Author Topic: Gran Turismo 5 update 2.02 + novi DLC • Sluzbena tema  (Read 221715 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
Re: Gran Turismo 5 update 2.02 + novi DLC • Sluzbena tema
« Reply #375 on: January 02, 2012, 13:06:28 »
Apdejti za konzolu su krivi , meni se svako malo smrzavaju igre sto nije bio slucaj doprije..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline vresk

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
  • PSN ID: vresk_gt5
« Reply #377 on: January 02, 2012, 15:05:48 »
Apdejti za konzolu su krivi , meni se svako malo smrzavaju igre sto nije bio slucaj doprije..

Od zadnjeg apdejta sam doživio jedno smrzavanje, igram po cca. 1.5h na dan.......

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #378 on: January 02, 2012, 18:03:32 »
Nisam doživo ni jedno smrzavanje, možda što sam samo jednom upalio igru nakon apdejta, kad sam instalirao DLC?!

;D  ;D  ;D
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
« Reply #379 on: January 05, 2012, 17:33:25 »
Ne znam dal ste primjetili, ja sam jučer slučajno, BMW M5 (premium) je znatno poboljšan od zadnjeg update-a. Kazaljka okretomjera sada radi ispravno, ali najvažnije je zvuk. Doslovno sam ostao na paf. Ne mogu vjerovati da ću ovo reći, zvuk je SAVRŠEN  :o. Kod bilo kojeg broja okretaja (da Rasta i kod visokih  ;)). Po meni to je jedini automobil u GT5 kod kojeg je zvuk doslovno prenesen iz RL. Čak ovdje i Forza mora spustiti glavu. Pravi pravcati grleni zvuk V10 BMW-a. Odmah me asocirao na testove u Top Gearu i Fifth Gearu.

Sad ga je pravo zadovoljstvo tjerati po Nirburgringu s kuplungom i H mjenjačem.

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #380 on: January 05, 2012, 17:45:35 »
Ne znam dal ste primjetili, ja sam jučer slučajno, BMW M5 (premium) je znatno poboljšan od zadnjeg update-a. Kazaljka okretomjera sada radi ispravno, ali najvažnije je zvuk. Doslovno sam ostao na paf. Ne mogu vjerovati da ću ovo reći, zvuk je SAVRŠEN  :o. Kod bilo kojeg broja okretaja (da Rasta i kod visokih  ;)). Po meni to je jedini automobil u GT5 kod kojeg je zvuk doslovno prenesen iz RL. Čak ovdje i Forza mora spustiti glavu. Pravi pravcati grleni zvuk V10 BMW-a. Odmah me asocirao na testove u Top Gearu i Fifth Gearu.

Ali kita je to kad u RL ne postoji sa rucnim H mjenjacem...
FEDRO:Moram dodati da je ZG apsolutni kralj pretjecanja, instinkt i sposobnost kojom si on postavi idealnu situaciju je vanzemaljski :)
"Understeer" is when you hit the rival with the front of the car.
"Oversteer" is when you hit the rival with the rear of the car.
"Horsepower" is how fast you hit t

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
« Reply #381 on: January 05, 2012, 18:07:45 »

Mislio sam na zvuk. Ko u RL. U igri mi je gušt s kuplungom ( + pravi zvuk jako digne doživljaj)  ;)

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #382 on: January 05, 2012, 20:24:15 »

Mislio sam na zvuk. Ko u RL. U igri mi je gušt s kuplungom ( + pravi zvuk jako digne doživljaj)  ;)
A ja ti samo kazem da mi je glupo voziti aute u GT5 na H ako u RL to nemaju nego samo na palice. I mislim da M5 ima 7brzina a to na H mjenjacu nema.
FEDRO:Moram dodati da je ZG apsolutni kralj pretjecanja, instinkt i sposobnost kojom si on postavi idealnu situaciju je vanzemaljski :)
"Understeer" is when you hit the rival with the front of the car.
"Oversteer" is when you hit the rival with the rear of the car.
"Horsepower" is how fast you hit t

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #383 on: January 05, 2012, 20:41:22 »
Ima na TH8RS  :P
A za ozbač, čini mi se da Saleen S7 ima manualni mjenjač sa 7.
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #384 on: January 05, 2012, 20:59:03 »
http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-xl-edition-full-details-box-art-released/

Ako dobro razumijem: Spa i Kart Space su dvije staze, dakle uskoro dolaze i dvije nove staze. :) :) :)

Osim što npr. izgleda krivo razumijem, jer ako se ne varam, novi DLC se spominje odvojeno od ova dva iz listopada i prosinca, a taj novi će, čini se, donjeti 25 novih automobila, 4 staze i još neke sitnice.

COOL if TRUE.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #385 on: January 05, 2012, 21:03:35 »
Ne znam baš , jer je i track pack prvog DLC-a reklamiran kao 4 staze. Spa s promjenom vremena i bez vremena su dvije , i dvije izvedenice kart staze je ukupno 4

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #386 on: January 05, 2012, 21:09:17 »
Aha, imaš pravo. Znači da nam najvjerojatnije stižu 4 izvedenice (2 staze) u novom DLC-u...?

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #387 on: January 05, 2012, 21:17:55 »
Vjerovatno samo neki Track Pack za January DLC, sluzbene stranice kazu da prvi DLC ima dvije staze, ovo su dakle jos dvije.

A 25 auta su prakticno 19 DLC auta + Shultze GTR + FT86 + NASCARI koji su svi zajedno uletili kao dio updejtova.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #388 on: January 05, 2012, 21:19:53 »
Aha. Bitno da je staza, makar to bila jedna. To veseli najviše...

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #389 on: January 05, 2012, 21:31:57 »
All of the DLC from October, December, and early 2012.
A taj jos nije bio  ;D ;D
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg