Author Topic: Gran Turismo 5 update 2.02 + novi DLC • Sluzbena tema  (Read 221890 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
Re: Gran Turismo 5 update 2.2 + novi DLC • Sluzbena tema
« Reply #90 on: December 16, 2011, 15:30:23 »
30 kn je stvarno malo, pa čak i za ovako nešto i u ovoj besparica situaciji.

Al ajmo sad twitat da hoćemo stazu, pa možda uspije ko ovaj put s loungeom!

Agentu koji ti je twiter account name?
PSN_ID: Dzidza1978

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #91 on: December 16, 2011, 15:33:05 »
Al ajmo sad twitat da hoćemo stazu, pa možda uspije ko ovaj put s loungeom!

A twittam svako 2 dana...

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #92 on: December 16, 2011, 15:46:42 »
aj, ja ću te počastit s ovim dlc-om... to ti je za Sv. Nikolu jer si bijo dobar ove godine
Jasno je da nije stvar novca, nego principa i odnosa value for money. Osim toga, nisam ni prvi DLC vozio. Aute nisam sve isprobao, na Spa sam bio jedno 3 puta ukupno, jer su nakon tjedan dana, koliko su meni pauze između igranja GT5 svi već toliko izmolestirali taj Spa, da ga više nitko i ne vozi... Al glavno da se vozi jebeni Nurb GP/F 60 krugova ako treba.

Za Golfa su svi rekli da je kita bio, pa što bi ovaj bio bolji što je 4WD, Scciroco je FWD, a to pak najveći broj ljudi ne voli, GT-R no comment, Mini no comment.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #93 on: December 16, 2011, 15:48:07 »
Što se tiče twitanja oko staza, to nema potreba.

Znaju oni dobro da ljudi vape za stazama kao riba na suhom za vodom, ne da je ovo GT 1 pa imamo malo staza i hoćemo nove, ljudi su navikli da se tako izrazim na stare nastavke, hrpu starih staza... PS3 je izašao više od 6 godina, a mi ne uživamo u GT5 punim plućima, majku mu... :-\
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #94 on: December 16, 2011, 15:52:04 »
Bas sam poslusao novi Podcast sa sluzbenog americkog Bloga gdje je gost bio Imasaki - on je americki producent igre, srecom je Japanac i radi izravno sa Kazom - i rekao je doslovno:

"This is just the start of our DLC program", i "We are just starting to bring the DLC content to GT5 players".

Dakle, imamo razloga za optimizam, ali kao i uvijek, treba strpljenja.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #95 on: December 16, 2011, 15:56:31 »
Ništa neočekivano, PS3 ima još oko 2 godine života, 24 mjeseca podjelit na 2 što znači 12 DLC paketa, samo trebali su počet sa najboljim, dobro Spa je jedina svijetla točka, nadam se da najbolje neće ostavit za kraj jer dobro je poznato da je svima dosta čekanja.

Sa 'lošim' startom mogu očekivati i lošu prodaju, kao što sam rekao, trebali su ljude 'navući' na DLC pa čak i vratit na GT5, nemali broj je i odustao od igranja tj vožnje pored ostalih naslova na koje su se navukli, MW3, BF3...

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #96 on: December 16, 2011, 16:07:27 »
Bas sam poslusao novi Podcast sa sluzbenog americkog Bloga gdje je gost bio Imasaki - on je americki producent igre, srecom je Japanac i radi izravno sa Kazom - i rekao je doslovno:

"This is just the start of our DLC program", i "We are just starting to bring the DLC content to GT5 players".

Dakle, imamo razloga za optimizam, ali kao i uvijek, treba strpljenja.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D rofl

imat strpljenja? tip je odgađo igru milijon puta, stavio premalo staza i treba mu još toliko da ubaci neku zapravo novu a sam si reko da su manje više copy paste?
oprosti ovo je meni budalaština s ovim gt5 sve je presporo i zeznuli su koliko god ja igru igrao smatram da su zeznuli u nekim segmentima više u nekima manje.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #97 on: December 16, 2011, 16:09:38 »
aj, ja ću te počastit s ovim dlc-om... to ti je za Sv. Nikolu jer si bijo dobar ove godine
Jasno je da nije stvar novca, nego principa i odnosa value for money. Osim toga, nisam ni prvi DLC vozio. Aute nisam sve isprobao, na Spa sam bio jedno 3 puta ukupno, jer su nakon tjedan dana, koliko su meni pauze između igranja GT5 svi već toliko izmolestirali taj Spa, da ga više nitko i ne vozi... Al glavno da se vozi jebeni Nurb GP/F 60 krugova ako treba.

