, 4xAA, dobru fiziku i osvjetljenje...
Vozi miško

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #82 on: April 14, 2012, 11:20:10 »
Oprosti, što je 4xAA?
You are aiming for just one sweet spot in the corner. It's the point where centrifugal and cornering forces reach their equilibrium, where they are all at once replaced with acceleration.
APEX - The invisible vertex of a corner, a place where the fastest lap times are recorded.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #83 on: April 14, 2012, 12:12:30 »

2D drveće i 2D ljudi me uopće ne smetaju... To je nevažno kod vožnji... Ono što je puno važnije je da svaka igra ima konstantnih 60 FPS, 4xAA, dobru fiziku i osvjetljenje...
Nisi me razumio, prije smo pisali o 1080p i 60 sličica, a ovo sam dodao kao grafički skok, znači konzola će biti toliko jaka(nema sumnje) da prikaziva 'premium' auta na stazi, 3D drveća, ljude, pogled koji puca u daljinu itd.

Zna se koliki je bio grafički skok medju generacijama, zašto sad odjednom strahovati da to neće biti tako?!
Možda što nije toliko ljudi visilo na netu kao pred izlazak prošli generacija pa čovjek može na raznim forumima čitati svakakve gluposti, ja mislim da je to. Ne odnosi se sad ovaj zadnji dio na tebe.  ;)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #84 on: April 14, 2012, 12:33:38 »
Oprosti, što je 4xAA?
anti aliasing...
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #85 on: April 14, 2012, 12:48:30 »
Još malo pobliže...
Znam otprilike da ima veze sa slikom i to je to ::)

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #86 on: April 14, 2012, 12:53:32 »
Zagladjivanje nazubljenih rubova.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #87 on: April 14, 2012, 13:03:51 »
Još malo pobliže...
Znam otprilike da ima veze sa slikom i to je to ::)
A gle, uvijek možeš guglat i saznat sve...
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline DogZy

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #88 on: April 14, 2012, 13:50:47 »
Hvala.
@Tomivav
Ma ja ti to volim ovako, iz prve ruke ;)

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #89 on: April 14, 2012, 13:54:20 »
Hvala.
@Tomivav
Ma ja ti to volim ovako, iz prve ruke ;)
Znam na šta misliš i slažem se ;)