Evo ga moj daily-driver:
Sa napomenom da sam ove farove skinuo i vratio serijalu jer:
- kada sam ih uzeo davne '06 bili su fora, danas ih svaka krama koja je bila razvaljena ima
- iznimno su lose kvalitete
- kurca se ne vidi po noci
Anyway, zabavan i vrlo lagan autic, od elektronike (vezane uz voznju) nema ništa, čak ni ABS, evo sa njime sam u 5 godina napravio oko 75.000 km i zadovoljan sam.
Ideja mi je kada se skupi love (ili proda motor) uzeti jos jednog takvog ali sa Williams-Renault F7R motorom, kao auto za weekend/trackday. Ima ih brdo po oglasnicima, i nisu skupi (a i odrzavanje je relativno prihvatljivo, mada opet treba biti spreman na određena ulaganja, prvenstveno zbog starosti).
Kada sam se vec dotakao ulaganja i odrzavanja, evo ja sam unazad 10.000 km slozio komplet ovjes na novo (svi amortizeri, opruge, lezajevi, poluosovine prednje, diskovi novi, kocione plocice, itd., itd. - koristeni iskljucivo original dijelovi), napravljen je veliki servis na motoru (sve tekucine, štelani ventili, svjecice, svi filteri, novi ACU, itd., itd.), tako da je sada tip-top. Od kvarova otisle su bobine (obje), katalizator i zadnji lonac, osvjetljenje komandne ploce, osvjetljenje sata i jos par sitnica, sve je sanirano (također original dijelovi) i nije ni bilo preskupo.