GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ima dobrih slika, ali ima i onih koji se uslikaju za pola minute, po meni radi manji broj 'kvalitetnih' nego hrpu prosječnih koje svatko može napravit, jer imaš stvarno dobrih slika. I probaj organizirati kao ja, ja sam na prvu stranicu stavio link na svoj album, na prvom postu su mi i bile sve slike u manjoj veličini kako je Amar apelirao, pa sam sve sklonio i stavio samo link. (samo prijedlog) http://gtsurgeons.com/forum/index.php?topic=486.0
Quote from: DogZy on February 18, 2012, 00:09:25Quote from: kiseli6 on February 17, 2012, 14:17:53Skuži mu kacige Senna kacige @tpe-rusNe kuzim kakav sad 3d?u 3D-u slika pude puno ljepsa nego inace.to je jedna od opcija kad se stisne trokut.uglavnom budu preko 1Mb velicine a i treba joj nesto vremena de je prikaze nakon uslikavanja
Quote from: kiseli6 on February 17, 2012, 14:17:53Skuži mu kacige Senna kacige @tpe-rusNe kuzim kakav sad 3d?
Skuži mu kacige