mat777gold
Stazist Vulgaris
|
 |
« Reply #30 on: July 28, 2009, 19:16:36 » |
|
Pozdrav svima!! može li mi netko reči za koliko se sad može nabaviti rinoseat? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #31 on: July 29, 2009, 08:02:09 » |
|
Nemam pojma... probaj kontaktirati gazdu, imaš kontakt na njegovo stranici ili nazovi GMC, mislim da bi oni trebali imati još koji komad
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amar
GTSurgeons Operator
Preuvazeni Akademik

PSN-ID: amar_212
|
 |
« Reply #32 on: July 07, 2010, 08:46:41 » |
|
Evo, samo kratka objava - Renato je ziv i zdrav, preselio je radionicu i nakon nekoliko mjeseci stand-by aranzmana najavljuje da ce uskoro imati spremnu proizvodnju novog RinoseatGT/GTR modela. YouTube filmic GTR Prototipa: http://www.youtube.com/watch?v=NuQ6I_6gbLsA navodno bi GTSurgeons trebao imati prvo ekskluzivnu recenziju, pa kad i ako se to dogodi imat cete priliku citati dojmove. Renato je vec najavio da ce clanovi GTS imati i poseban popust, pa cemo o tome u sluzbenom threadu uskoro.
|
|
|
|
|
|
• All Assists Off • ABS Off • Fair Play Forever On •
|
|
|
|
Dzidza1978
|
 |
« Reply #33 on: July 07, 2010, 09:08:51 » |
|
izgleda obečavajuće  , ali morat ću prije kuću kupiti za ovakve stvari 
|
|
|
|
|
|
PSN_ID: Dzidza1978
|
|
|
Ivica_HR
Gospon Doktor

PSN id: Ivica_HR
|
 |
« Reply #34 on: July 09, 2010, 06:19:59 » |
|
Ovo mi izgleda puno bolje (mada sam to mislio i za prvu inacicu ). Znaci, uvijek moze bolje ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amar
GTSurgeons Operator
Preuvazeni Akademik

|
 |
« Reply #35 on: August 24, 2010, 08:08:00 » |
|
Evo kratko izvjesce vezano za nadolazeci Rinoseat GTR.
Nakon 6 mjeseci doradjivanja, jucer sam imao priliku isprobati finalnu verziju samog sjedala za Rinoseat GTR, a citavu konstrukciju trebali bi dobiti za premijernu recenziju u nadolazecim danima. Moram reci da je Renato napravio sjajan posao, uspio je sa cjevastom konstrukcijom i spuzvenim navlakama presvucenima mikrofibrom stvoriti izgled i ugodjaj pravog skoljkastog sjedala (mene osobno najvise podjeca na monumentalno predivno sjedalo iz Porschea GT3, naravno drasticno simplificirano s obzirom na namjenu i sve) u kojem je neopisivo ugodno sjediti, a citavo je tesko kojih 3 kilograma.
Rinoseat GTR navodno je u cijelosti spreman za pocetak proizvodnje, a detalji i fotografije bit ce dostupni uskoro.
Doista se nadam kako ce konacni proizvod biti fenomenalan - jer tako se cini iz svega sto sam dosad vidio i isprobao, a posebno mi je drago sto se radi o hrvatskom proizvodu koji je razvijan s toliko paznje za detalje.
Recenziju ocekujte uskoro, cim se GTR ukaze pred mojom telkom.
|
|
|
|
« Last Edit: August 24, 2010, 08:09:22 by amar »
|
|
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #36 on: August 24, 2010, 09:16:42 » |
|
Sjetih se sinoć da si mogao opaliti koju fotku toga  I nadam se skorom početku prodaje, ljudi se već raspituju za nekakve PlaySeat-ove... nema smisla da se bacaju u trošak ako doma ima bolje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
st1v xtr1m
Stazist Vulgaris
|
 |
« Reply #37 on: August 24, 2010, 10:52:04 » |
|
Nesto sam u kontaktu sa Renatom preko maila, i isto planiram uzeti novi Rinoseat. S nestrpljenjem cekam izlazak i recenziju 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crorastafa
|
 |
« Reply #38 on: August 24, 2010, 11:18:45 » |
|
koliko bi to novaca doslo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amar
GTSurgeons Operator
Preuvazeni Akademik

