Sad je malo ironično, jer kad se oženim imat ću viška vremena uvečer, bit ću stalno doma i sigurno da ću voziti online,(u kući imam 2 tv-a) ja na jednom, ona na drugom, a sad je drukčija situacija, stalno se negdje izlazi, poslje pripreme za svatove, gradjeviski radovi...
Pomalo mi to sve dosadjiva ti izlasci, jedva čekam da u toplini svog doma u Rinosetu vozim GT5, a do tada će to biti igra kakvu smo očekivali u početku.
Ja sam se igrao prije braka, a igram se i sad mozda i vise. Naravno, zimi se mogu posvetiti prelasku vecih naslova (Fallout 3 rijesio, ME2 idem ponovo, Oblivion cekam da dodje...), jer ljeti isto imam razne poslove na i oko kuce, a od fuša sam i kupio PS3. Što se žena tiče, one će uvijek imati razlog za prigovaranje, i to nema veze s igranjem. Naravno da se ne može igranje pretpostaviti obitelji, za to se nadje vremena kad ukućani gledaju tv (2 su obavezna) ili su u školi, na poslu...
Uglavnom, kad se poslože prioriteti i żenu seksualno namiri, gamer može imati sasvim ugodan obiteljski život. I obratno.
Ne nagovaram nikog na ženidbu niti ne odgovaram, ljudi imaju pravo sami probati pa vidjeti.