Author Topic: Bicikliranje  (Read 184961 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
Re: Bicikliranje
« Reply #180 on: April 21, 2012, 20:06:35 »
Danas po prvi put u životu, vozio biciklo dobrih sat i pol vremena. Planiramo ići i na dalje rute.  8)

Evo i jedna slika, bit će ih još drugi put, da vam pokažem ljepote Ljubuškog.  ;D

STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ficho750

• Karting Dominator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psn id: FICHO750
« Reply #181 on: April 21, 2012, 21:50:18 »
kad kažeš ljepote ljubuškog, da misliš na ovog na bicikli ili na ono iza njega? ;D ;D ;D
Bolje Passat u dvorištu nego Opelove ratkape u garaži

Offline Screamingeagle

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #182 on: April 21, 2012, 21:52:44 »
ma  iza,ovo na biciklu je Blažičko.... ;D ;D ;D

Offline AgentGreen46

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: AgentGreen46
« Reply #183 on: April 22, 2012, 11:58:05 »
Nice! Treba sjest na bajk i otić tamo.

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #184 on: April 22, 2012, 14:05:14 »
maneken :D

je treba u ljubuški, nisam već kolko 2 godine bio.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #185 on: April 23, 2012, 14:03:18 »
Neznam jesmo li se dotakli ove teme ali preporuke u svakompogledu dobro došle!!

FEDRO:Moram dodati da je ZG apsolutni kralj pretjecanja, instinkt i sposobnost kojom si on postavi idealnu situaciju je vanzemaljski :)
"Understeer" is when you hit the rival with the front of the car.
"Oversteer" is when you hit the rival with the rear of the car.
"Horsepower" is how fast you hit t

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #186 on: April 23, 2012, 14:25:49 »
Neznam jesmo li se dotakli ove teme ali preporuke u svakompogledu dobro došle!!

http://www.youtube.com/watch?v=rhPzF-hyC7Q&feature=related

mislim da nismo, nemam šta tu reći jer ne puštam bike okolo
ako i pustim bike ispred dućana onda je to uvjek tu u kvartu gdje se zna ko operira pa da ga neko i uzme brzo će se naći

najsigurnije ti je da znaš ekipu tj bar neke koji znaju ekipu koja krade, jer onda kad krenu u operaciju će reći to ti je bike od ovog ili onog nemoj taj....

a ako koristiš bike za obavljat stvari po gradu onda je isplativije kupit neki kramp za 200kn zbog kojeg se neće niti truditi jer ga neće moći utopiti, a ako ga i uzmu jbg 200kn nije kraj svijeta
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline AgentGreen46

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: AgentGreen46
« Reply #187 on: April 23, 2012, 16:35:21 »
Pravila protiv krađe bicikla:

1. Nikada ne ostavljajte bicikl bez da je vezan (bilo kakvim lancem ili sajlom) i da ga konstantno ne gledate s udaljenosti veće od 50m.

2. Ukoliko točku 1. ne možete zadovoljiti, kupite http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=5975&cate=3 za bicikl vrijednosti do 3.000,00kn, ili http://www.dsg.hr/proizvod.asp?sifra=5973&cate=3 za skuplje bicikle. S tim da pazite za što vežete bicikl i pozdravite se s skupim kotačima i sicštangom i sjedalom.

Bez ikakve reklame konkurentskoj firmi, Trelock U-lock u DSG je jedino što vrijedi.

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #188 on: April 23, 2012, 19:33:01 »
Kad dodem doma cu ti staviti filmic kako frajer uz pomoc kemijske otvori U lock mislim da je Trelockov. Za skuter imam blokadu diska sa alarmom. Ne kanim ostavljati bike duze od sat vremena ali kad ga ostavim volio bi biti malo sigurniji. Makar kad vidim da odbiju lokot u 10 sec taj bic je za sat vremena prodan vec. Ne bi bilo lose ovo s GPSom!!
FEDRO:Moram dodati da je ZG apsolutni kralj pretjecanja, instinkt i sposobnost kojom si on postavi idealnu situaciju je vanzemaljski :)

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #189 on: April 23, 2012, 22:44:08 »
moj stari je otišo sa starim scottom i zavezo ga na trgu kod javnog wc-a bio tamo jedno 5 sati i kad sam ja došo po bike (duga priča) bio je na mjestu :)

ja svoje držim ispred vrata na drugom katu vezane za metalnu ogradu, scott samo stari lokot koji je ok a novi rama masterlock lančugom i prednji kotač sa nekim malim starim lokotom pa ako već ide dizat valjda će starog uzet da ne reže dvaput :)
da ne kažem da susjed prema podrumu ima 2 nevezana koje samo može iznjet :D
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline nrgpower

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #190 on: April 23, 2012, 23:55:17 »
dok nisan vozia motor ima sam 4-5 bicikli a sad su sve razbijene i rastavljene tako da cu sutra provat sastavit jednu.
uvatila me volja otic uru vrimena na voznju kad iman vrimena a i mozda uspijem skinit koje kilo? (btw jel se moze recimo bicikliranjem nekih 3 ure tjedno skinit nesto)
gleda sam kupit neku novu al ispod 1800 tesko nac nesto dobro, a na one do 1000 u peveca nezelim ni pomislit

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *

Offline Troma

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: martin_troma
« Reply #192 on: April 24, 2012, 09:05:20 »
To se odmah nade... Eventualno ga cijelog ljepilom premazat i u ramu (kroz cijev sica) ubacit.
Finally, in one sentence, what did Formula One mean to you Mark?
Tricky... It was precision. It was the pinnacle.

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #193 on: April 24, 2012, 12:18:41 »
dok nisan vozia motor ima sam 4-5 bicikli a sad su sve razbijene i rastavljene tako da cu sutra provat sastavit jednu.
uvatila me volja otic uru vrimena na voznju kad iman vrimena a i mozda uspijem skinit koje kilo? (btw jel se moze recimo bicikliranjem nekih 3 ure tjedno skinit nesto)
gleda sam kupit neku novu al ispod 1800 tesko nac nesto dobro, a na one do 1000 u peveca nezelim ni pomislit

zavisi u kakvoj si formi sada, ako zadnjih x godina nisi niš radio onda će sigurno se istopiti malo masti, ne nužno da će kilaža ići dolje samo će se malo mišići dovest u red

ovisi puno i o prehrani, ja ne pazim šta jedem pa me jedino bike spašava da se ne pretvorim u prase
ja vozim cirka 30km svaki dan tj skoro svaki ovisno o vremenu, za vikend minimalno 40-50km u jednom điru onda subotu ili nedjelju pauziram

naravno tempo mora biti jači inače niš koristi od pedaliranja, enivej ovo ljeto je cilj odradit đir od 100km
za sada mi je rekord 72km
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline ZG2016RS

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #194 on: April 24, 2012, 13:24:47 »
Sad ste trebali vidjeti liku facu ja preko mosta Slobode(onaj most kod Bundeka) u smjeru centra i zašpuram se ko manijak gledam brzinomjer 45km/h reko ide brže 47,48,49,50, sustižem neki 50ccm skuter,51,52 prestižem skuter frajer gleda i nevjeruje, prolazim i odem a onda kočenje i ovi diskovi koče ko ludi. Stavim poslje sliku od brzinomjera, i da dobro sam ga kalibrirao!!!