Kaz_Yamauchi 山内一典
Tomorrow, January 17 the first online update of GT5 this year is the 18th day after the DLC.
------------------------------------
Dakle, update sutra, dlc prekosutra...
Ovo je zanimljivo, sad sam gledao po stranicama okolo.
Dakle updejt je nocas, bez obzira na datumsku granicu, a DLC u srijedu, vjerovatno od popodne na Storeu. Ovo je zanimljivo, dakle vec sutra ujutro imamo Change Log. Gospoda, sto drugo reci za te Japance
Jel vama fali opcija pojedinačnog brisanja rezultata po stazama? A ne da možeš obrisati samo sve rezultate...
Ono sto u stvari "fali" je opcija da igra sprema sve rezultate za sve staze, pa koliko god HDD dozvoli. Ili da ne budemo premegalomani, da recimo sprema TOP10 vremena za svaki auto *posebno*, kao i TOP10 vremena za svaku stazu *posebno*. I onda da mozes vidjeti recimo u 2 taba rezultate - za taj auto u kojem si trenutno na toj stazi, kao i za stazu ukupne rezultate TOP10/20/100 koliko vec.
Ja to zelim jos od GT2 i nadao sam se da ce s dolaskom HDD u PS3 taj neki data-management napokon bolje rjesavati. Bilo bi stvarno idealno da imas neku ikonu u garazi koja te vodi u tabele, pa da vidis rezultate tog auta na svakoj od staza, uz prikaz podataka kako si ih postavio (koliki HP/kg/PP, koje gume i assisti recimo). Takodjer, jos bolje bi bilo da taj neki fiktivni auto s kojim imas najbolji rezultat ukupno recimo na Trial Mountainu onda ima i fino neku ikonu "Trial Mountain Record Car" ili tako nesto..
Radim trenutno na jednom velikom projektu objedinjavanja svih stvari koje su dosad bile u svim GT nastavcima - a koje nedostaju u GT5 - uz nadopune tih *stvari* koje mislim da bi trebale biti. Ovo o cemu govorim je nadopuna savrsenog sustava Time Triala koji je svojedobno postajao u GT2.