Triple post, ekskuze me
Nisam napravio nikakvo vrijeme, al sam odvezao par krugova da mogu usporedit s pC. Znaci generacijska razlika, pCars je next gen za ovo, kratko i jasno. RRE igram na najjacim grafickim postavkama, pC recimo medium i strasno, nema smisla usporedjivat..
Opcenito mi se ne svidja njihov graficki stil, sve mi je presareno, ko nacrtano, neam pojma, forza mi isto tako izgleda..
Safety jedva cekam da probas pCars, ako ti je ovo dobro (ne kazem da nije, i ja lajkam igru) bit ces mind=blown kad vidis sljedecu generaciju simulacija
Vjeruj
FFB puno bolji u pC, jaci, crvrsci, precizniji, u RR mi je nekako mlak, budem se jos poigrao s postavkama, moze se doslovno sve poriktat.
Fizika mi jednako dobra,
Get real mod je prava stvar.
Leaderboards u RRE je zakon, to treba bit obavezno u svakoj nadolazecoj sim..
Staze se malo razlikuju, neznam koja je preciznije napravljena, al u pC je na nekim dijelovima uža, pod vecim nagibima i grbavija definitivno.
Ono sto najvise mrzim na RRE stazama su oni braking points markeri kakogod se zovu, ogromne oznake za kocenje koje naravno ne postoje u stvarnosti, zelim da mi staze u igri budu najrealnije moguce modelirane, znaci ako ne postoji u stvarnosti nebi trebalo ni u igri, eto
Zvuk naravno na RRE strani (zasad
)
Toliko, necu pametovat, tek sat vremena igram igru kako bog zapovijeda, ovo su
initial dojmovi