Nabavio
Kratko igrao, nisam bas siguran..
Prvo G27 uredno prepoznat, gumbi svi kak treba, zadovoljan sto se toga tice. Kontrole na volanu su identicne pCars sto je definitivno plus..
Doslovno prvo sto sam primjetio na stazi su iste fake reklame kao u pC, bas sam se nasmijao
Grafika nelosa, 1080p@60fps bez problema na mojoj konfi (x4 960t, GTX 560oc 1gb, 4gb ) kako sam i predvidio, u rangu sa shift serijalom (isti engine uostalom).
Zvuk je odlican, bas ugodno iznenadjenje.
FF nekako mekan, pogotovo oko centra, al radi dovoljno dobar posao, lako se prepozna sta gume rade, kad se izgubi grip izgubi se i osjecaj u volanu, postane lagan. Nedovoljno informacija o samom asfaltu, svaka staza je savrseno ravna i glatka, to me malo smeta. Vezano za to, na nekoj sam ravnici, ingame volan i amortizeri rade dobro, kao simuliraju grbe na stazi, ja na volanu ne osjecam nista, uzasno iritantno..
Fizika je olaksana, auto oprasta ful agresivnu voznju i nije tezak za kontrolirat, pC je otisao daleko daleko u tom pogledu, puno naprednija fizika. Ova je zabavna, nista vise.
Nema input laga u nikakvom obliku. Ingame volan se okrece 360°, jel se moze to kako namjestit da prati pravi volan 1:1? U options nariktam 900° onda mi ingame jos manje okrece, 2xx°, mora postojati nesto za to, Amar ja mislim da si ti to negdje spominjao.
Glitcheve nisam vidio, ovu iz filmica su vezani za aliasing mod koji odaberes i ATI kartice, ja nisam imao problema.
E i da, igra vrijedi zbog izbora auta i TOČKA iako neki modeli fale, ovakva kolekcija ferarija je nevidja cesto..
Idem jos bacit par krugova, previse sam se raspisao