ako rokaš stvari sa tuv certifikatom ili je tvornički moguće stavit nebi trebalo bit problema.
a da te mogu drkat za sve mogu.
jednog dečka sa ford fan cluba koji je podosta modificiro focusa mk2 sa svime zamislivim pa ga vratio na serijalu zaustavili ga na serijali i mjerili mu visinu, pa razmaka kotača od blatobrana, razmak branika od asfalata. ma drkali ga sat vremena bezveze i srušili ga na kraju na vanrednom tehničkom zbog mislim neupisane dimenzije kotača pa je išo doma stavit serijske čilične sa zimskima pa nazad po tablice...
uglavnom ako naletiš na bolesnika moš se jebat.
mene je tip za focusa mk2 1.4 drko da sam ja radio nedozvoljene promjene jer je vidio k&n naljepnicu na kutiji od filtera.
naravno niš nije našo jer ničeg nije bilo drugog al je drko po kompu i provjeravo broj šasije i motora jedno 15 min...
ali nonstop je pričo kako on zna da sam ja nešto nedozvoljeno radio po autu samo da on nemre skužit kaj je to da bi najrađe na miru pogledo detaljno auto al kao ajde pustit će me jer je gužva bila da imam sreće i da se pazim.
a sad ako imaš ludorije rađene, CAI, zbrku pod haubom, zabijen u pod, pa xenoni bez leća i sl, cirkus rasvjeta, dernjava ko f1 iz auspuha naravno da će te haltat.
dok im sve izgleda serijski i ne odstupa od "normalne" nebi trebali jebat.
šta bi onda trebali napravit s ekipom koja šerafi po garažama? kolko takvih vozi okolo a neke osobno znam i nikad ništa tj bar ja nisam čuo.
al da postali su gadniji.