Author Topic: Gran Turismo 5 update 2.02 + novi DLC • Sluzbena tema  (Read 221850 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
Re: Gran Turismo 5 update 2.02 + novi DLC • Sluzbena tema
« Reply #195 on: December 20, 2011, 18:19:33 »
Ne kuzim sto vam je to palo na pamet voznja bez abs-a,koji je smisao toga?
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
« Reply #196 on: December 20, 2011, 18:30:00 »
Oho....vidim da imam istomisljenika  ;D
Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #197 on: December 20, 2011, 18:36:54 »
Pa kad se svi toliko pucamo na pravo utrkivanje, tamo nema abs-a koliko znam...

Smisao, realnija vožnja, paziti ćete da ne kočite s okrenutim volanom, neće biti silovanja pri preticanjima i slično... u forzi smo uvijek vozili tako, a koliko vidim i na ovim pc igrama se vozi tako...

Uostalom, nitko nikoga ne tjera puškom da tako vozi... ne znam čemu sad tolika buna.
Jebate, ako ostaviš abs, onda će se pola lobbyja buniti što se ne ugasim.
Ako ugasiš, druga polovica što nije upaljen.
Pa će biti zašto slabije gume.
Pa onda svi ovi koji su kupili dlc neće moći voziti s novim autima zbog ovih koji neće kupiti dlc.
Ili ovi koji nisu kupili neće voziti jer će drugi htjeti voziti s novim autima.

Valjda je jasno da će uvijek biti nezadovoljnih, ali ako se već nešto novo ne uvede u igru čemu to ne isprobati ili koristiti. Ili se podijeliti pa tko što voli. Ionako kad ima više od 9-10 ljudi sve ode u krasni kurac jer se igra raspada ;D

Što se nove Toyote tiče serijski dolazi na SH gumama i definitvno je treba spustiti na CS

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #198 on: December 20, 2011, 18:36:59 »
Sve je to ljepo i krasno, ali kod mene se izgubila ona 'iskrica' za GT5. Volan nije na postolju, igram MW3 online, čekam Rage, nakon njega ide kupnja još neki zaostalih naslova... možda i vratim volan za 2 mjeseca...(tada možda već na Renatovu postolju  8) )   ::)
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #199 on: December 20, 2011, 18:38:26 »
Jucer sam biona onom oryx centru za sigurnu voznju i abs glavu cuva i neda se ugasit na autima osim ako ne iscupas osigurac sto vec iz elektronike. Ja u svojem autu bez absa odem malo dalje pri tzv panicnom kocenju ali u gt5 to ce izgledat na sudaranje ja cu se prvi sudarat nenamjerno jer jbga ne volim gonjat bez abs da ne kazem na ds3 tek.

Zvuk me razocaro jesu popravili ali onaj vjetrr je pretjeran na nekim autima, pa ja ne cujem motor od formule dok jurim 300 od vjetra a to se dere ko avion, npr ford gt daytona i viper acr sa titanium ispuhom gt se jedva cuje nekad ni ne a acr jako slabo. Kod ostalih trkqcih modela mi se cini ok, al morat cu se poigrat a postavkama sto me zivcira.
Ostatak updatea veliki plus, kotaci mi se cine vise micu a chase kamera je odlicna.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #200 on: December 20, 2011, 18:38:58 »
Sve je to ljepo i krasno, ali kod mene se izgubila ona 'iskrica' za GT5. Volan nije na postolju, igram MW3 online, čekam Rage, nakon njega ide kupnja još neki zaostalih naslova... možda i vratim volan za 2 mjeseca...  ::)

A vidi njega sad? Šta sad ne valja?

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #201 on: December 20, 2011, 18:42:37 »
Jucer sam biona onom oryx centru za sigurnu voznju i abs glavu cuva i neda se ugasit na autima osim ako ne iscupas osigurac sto vec iz elektronike. Ja u svojem autu bez absa odem malo dalje pri tzv panicnom kocenju ali u gt5 to ce izgledat na sudaranje ja cu se prvi sudarat nenamjerno jer jbga ne volim gonjat bez abs da ne kazem na ds3 tek.

