Mislim da bi ta verzija mogla imati DLC-ove u sebi, pa ici po cijeni vecoj od platinuma, ima logike. Nesto kao GOTY. Ne bi bilo lose imati to, da mogu obrisat igru sa diska i ponovo instalirat bez apdejtanja od dva sata.
A, šta ćemo kad će GT5 imati svako 2 mjeseca DLC?
Moram priznati da sam razočaran DLC-om, sad opet čekanje 2 mjeseca i strepit hoćemo li dobit 3-4 auta ili ako se smiluju i jednu stazu...
Tako sam se radovao stazama, da će možda malo poradit na rally-u, organizirati neka prvenstva bilo šta, toliko 'materijala' u igri i oni nikako neznaju složiti prvenstava, nešto što će te osim same vožnje tjerati da voziš, ja sam baš zagrijan za to.
Ovako bih mogao usporedit sa nekom pucačinom tipa MW3, da su nam recimo samo 'nabacili' puške i mape, bez onih izazova, prestiža i ostalog što te tjera da igraš, da igra nije samo bezazleno pucanje, neka motivacija.
Da se razumijemo, GT5 prvenstveno privlači svojom fizikom i koliko sam puta se znao vozati bez nekog smisla i razloga, samo uživancije.
Ali ja bih htio prvenstva koja bi vozio tjednima, gradio karijeru vozača u utrkama, rally-u, mogućnosti je mali milion...