Author Topic: Mass Effect Trilogy  (Read 26029 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
Re: Mass Effect Trilogy
« Reply #15 on: December 11, 2011, 22:33:22 »
Ja sam uspjeo da mi prežive svi likovi , ali nisam uspjeo da mi svi budu lojalni. Nakon svađe Mirande i Jack nisam uspjeo vratiti Jack-inu lojalnost , ali pokušat ču odigrati još jednom da i to riješim.

ja sam uspio izmiriti sve i to u prvom prelasku igrajuci na najtezini (insanity). Jedino mi je zao sto je "Shadowbroker" samo dlc (na boxu) pa ga nisam probao... steta sto nije malo teze, frustraciju sam dozivio samo kada sam je umjetno forsirao. Modern gaming isn't hardcore
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline marac_gt

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: marac_gt
    • Garazna vrata
« Reply #16 on: January 30, 2012, 10:13:34 »
Cijena: 419.00 kn
Dolazi: 09.03.2012.

Mass Effect 3 Playstation 3

proizvođač igre Bioware, izdavač Electronic Arts
    Mass Effect 3 je akcijski Rpg iz trećeg lica koji obilježava posljednje poglavlje iz Mass Effect trilogije sa Shepardom kao glavnim protagonistom.
    igrači koji posjeduju snimljene pozicije iz prethodnog nastavka imati će mogućnost učitavanja (import) istih u ovaj nastavak. U tom slučaju igra će analizirati preko 1000 varijabli koje će u konačnici utjecati na samu priču (primjerice ako je neki lik ubijen tijekom igranja u Mass Effect 2, on se naravno neće pojavljivati u ovom nastavku). Vrlo zanimljiv dodatak igri :-) Naravno, za one igrače koji nikad do sad nisu igrali, ili jednostavno nemaju snimljene pozicije iz prethodnog nastavka, igra će u početku ponuditi da izradite svojeg karaktera po želji, kao i kod svakog Rpg-a :-) Nakon završetka glavne priče, igra nudi mogućnost nastavka igranja s ciljem prikupljanja predmeta koji nisu prethodno pronađeni tijekom igranja i/ili završetka sporednih misija.
    Mass Effect 3 ima tri različita moda igranja singleplayer kampanje: Action mode, Story mode i RPG mode. Action mode je način kod kojeg konverzacija ima automatske odgovore i normalnu težinu borbe. Story mode je način gdje odgovore tijekom konverzacija igrač sam manualno bira, i gdje je težina borbi na minumu. Te za kraj RPG mod koji nudi normalnu težinu borbe i i manualno biranje odgovora, što je zapravo i jednak načinu igranja iz prethodnih nastavaka Mass Effecta.
    priča u Mass Effect 3 započinje na Zemlji gdje se sudi Shepardu, zbog događaja s kraja priče iz Mass Effect 2. Tijekom suđenja Zemlju napadaju Reapersi. Shepard, zbog ogromnog broja neprijatelja, bježi sa Zemlje u potragu za vanzemaljskom potporom u borbi protiv Reapersa koji prijete uništenju cijele galaksije..
    na singleplayer kampanju (priču) može utjecati i jedan zgodan dodatak: "Galaxy At War", način igranja u kojem 4 igrača istovremeno mogu zaigrati u co-op modu s ciljem riješavanja raznih misija. Te misije su jedinstvene i nema ih u singleplayer kampanji. Nije nužno, ali, ukoliko igrači uspješno riješe te misije, mogu utjecati na bolji ishod u singleplayer priči.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #17 on: January 30, 2012, 13:46:16 »
Joj, to bi valjalo zaigrat. Taman iduće zime, Skyrim, ME3, i tako.  ;D

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #18 on: January 30, 2012, 17:44:56 »
Sinoć dobio obavijest da na game.co.uk ima polovnih ME2 i u roku 2 sata ih je nestalo, po cijeni od 12 funti.
A, baš krenuo uzeti da odigram to čudo, Deus Ex se lagano prelazi...
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline marac_gt

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: marac_gt
    • Garazna vrata
« Reply #19 on: February 12, 2012, 11:34:27 »

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #20 on: February 15, 2012, 11:14:01 »
ME3 demo dostupan na us storu 1700mb
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
« Reply #21 on: March 06, 2012, 18:18:11 »
 ;D

Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
« Reply #22 on: March 22, 2012, 11:58:47 »
Jučer sam nabavio ME3. Nakon prvih 4 sata gameplaya mogu samo reći prelijepo. Vidi se da je puno truda uloženo.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #23 on: March 22, 2012, 20:57:27 »
Ja večeras krećem sa ME2 pa ću poslje nabavit ME3, po demu sam zaključio da je igra vrhunske izrade.
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #24 on: September 29, 2012, 08:56:41 »
www.ign.com/articles/2012/09/26/mass-effect-trilogy-set-announced
Ako netko ne zna, kompletna trilogija dolazi i na PS3 između ostalog, baš mi je drago da nisam odigrao treći dio te bih ovo svakako volio nabaviti.