Ne znam, ja se mogu nenamjero sudarit par puta u večeri (u biti, to je najčešće iz razloga što ne očekujem da ovaj ispred mene koči tamo di koči već kasnije, al ok, ja sam kriv). Ali ako u par puta ne naučim di i kad da kočim onda nije problem jel ima abs-a ili nema, već u nečem drugom...

Gle, nitko nikoga ne tjera... Ima vas dovoljno koji neće vozit s abs off? Ima. U čemu je onda problem? ;D

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #202 on: December 20, 2011, 18:46:22 »
Eo, bez abeesa :P

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #203 on: December 20, 2011, 18:46:50 »
Sve je to ljepo i krasno, ali kod mene se izgubila ona 'iskrica' za GT5. Volan nije na postolju, igram MW3 online, čekam Rage, nakon njega ide kupnja još neki zaostalih naslova... možda i vratim volan za 2 mjeseca...  ::)

A, htio kvotat Tomu i čestiku što je komentirao od Kaze, pa sam otišao, nakupilo se postova i sad ispade da se tebi obraćam jer je tvoj post iznad mog... A, ništa sve je super što se tiče stalnog poliranja igre i dovodjenja, ja vjerujem do samog savršenstva i igra je očito za online odlična, dobro samo još da je tih staza, ali nekome tko nema baš trenutno vremena za online, sezonaca baš i nema, kao i nekog novog sadržaja u igri osim 2 nova auta, mislim da treba razumijeti razočaranje, kao što ja razumijem vas koji ste 'često' online, vozite kupove, natjecanja itd.

Ali stvarno ne bih htio biti dosadan, kažem toliko toga novoga, ja po prvi put od izlaska igre nisam niti malo ushićen oko toga svega, sutra kupim auta, malo ih poslikam i to je od mene, dajem 30kn da bude jedan više kupljen DLC u nadi da ćemo dobit naredne puno bolje, ništa više.  ;)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #204 on: December 20, 2011, 18:49:12 »
A gle Ljubuški moj lipi, ako ti ne vidiš ushita da preko vikenda navečer ne voziš s ekipom s foruma, a što da ti ja kažem? Da, u pravu si, ne valja igra? Jebiga... što ovi više rade na igri to ima više nezadovoljnih ;D

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #205 on: December 20, 2011, 18:52:33 »
Sve je to ljepo i krasno, ali kod mene se izgubila ona 'iskrica' za GT5. Volan nije na postolju, igram MW3 online, čekam Rage, nakon njega ide kupnja još neki zaostalih naslova... možda i vratim volan za 2 mjeseca...  ::)

A, htio kvotat Tomu i čestiku što je komentirao od Kaze, pa sam otišao, nakupilo se postova i sad ispade da se tebi obraćam jer je tvoj post iznad mog... A, ništa sve je super što se tiče stalnog poliranja igre i dovodjenja, ja vjerujem do samog savršenstva i igra je očito za online odlična, dobro samo još da je tih staza, ali nekome tko nema baš trenutno vremena za online, sezonaca baš i nema, kao i nekog novog sadržaja u igri osim 2 nova auta, mislim da treba razumijeti razočaranje, kao što ja razumijem vas koji ste 'često' online, vozite kupove, natjecanja itd.

Ali stvarno ne bih htio biti dosadan, kažem toliko toga novoga, ja po prvi put od izlaska igre nisam niti malo ushićen oko toga svega, sutra kupim auta, malo ih poslikam i to je od mene, dajem 30kn da bude jedan više kupljen DLC u nadi da ćemo dobit naredne puno bolje, ništa više.  ;)

