Author Topic: Gran Turismo 5 update 2.04 + 2.03 • Sluzbena tema  (Read 188419 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Safety-_-Car

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Safety-_-Car
Re: Gran Turismo 5 update 2.03 + novi DLC • Sluzbena tema
« Reply #195 on: January 19, 2012, 01:34:32 »
Uz pomoc raste sam uvatia 525 sa veyronom... Ali pazi vec pri 410 sa veyronom se tesko prolazi "zavojem"

Ma samo me tvornički zanima... ne da mi ga se turpijati :)

Aj vidi pa javi tocno koliko si uhvatio... Hoce li biti tocno 407 ili gt5 u tom pogledu jos nije savrsen...

396,7 kmh  8)

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #196 on: January 19, 2012, 09:36:15 »
Jel stavio neko tu stazu onlajn, da se može probati u njegovom launđu?

Offline AgentGreen46

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: AgentGreen46
« Reply #197 on: January 19, 2012, 10:12:13 »
A jeste ludi za bubom, ko da vam je svima Branimir Tomurad tata! Istina je da te pare nisu problem ni u besparici, al to je i dalje opaki milking

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #198 on: January 19, 2012, 11:40:48 »
Meni je ovo najbolji car pack do sad. Još samo da provozam Listić i Seoskog muža, ali svi ostali me oduševiše...
Staza je bezveze, al je fora kontekst....
Aston me oduševijo  ;D
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline iced16

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #199 on: January 19, 2012, 11:50:12 »
Uz pomoc raste sam uvatia 525 sa veyronom... Ali pazi vec pri 410 sa veyronom se tesko prolazi "zavojem"

Ma samo me tvornički zanima... ne da mi ga se turpijati :)

Aj vidi pa javi tocno koliko si uhvatio... Hoce li biti tocno 407 ili gt5 u tom pogledu jos nije savrsen...

396,7 kmh  8)

Eto... Vjerojatno razradjen ide pun kufer brze... Doduse, moguce da stane na 407...

"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else."

Ayrton Senna

Offline versusW

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • psnID : versusW
« Reply #200 on: January 19, 2012, 13:22:30 »
online nije više bug-ovit
online je totalno sjeban uzduž i poprijeko

moja veza možda nije sjajna, ali stvari koje se dešavaju, novopridošli koji zablokiraju load staze, kolektivna ispadanja, kolektivna blokiranja, crni ekran
čak i totalne nebuloze, na utrci jedan ostane na startu (kao kad nam koji kolega zaspe ), al ga finalni poredak pozicionira na prvo mjesto, pod vrijeme mu piše "running...", a svi ostali imaju suluda vremena npr. +88989898989 (neka kobasica od broja). Ostatak sobe isto komentira pa zaključujem da ipak nije do mene.

Offline tpe-rus

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: tpe-rus
« Reply #201 on: January 19, 2012, 13:33:59 »
vam se desilo u onlineu da vam se tokom voznje pojavi tsc i abs? 
                               2--1--0  tcs 0--1--2
                               2--1--0 abs 0--1--2
tako nesto bude, kao skala koja mijeri g sile

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #202 on: January 19, 2012, 13:45:53 »
Imaš Logitech Driving Force GT? To na njemu imaš za podešavati na onim srednim tipkama.

Čime voziš?

Offline tpe-rus

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: tpe-rus
« Reply #203 on: January 19, 2012, 13:53:19 »
S G27
ali nisam nista dirao

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #204 on: January 19, 2012, 14:03:23 »
Preksinoc nakon updeatea sam vozio shuffle u open lobbyu i nakon sto sam prosao kroz cilj slika i zvuk su se smrzli, nisam mogao izaci iz igre pa sam morao ugasiti konzoiu.
Kada sam je ponovno upalio vise mi nije prepoznavala hard disc i nikakvi restorei i rebuildi vise nisu pomogli tako da sada cekam City express da je odnesu u GMC u Zagreb jer je kozola pod garancijom.

Mislim da to nema veze sa onlineom i updateovima jer sa hard discom od ove konzole imam problema od kada sam je kupio.
Sreca da mi stara konzola jos uvijek radi jos samo da izdrzi dok novu ne poprave.

@Tomo, svaka cast ako ti je piva u plastici bolja nego ona u limenci.   8)
PSN ID: poiux

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #205 on: January 19, 2012, 14:09:32 »
S G27
ali nisam nista dirao

Provjeri što si dodjeljivao tipkama... možda si negdje stavio da se pojavi taj meni za podešavanje tih đinđa..

Preksinoc nakon updeatea sam vozio shuffle u open lobbyu i nakon sto sam prosao kroz cilj slika i zvuk su se smrzli, nisam mogao izaci iz igre pa sam morao ugasiti konzoiu.
Kada sam je ponovno upalio vise mi nije prepoznavala hard disc i nikakvi restorei i rebuildi vise nisu pomogli tako da sada cekam City express da je odnesu u GMC u Zagreb jer je kozola pod garancijom.

Mislim da to nema veze sa onlineom i updateovima jer sa hard discom od ove konzole imam problema od kada sam je kupio.
Sreca da mi stara konzola jos uvijek radi jos samo da izdrzi dok novu ne poprave.

Da, očito da je hdd u pitanju... jesi probao ono sa odlaskom u servisni mode pa repariranjem harda od tu?

Offline poiux

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #206 on: January 19, 2012, 14:14:50 »
Jesam i onda mi napise da se ne moze pristupiti hard discu, mogu jedino napraviti restore file system (napravio sam ga 15-ak puta) ali nakon sto se to obavi opet bude isto.
PSN ID: poiux

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #207 on: January 19, 2012, 14:15:24 »
online nije više bug-ovit
online je totalno sjeban uzduž i poprijeko

moja veza možda nije sjajna, ali stvari koje se dešavaju, novopridošli koji zablokiraju load staze, kolektivna ispadanja, kolektivna blokiranja, crni ekran
čak i totalne nebuloze, na utrci jedan ostane na startu (kao kad nam koji kolega zaspe ), al ga finalni poredak pozicionira na prvo mjesto, pod vrijeme mu piše "running...", a svi ostali imaju suluda vremena npr. +88989898989 (neka kobasica od broja). Ostatak sobe isto komentira pa zaključujem da ipak nije do mene.

Pa sve ovo sto si napisao se dogadja od prvog dana. Tako da..

Offline Sinisa

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN : sina_zg
« Reply #208 on: January 19, 2012, 14:17:15 »
Pretekao si me . Što se tiče očuvanja proizvoda koji se u njima čuvaju , a samim time i kvalitete prilikom konzumacije istih ( osobito nakon par mjeseci stajanja u ambalaži ) , prvi izbor ( kod kupnje piva ili soka ) bi trebao biti staklena ambalaža, nakon toga limenke ( alu ili fe ) a tek na kraju PET.
Što se tiče piva , od onih koja se pune u nas osobno preferiram Velebitsko ,a nakon toga Staropramen pa Favorit . Od uvoznih priznam samo češki Budweiser  ;D

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #209 on: January 19, 2012, 14:22:01 »
Jesam i onda mi napise da se ne moze pristupiti hard discu, mogu jedino napraviti restore file system (napravio sam ga 15-ak puta) ali nakon sto se to obavi opet bude isto.

A onda ostaje nada da će ovi jazavci što brže vratiti ispravnu konzolu...