U tom je stvar, 90% cestovnih ima, trkaci ne (mozda neki da?).
Cs i sh gume kako kojem autu, aute neke recikliramo previse to da. Malo mi je dozlogrdio fuji i gvs cak iako ne vozim previse online u zadnje vrijeme al to nije za tu.
Dozlogrdio? Svake subote se odveze po 1-2 utrke na svakome i to je to... i manje više sve staze ispeglamo, teško da nam neka promakne... Mislim, i meni je dozlogrdilo, ali ne zato što se puno voze već zato što nema drugih za voziti. Dozlogrdilo mi je i koliko ljudi neće da uzme bolji internet. Ili bar da sredi postojeći. Ili što se vozi kontrolerima. Ili što se krate staze, uvijek gleda kako zajebat. Pa što sad, nitko me ne tjera puškom, niti dižem graju oko toga ko vi oko ovoga...
Reciklaža auta? A jebate, kad se uvijek zalomi da netko nema neki auto ili nije promjenio ulje, ovo, ono... uzmem prvo s red što svi imaju i peglaj
Kao što rekoh prije, nikad neće biti svi zadovoljni. Jebate, podijeliti se u par manjih grupa i guštati u smanjenom lobbyju u kojem će sve raditi, a ne svi u jedan pa em je netko uvijek nezadovoljan, em se igra raspada, em ovo, em ono...
Eto, ja slobodno prepuštam tko god hoće da otvori sobu i odredi pravila, pa uđem ako ima mista.