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #25 on: September 30, 2012, 16:15:04 »
E a ja nisam odigrao ni jedan dosada i to je to.Tko čeka taj dočeka. ;D

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #26 on: September 30, 2012, 16:59:52 »
Vidjet ću pošto će biti prvi dio na store, možda uzmem samo njega, iako mislim da je najbolje uzeti kolekciju, pa odigrati sva tri zaredom. Turok, zavidan sam ti, ja sam drugi prešao.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #27 on: October 04, 2012, 09:00:58 »
Prvi dio biti će u ME engineu, poboljšanom za PS3. Ne znam koliko je to dobro radilo na Boxu, ali kažu da tu verziju neće poboljšavati. Kako su svi vlasnici te konzole to vjerojatno davno odigrali, nije toliko ni bitno, iako bi bilo lijepo da su si i tu dali još malo truda.
http://gamingeverything.com/30307/mass-effect-1-ps3-details-edge-of-reality-helping-texture-poppingperformance-improved-more/

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #28 on: May 02, 2013, 14:47:00 »
Vidim da je ovo staro, al kad sam već prošao maratonac od sva tri dijela zaredom, morat ću malo podijelit sa zajednicom...
Prije početka čitanja trebate imati na umu nekoliko činjenica za bolje razumijevanje teksta  :P
Ja sam derište.
Jako znatiželjno derište.
I moram vidjet i iščeprkat sve u igrama koje imalo smrduckaju na avanturu...
Drug Ikral mi je pripomenuo da možda imam OCD, al nisam skužio kako tu mogu imat Online Collector's Dealership, kad je to iz druge igrice...
Uglavnom, da riješimo odmah na početku najgore stvari, za ovu trilogiju imam samo dvije riječi opisa:
Zašećereni drek.

Naime, sve tri igre zajedno (a guraju se pod RPG žanr) traju kraće nego jedan polupošteni japanski RPG, Falloute neću ni spominjat... Bilanca: cca 150h za sva 3, a svaki Fallout na PS3 preko 200h, Ni no kuni 120h (igrica za djecu, na to ću se kasnije osvrnut), Final Fantasy XIII (koji je pravi zašećereni drek) oko 130h i FF XIII-2 oko 150h...
Žalosno je da su sve poštene ideje, umjesto da ih u sljedećem nastavku poboljšaju, jednostavno izbačene... Istraživanje po površinama iz prvog dijela, jednostavno fenomenalna ideja: izbačeno i zamijenjeno linearnim predefiniranim prolaženjem misija; istraživanje ruda (i gubljenje vremena) iz drugog dijela: izbačeno i zamijenjeno pronalaženjem fiksnih točaka s gorivom na galaktičkoj karti... Ne da mi se više ni razmišljat kojih je još potencijala bilo, jer me već ovo napisano isfrustriralo do daske...
Ondak, pričaju o slobodi izbora, a onda taj izbor obilježavaju kao dobro ili zlo (paragon/renegade). Tu me strefila sekvenca s eutanazijom (tzv. "ubojstvo iz milosti"), po kojim je to mjerilima pozitivan izbor?!?!?! Neću ulazit u politiziranje, ali ja to jednostavno ne mogu prihvatit kao pozitivno, a posebno ne uz tolika medicinska postignuća prikazana u datom okružju!!! Na ostale (bar meni) moralno-upitne sekvence se ne želim ni osvrtat, vidjet ćemo za stotinjak godina kako će povijest presuditi...
Ali moram se osvrnuti na te američke "odrasle teme"...
Od svih priča o odraslosti imamo jednu eutanaziju i sijaset seksualnih kombinacija... Ono prvo je tema nedoumica već stoljećima, ali ovo drugo su, oprostite, najobičnije teenagerske sheme i za usporedbu s tim moram staviti dječju igricu Ni no kuni koja ima puno odraslije teme o gubitku voljenih osoba i prihvaćanju date situvacije...
Scenarij cijelog Mass Effect trojca je najobičnija holivudska SF sapunjara, koja ima toliko rupa da mi je neugodno i razmišljati o tome...
Jedina prava veličina ovog serijala je grafika. Ali ne i animacija. Naime, objekti su definirani vrlo detaljno i vidi se kako su se grafički enginei razvijali tijekom tih 5-6 godina, osvjetljavanje je neizmjerno bolje u svakom sljedećem nastavku, ali animacije su sve trzavije i dropanje frameova je u neopisivim količinama... Koda animacija likova se vidi poboljšavanje procesa kroz godine... Od prvog u kojem su svi izgledali ko da su im zapiknute metle u stražnji ispuh do potonjeg u kojem čak imamo fragmentarni motion capture, ali međuanimacije od jedne do druge faze izgledaju ko robotski brejkdens...
I onda pogledam ove Fajnal Fentazi trinjajstice i padnem na {nezgodno mjesto} koliko to fino izgleda kod gjapanezera...
Nakon sveg ovog, nije mi žao da sam odigrao, al ne bi mi bilo i da nisam...

I sad, dragi moji igrači, moram vam dat savjet koji bih dao sebi, samo da sam znao...  :P

Ako želite dobru priču, punu nade, od koje će vam biti toplo oko srca, igrajte Ni no kuni.
Ako, pak, volite nasilje i sumornu atmosferu, igrajte Fallout 3 i New Vegas.
Za spolni odgoj, odigrajte Catherine.

A za Mass Effect, ako baš morate, probajte onu besplatnu tricu s plusa, više je nego dovoljno...
Ja ću si trilogiju zadržat za primjer ako me još ikad uhvati da želim probati neki američki blockbuster...  :P
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #29 on: May 02, 2013, 16:54:58 »
A ima serijal i svojih svijetlih trenutaka, ja sam recimo drugi dio prošao dvaput, tako da je moj dealership isto pun. Damn, nikako da zvučim smiješno kao kolega Džuro. Aj, bar sam prco četiri puta...