Normalna stvar je da ti padne raspoloženje nakon nekog vremena. Meni se to događa svakih nekoliko mjeseci zbog čega imam (dulje) pauze... Ali onda ne forsiram ništa, nego čekam da mi ponovno dođe ta volja za vožnjom, da dođe ta "iskrica".
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #206 on: December 20, 2011, 18:55:16 »
Gle, Ljubuški, ako ti ne vidiš ushita da preko vikenda navečer ne voziš s ekipo s foruma, a što da ti ja kažem. Da, u pravu si, ne valja igra? Jebiga... što ovi više rade na igri to ima više nezadovoljnih ;D
Eto vidiš, krivo si me shvatio i teško da ćeš me razumijeti. Vidit ćemo se mi uskoro online, sigurno.  ;)

Jbg, bio je GT5 zanimljiv dok sam testirao auta po Nurbu, ali dosadilo je više, premalo je SP sadržaja, premalo... eh rally...

Ako već rade na igri, što to nije novi sadržaj, nego popravljaju ono što su 'uprskali', kao kad zovneš majstora, ne uradi kako treba pa ga zoveš ponovo, eto to je slučaj sa GT5.  :P

Offline Ledu505

• Doktor Osobne Prakse
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Direktor Svemira
« Reply #207 on: December 20, 2011, 18:59:23 »
Nemam ja nista protiv toga da se gasi ABS, samo ne razumijem potrebu za tim, pogotovo da se gasi na svim autima.

Nemam nista ni protiv CS guma, ali ne razumijem da se svi auti guraju na to.

Nemam nista ni protiv novih DLC auta, no necu ga kupit, ali sigurno necu ni prigovarat sto se voze.

Ja sam osobno dojma da se zbog zelje za sto vecom realnoscu, sve malo "poguralo" u preveliku krajnost.

Ono sto je lako, ne radi svatko.

Offline versusW

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psnID : versusW
« Reply #208 on: December 20, 2011, 19:23:21 »
ja zaboravio na vjetar.
Sjeo u Toyotu, prolistao seasonale, ne može tamo s njom, pa u bezveze u Clubman cup na Tokio, tek toliko da provozam.
I stvarno, na nekih 130 naglo šum vjetra, iznenađujuće jak. U draftu nestaje.

Auto...ajde, okej je. 

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #209 on: December 20, 2011, 19:49:51 »
Nemam ja nista protiv toga da se gasi ABS, samo ne razumijem potrebu za tim, pogotovo da se gasi na svim autima.

Nemam nista ni protiv CS guma, ali ne razumijem da se svi auti guraju na to.

Nemam nista ni protiv novih DLC auta, no necu ga kupit, ali sigurno necu ni prigovarat sto se voze.

Ja sam osobno dojma da se zbog zelje za sto vecom realnoscu, sve malo "poguralo" u preveliku krajnost.

Tu si potpuno u pravu, ionako bi nam sve dosadilo ako forsiramo uvijek isto - treba vozikat sve :)

Sad cu napisat nesto s rizikom da se izlozim paljbi, ali moram....

Po cemu je to opcija ABS off realna? Koji postotak auta koje mi vozimo, zbilja i nema ABS?

+1

Sječaš se onih starih pila iz '67 koje smo vozili u Dobrim starim vremenima? Kao i fićeka :D

Trening Cup za abs free vožnju bi mogao biti jedan sa starim fičekom, spačekom i bubom - radni naziv mi je bio "Kup velesajamskih gradova" jerbo bi se vozilo u metropolama iz GT5... ali i "trening kup" bi izgleda bio prikladan. Planirano je bilo BEZ ABS-a ali sam stalno odgađao jer mi se nije dalo opterećivati time što nema te kvačice.

Sad je ima, a ti autići su full prikladni za trening, baš to što pitate u vezi real lifea :)

Nemam ja ništa protiv ABS off. Ako će tako biti pravila, onda ćemo voziti bez ABS-a. Nego ne kužim čemu to forsirati, ako svi moderni auti imaju ABS. Ne vjerujem da ćemo radi toga bolje paziti. Sigurno će biti više sudara na kočenju, koliko god ćemo svi na 110% paziti. Isto tako staviš možeš staviti 0/1 kod kočnica i ko da nemaš ABS.

Isto +2 8)
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.