|
 |
« Reply #39 on: August 24, 2010, 11:28:32 » |
|
Navodno oko 2000 kn (265 eur), ali to je cijena za Eu koliko sam skuzio. Kod nas mozda bude jeftinije. U cijeni su uracunati sjedalo, konstrukcija i drzaci za G25 shifter. U kasnijim narudzbama ce se dobijati i slider (klizaljke) za sjedalo, ali od tog nista prije studenog.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toni_cro
|
 |
« Reply #40 on: August 24, 2010, 20:30:56 » |
|
ufff sad sam se nabrijao, samo daj neke slikice jel se da podešavat držač volana kao na playseatu jer ako može to onda slideri za sic nisu bitni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amar
GTSurgeons Operator
Preuvazeni Akademik

|
 |
« Reply #41 on: August 25, 2010, 07:07:34 » |
|
jel se da podešavat držač volana kao na playseatu jer ako može to onda slideri za sic nisu bitni  Ne mozes usporedjivati to dvoje, jer se radi o posve drugom principu, a Rinoseat je konstrukcijski i ergonomski svjetlosnu godinu iznad Playseata. Na PlaySeatu udaljenost volana od ledja podesavas iskljucivo kroz centralnu sipku, a na Rinoseatu to postizes ili podesavanjem svih distanci prilikom sklapanja same konstrukcije prema svojim mjerama ili upravo sa sliderom. Slike govore za sebe - PlaySeat:  Volan i pedale su na centralnoj sipki koja je ucvrscena samo u jednoj poziciji. Rinoseat GTR (nadam se da Renato nece zamjeriti sto ga postam, dolje je link na video radnog prototipa):  Sve je ucvrsceno u dvije tocke, a sve distance i nagibi (sjedala, ledja, volana, pedala i mjenjaca - nagib mjenjaca je takodjer moguce podesavati, ali konzola za mjenjac nije na slici) mogu se odesavati u nekoliko pozicija. http://www.youtube.com/watch?v=NuQ6I_6gbLs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toni_cro
|
 |
« Reply #42 on: August 25, 2010, 07:14:25 » |
|
nisam ni mislio uspoređivat jer meni playseat izgleda ko da će se raspast čim malo jače okreneš volan, samo sam htjeo saznati koliko se da podesiti rinoseat a eto sad vidim da se da podesiti sve još samo da vidim finalni proizvod i skupim para i eto ga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amar
GTSurgeons Operator
Preuvazeni Akademik

|
 |
« Reply #43 on: August 25, 2010, 07:49:34 » |
|
Moze se podesavati van svake pameti, koliko mi je Renato sad rekao posljednja inovacija je mogucnost promjene kuta nagiba same mjenjacke konzole za G25/27 pri kojem sama konzola prati nagib kola volana, odnosno sjedala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #44 on: August 25, 2010, 08:54:04 » |
|
Da stvarno, ovo se može podešavati u svim mogućim smjerovima. Sviđa mi se i ovaj nagib sjedala tako da će gornji dio nogu moći biti potpuno naslonjen na sjedeću površinu (što je problem kod nas visokih i krupnih) i tako se noge neće zamarati. Ne znam kako izgleda finalna verzija, ali mi se ovo čini kao nešto što ćeš moći ostaviti bez srama u dnevnom boravku... biti će kao dio namještaja  Jedino ne znam da li se korpulentni mogu uvaliti među ove bočne stranice na sjedalu. Žgoljavi Amar nikad nije mjerodavan tester za normalne dinaroidne muškarce 
|
|
|
|
« Last Edit: August 25, 2010, 08:55:53 by STINGer »
|
|
|
|
|
|