Evo, moram se sad pohvalit da sam danas igrao onaj developer demo...
Ovo bi stvarno mogao biti najbolji survival horror ikad (sorry, PAC-Man)...
Atmosfera je fantastično napeta, kontrole su vrlo intuitivne, ali najviše me iznenadila pregršt opcija oko zvuka.
Kad upalim bilo koju igru, prva stvar po kojoj čačkam su opcije.
U audio opcijama ovog čuda su podržani preseti za sve živo! Od drek slušalica, preko pleh televizora, pa sve do ultra 7.1 hi-fija...
Naravno, pored ovog svaka sitnica se može štimat i pješke, rangeovi dinamike i svakojake djidje-midje...
Atmosfera mi se čini čak bolja od prvog i drugog Silent Hilla, koji su mi do sad bili mjerilo za takvo nešto...
Nevjerojatno je kako su dobro isfejkali surround na običnom stereu...
Zaražena bagra je stvarno opasna, ali s taktikom se sve da fino riješiti (Cigla FTW!!!). Stvar je križanac Metal Gear stealtha i filma 28 days later... Jedino Joela ne bole leđa kao Snaketa
Odlično je složeno to kako se prema različitim tipovima neprijatelja treba skroz drukčije ponašati, a dosta i pomogne kad se sa duct tape zalijepe škare na vrh batine
Oružja se troše, tako da će cigla (ona šuplja, a ne klasična stara za prodaju pred školama) izdržati samo jedno umlaćivanje Clickera... A onda u potragu za novom ciglom...
Kroz čitanje mi se činilo da će ovo biti jako dobra akcijska avantura, ali nakon bliskog susreta, jednostavno ne mogu dočekat. Ne bi me čudilo, ako dobro odrade scenarij, da Last of Us bude proglašena za najbolju igru na PS3.
Evo, ako niste još nabavili, počnite štedit za dobre slušalice ili opaki surround sustav