Jebiga, ja sam jos na ljeto zauzeo stav da apsolutno nista ne ocekujem od updejta nijednog i nakon toga apsolutno sve sto dodje mi je fantasticno
A u zadnje vrijeme igram svaki dan barem malo, vozim A-Spec, B-Spec, popravljam aute, gledam replaye, snimam fotke, kupujem duplice, tuniram ih, stavljam aero kitove... ukratko, tek sad pocinjem igrati GT5 na nacin kako sam nekada igrao sve prosle nastavke.
Ne znam, meni igra tek u zadnje vrijeme ozivljava, dosad je sve bilo fokusirano samo na sto vise novaca, sto vise auta, pripreme za online vikende i online vikendi. Nimalo nisam *privatno* igrao GT, bas ga igrao, kako se GT treba igrati.
Zato mi je sve ovo sto dolazi - a pogotovo ta staza - mrak mrakova. Staza ce biti predivna za fotke, testiranja auta i sve sto treba vezano na tu temu - a sto je svakako nedostajalo. Ne znam, meni tek sad GT5 postaje ono sto su mi bili svi dosadasnji, moja privatna mala Gran Turismo paralelna stvarnost. I moram priznati da sam tek neki dan shvatio koliko mi je to nedostajalo.
Fokusirao sam se previse na stock automobile zbog poznatih razloga, a zanemario tuniranje, u kojem sam nekada beskrajno uzivao. Zanemario sam voznju samog protiv sebe i lagano cimanje po autu iz ciste zabave. U Photo lokacije nisam ulazio ni pod razno. Da ne pricam o gledanju replaya i voznji A i B SPec utrka, gdje sam stao u prvih 30% igre. Zbog toga svega imam valjda posve drugu percepciju, meni je sve ovo sto dolazi tek pocetak pravog igranja GT5.