Za Golfa su svi rekli da je kita bio, pa što bi ovaj bio bolji što je 4WD, Scciroco je FWD, a to pak najveći broj ljudi ne voli, GT-R no comment, Mini no comment.

Prika, prvi i osnovni problem si ti sam. Ti nikada nećeš reći, ej ljudi, hoću voziti taj i taj auto, tu i tu stazu. Čak i kad ti kažem, Tomo, biraj auto i stazu ti biraš ono što drugome paše, a ne tebi. Dakle, sve što treba jest da se izjasniš ;)

Što se tiče Nurba sa 60 krugova, tu se nema što prigovarati, čovjek organizira svoj turnir, određuje pravila i staze, tako da sam odlučuješ da li ćeš voziti ili ne. Ali za slobodni program samo se izjasniš i problema nema ;) Jedini zajeb sa SPA ti je što se u duhu ferpleja vozi širiti putanje i sjeći stazu da se ne gubi brzina pa se možda zato rijetko vozi 8)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #98 on: December 16, 2011, 16:10:54 »
PS3 je izašao više od 6 godina, a mi ne uživamo u GT5 punim plućima, majku mu... :-\

Tko te jebe kad si papučar pa od žene ne možeš ni prdnut kad hoćeš, a kamoli igrati 8)

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #99 on: December 16, 2011, 16:19:14 »

Otkada je dosla SPA, ukljucena je bila u svako moguce prvenstvo. Po jednom, ne po 2x u istom...
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #100 on: December 16, 2011, 16:33:14 »
PS3 je izašao više od 6 godina, a mi ne uživamo u GT5 punim plućima, majku mu... :-\

Tko te jebe kad si papučar pa od žene ne možeš ni prdnut kad hoćeš, a kamoli igrati 8)
Mogao sam u prvim godinama posjedovanja konzole i sad se Kazo našao pametan toliko razvući stvari, umjesto da nam je ovu zimu servirao prave stvari, ne sljedeći apdejt već skoro proljeće, manje vremena za igranje, pa onda ljeto u tome eto mi svatova... E, moj Kazo...

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #101 on: December 16, 2011, 16:56:34 »
Prika, još nije kasno da se oslobodiš ropstva... mala nije trudna, jel tako? 8)

Offline Dzidza1978

• Guitar Sensei
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN_ID: Dzidza1978
« Reply #102 on: December 16, 2011, 17:02:24 »
Prika, još nije kasno da se oslobodiš ropstva... mala nije trudna, jel tako? 8)

Pusti čovika u miru, koga vraga ga se vataš
PSN_ID: Dzidza1978

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • official plominka rider =)
    • www.motori.hr/forum
« Reply #103 on: December 16, 2011, 17:04:01 »
Vezano uz Nurb GP-F i Spa - slazem sa se Fedrom da je Spa bila ukljucena u sva moguca prvenstva tik nakon izlaska. No, odrzavanje utrka na istoj je uvijek stres za organizatore zbog prilicnih mogucnosti malverzacija.

Ja osobno favoriziram RL staze, pa se tako iskreno nadam vidjeti jos pokoju zahtjevnu (stariju) stazu u narednim DLC-ovima.

Razlog zasto je Nurb cesto na tapeti je taj sto nam fali jos TAKVIH staza (uskih, zavojitih, zahtjevnih, RL...).

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #104 on: December 16, 2011, 17:05:27 »
Pusti čovika u miru, koga vraga ga se vataš

Sam se vata... uvik kuka ne valja ovo, ne valja ono, a s nama triput vozio online u godinu dana 8)

A i ti mu se javi... papučaru :P